DE WINNAARS – Aftellen prijzenfestival (ruim €6.500,-)

24/09/2019
DE WINNAARS – Aftellen prijzenfestival (ruim €6.500,-)

Het aftellen is begonnen Roofmeisters! Morgen om 19:00 uur de prijsuitreiking van ons prijzenfestival n.a.v. ons éénjarig bestaan. Een prijzenpot van maar liefst ruim €6.500,-. Doe je nog niet mee, klik dan als de wiedeweerga HIER

Heb je je al ingeschreven voor onze nieuwsbrief dan doe je al mee met ons verjaardagsfeest. Morgen om 19:00 uur zullen we live op onze Facebook pagina de prijsuitreiking presenteren.  Mocht je een prijs gewonnen hebben, dan krijg je daarvan bericht via de E-mail. Succes iedereen!

 


De WINNAARS

2x  Westin prijzenpakket
Jan de Haenens
Nick clijmans

Rozemeijer grind it set
Jan Anoton De Haan

10x Carp Cube waardebon 25,-
Karl huub
Michel Zijlstra
Erik leanen
Johan Ketting
Erik van Wijngaarden
Andre Sabrina Schilder
Bas van Schooten
Lex Reijnders
Gyorgy Pescora
Kaya Wijnstekers

Fauna set creature baits
Raymond Mulder

Fox Rage snoekbaarsset
Bob van de Vliet

Raven elektromotor
Parry Vermeulen

HART Pato Vi-Big (bellyboat)
Jasper Martens

3x Shimano Stradics 1000 van Carp Cube
Dennis Klerk
Ton Wassenaar
Jaap Dijkhuizen

Cinnetic Zeebaarsset (molen-hengel-fluorocarbon)
Gerben Versteeg

Cinnetic roofblei plus tang
Sem Wokke

Cinnetic rock fish plus netje
Jordy de Bruin

Michael Stalenhoef visgids
Joey Vangrinsen

Visgids Herman Schuurman
Tim Stremersch

Shimano SLX DC plus twee keer Kairiki gevlochten lijn –
Rob Franse

2x Navionics Small Plus
Moise Hielkema
Robert Post

2x DAM Quick 3000 FD
Albert Dreijer
Bob Smolders

Deeper Pro Plus
Eugéne Harthoorn

SmartLures
Sjoerd Ras

2 x Savage Gear Custom Predator 80 gram
Naline Baron
Frank swarts

3x Leech Eyewear
Aviator bril, Ward de Corte
Oranje bril, Rosanne Frankhuizen
Green machine, Michel Klaassen

Rapala kunstaasset
Marijke Roelant

Rozemeijer jerkbaitset
Patrick van Akkeren

Wout van Leeuwen Revo Toro Beast
Laurent Ocula

Humminbird Helix 5 DI G2 
Steven van Lierde

Raymarine waardebon
Nonie van der Munnik

Lowrance Hook 7 Triple Shot
Jim Neven

Daiwa Certate
Andy Steer

 


Rozemeijer> Luxe jerkbait set t.w.v. €374,99

Hiermee ben jij in het najaar compleet uitgerust om de grote snoeken te bevissen.

Houd je vast Roofmeisters. Alleen nog een reel of molen en je hebt een plug & play set van Rozemeijer om met jerkbaits en grote shads de grote snoeken achterna te zitten. Met name die hengel, de Allure Jawbreaker Jerk 200 (130 gram) is een juweel; de ideale hengel om vrijwel elke grotere jerkbait het juiste leven in te blazen.

Wat nog meer in deze set: Tracker jerkbait (limited colours), Loki plug, Pike Strike Giant Paddle, Shallow Screw Stinger (2 stuks), Measuring Ruler, Rozemeijer SnapBack Cap, Multi Cowl & Hood, Tackle Concept Hardbase Carryall 4 TT, Folding Trap Rubber Net, Maori jerkbait, Coated Steelon Leaders (10 stuks), Ultra Thin 19-Strands Leaders (10 stuks) en een Long Nose Plier. En stay tuned, Rozemeijer komt met nog een roofvispakket, dat we later bekend zullen maken…

Wil jij kans maken op deze waanzinnige set, klik HIER.

 


 

Lowrance> Hook 7 fishfinder t.w.v. €519,-

Ook Lowrance draagt Roofmeister een warm hart toe. Martin Mol van Lowrance stelt niets minder dan een Hook 7 fishfinder (klik HIER voor meer info) ter beschikking! De Hook 7 combineert de voordelen van CHIRP-sonar- en DownScan Imaging™- technologie, zodat je een duidelijk en compleet beeld hebt van de wereld onder je boot.

Het apparaat biedt verbeterde sonargevoeligheid, uitstekende doelonderscheiding en superieure ruisonderdrukking, waardoor het makkelijker is om aasvis en prooivis te zien. Met de Hook 7 met een ingebouwde GPS-antenne en bewezen navigatiefuncties is het vinden van je favoriete visstek eenvoudig. Een ingewikkeld apparaat om te bedienen? Niks is minder waar, gebruiksvriendelijkheid staat centraal bij deze unit.

Wil jij kans maken op deze geavanceerde dieptemeter, klik HIER.

 


Carpcube> Driemaal Shimano Stradic CI4 1000 FB t.w.v. €465,-

Maar liefst 3 Shimano juweeltjes te winnen. Thanks Carpcube!

Het zal niet lang duren of die gezellige hengelsportwinkel Carpcupe te Sint-Michiels (Brugge) zal omgedoopt worden in Predatorcube. Meer en meer nemen roofvismaterialen ruimte in beslag en we zullen steeds meer gaan horen van deze zaak met een zeer gevarieerd assortiment met al van vette merken.

Voor deze prijzenactie stelt Carpcupe maar liefst drie Stradic CI4 1000 FB. Deze geniale Shimano molentjes in de maat 1000 zijn ideaal voor allerlei finesse visserijen. Voorzien van de zogenaamde X-Ship constructie en Hagane Gear, waardoor hij ontzettend sterk is. Verder een Coreproject vochtbescherming, Aero Wrap en AR-C spoel voor zeer secuur werpen. Stay tuned voor nog een prijzenpakket van Carpcube!

Wil jij kans maken op een van deze drie Shimano juweeltjes, klik HIER.

 


Technautic> Humminbird Helix 5 DI G2 t.w.v. €349,-

Technautic is in Nederland de verdeler van o.a. topmerken als Minn Kota, Humminbird en Talon. Speciaal voor de verjaardag van Roofmeister geven zij een Helix 5 DI G2 cadeau. Niet aan ons, aan jullie dus :-)Lucky you!

Ontzettend veel features om jouw visserij naar een hoger niveau te tillen

De Helix 5 fishfinder is voorzien van Down Imaging en Dual Beam PLUS sonar met een 4000 Watt PTP vermogen; al de sonar eigenschappen zitten verwerkt in de bijgeleverde transducer. De 2D DualBeam 200/455 kHz 4000 watt sonar geeft je de beschikking over de onvoorstelbare foto-beelden van Down Imaging. Een lust voor het oog dus en, bovenal, zeer welkom bij jouw zoektocht naar rovers en hotspots. Klik HIER voor meer info.

Wil jij kans maken op deze geavanceerde unit, klik HIER.

 


 

Daiwa> Certate LT 3000 D spinmolen t.w.v. €499,-

Daiwa is een van de smaakmakers op het gebied van molens met de meest verfijnde productietechnieken. Wij zijn dan ook zuper verheugd dat wij een van onze paradepaardjes aan jullie weg mogen geven, de Certate LT 3000 D (klik HIER voor meer info).

Dit juweel van een werpmolen is er een uit het absolute topsegment met tal van features. Door de zogeheten DigiGear techniek wordt de kracht van de slinger soepel en efficiënt op de aandrijving overgebracht. Daarbij zorgen de speciale vorm en oppervlakte van de tanden op de tandwieltjes voor minimale weerstand en maximale levensduur. Daarbij zorgt het MagSeal systeem ervoor dat er geen vuil kan binnendringen. Uitgerust met 10 kogellagers die 12 keer langer meegaan dan standaard lagers.

Wil jij kans maken op deze state of the art werpmolen, klik HIER.

 


Cinnetic> Hengels en accessoires t.w.v. €232,-

Prachtig pakket van Cinnetic dat wij in tweeën splitsen.

Nog twee setprijzen van Cinnetic, het merk in opmars. Natuurlijk drong Mehmet Buyukyilmaz aan op het weggeven van zeebaarsmateriaal en zie hierrrr. Een van zijn favoriete hengels, de Explorer Sea Bass 240, een ideale hengels waar je veel situaties de baas mee kunt. Hierbij geleverd Mimetic fluorocarbon en een multifunctionele tang.

Ook nog aandacht voor de finesse visserij met een Crafty Rock Fish 225. Ideaal voor het vissen op baars en snoekbaars in de stad. Meegeleverd een handig netje dat makkelijk aan D-ringen of je riem bevestigd kan worden.

Wil jij kans maken  op deze Cinnetic sets, klik HIER.

 


 

Savage Gear> Tweemaal Custom Predator Trigger  t.w.v. €380,-

Werpkanonnen voor grotere snoek.

Savage zou Savage niet zijn als ze niet met ons onze verjaardag zou vieren. Altijd weer innovatief en altijd met een creatieve invalshoek. Daarnaast kwaliteit en met de Custom Predator hengelreeks heb je dat absoluut in handen.

Namens Team Savage stelt Sean Wit twee stuk van de Custom Predator Trigger (243 cm 80 gram) beschikbaar. Deze echte snoekstok is gemaakt van Japans Toray Carbon en afgebouwd met een AAAA kurken handgreep, Fuij Gold Label reel houder en voorzien van de Inovatieve Coil Control geleide ogen die speciaal ontwikkeld zijn voor gevlochten lijn.
De actie van de hengel is medium/Fast, perfect uitgebalanceerd, gevoelig en heeft een werpgewicht  van over de 80gram.

Wil jij kans maken op een van deze werpkanonnen, klik HIER.

 


Rapala> Kunstaaspakket t.w.v. €300,-

 

Rapala, wie is er niet groot mee geworden. Het oudste kunstaasmerk en nog steeds uitkomend met vangende nieuwtjes, elk jaar weer. Ook dit van origine Finse merk is op onze birthday party aanwezig. Trots op natuurlijk!

Nieuwe kleuren van de Super Shadow Rap, zomaar een fractie van het pakket dat je kunt winnen!

Als cadeau niks dan primeurs met supervette hardlures die nog niet verkrijgbaar zijn, maar die jij wel met ons prijzenfestival kunt winnen. Wat te denken van de Otus en Peto die nu in kleinere varianten beschikbaar zijn en ideaal zijn voor het vissen in de polder. Daarnaast de gloednieuwe Balsa Extreme serie en de Rip Stop, maar dan een diepduikende variant, plus nieuwe attractieve kleuren in de Rapala range.

Wil jij kans maken op deze exclusieve Rapala lures, klik HIER.

 


 

Wout van Leeuwen> Revo Toro Beast t.w.v. €295,-

Wout van Leeuwen, de gezelligste en meest complete hengelsportzaak in Rotterdam en omstreken. Bij binnenkomst kijk je je ogen uit van de meest exclusieve roofvismerken en ook de webshop zit propvol roofvismaterialen. Verder kun je met al je vragen over producten en vistechnieken terecht bij de diverse roofvisspecialisten die er rond lopen.

 

Wout van Leeuwen pakt zuperrrr uit en komt met een echte krachtpatser op de proppen, namelijk de de Revo Toro Beast, speciaal ontworpen voor betrouwbaarheid en prestaties, hierdoor kan deze reel bijna alle omstandigheden in zowel zoet als zout water aan. De Abu Garcia Revo Toro Beast beschikt over een hoge lijn capaciteit en wordt standaard geleverd met een Power Handle en een Casting Power Handle. Ideaal voor bijvoorbeeld de grovere snoekvisserij.

Wil jij kans maken op deze krachtpatser, klik HIER.

 


 

Mac Fishing – Leech> Drie luxe polaroid zonnebrillen t.w.v. €360,-

De smaakmaker op het gebied van zonnebrillen op dit moment. Wim van Vliet heeft nog nooit zoveel volgers gezien 😛

Het bedrijf Mac Fishing zullen de meesten van jullie wel kennen. Dit bedrijf, met sowieso de exclusieve verdelingsrechten van de wereldberoemde St. Croix hengels, heeft een ruim assortiment aan roofvismerken met kwaliteit en innovatie hoog in het vaandel. Nog niet zo lang geleden werd daar het luxe Leech Eyewear aan toegevoegd, brillen gemaakt voor en door roofvissers.

Een eindeloze reeks aan vette modellen en coole kleuren.

Leech Eyewear zonnebrillen kenmerkt zich vanwege het feit dat de glazen een ongekend polariserende werking hebben. Wim van Vliet van MAc Fishing: “Ik ga die brillen zelf niet meer dragen. Ik heb nog nooit zoveel volgers gezien.” Verder 100% bescherming tegen UV licht met UV400, een anti kraslaag en speciaal bestand tegen hinderlijk reflexlicht.

Wil jij kans maken op een van deze state of the art zonnebrillen, klik HIER.

 


 

Shimano> SLX DC en Kairiki gevlochten lijn t.w.v. €249,-

In navolging van de Curado heeft ook de SLX hersens gekregen 😛

Heerlijk hoe een groot merk als Shimano altijd weer blijft innoveren! Met name de hengels, reels en molens zijn wereldberoemd zitten bomvol features en garanderen niks dan kwaliteit.

Voor onze verjaardag trakteren zij op een gloednieuwe SLX DC reel. Kun je je die nieuwe feature op de Curado reel nog herinneren (een uniek systeem waarbij je worpen digitaal gereguleerd worden (klik HIER)). Nu ook deze bizarre feature op de nieuwe SLX reel. Nog niet in NL verkrijgbaar maar dat gaat niet lang meer duren. Het mooiste, dit juweeltje is uiterst aantrekkelijk geprijsd 🙂

Glad, sterk en betrouwbaar!

Als bonus geeft Shimano twee spoelen van hun nieuwste gevlochten lijn erbij. De Kairiki 8, een geavanceerde braid met maar liefst 8 geweven vezels en gemaakt met de zogenaamde Shimano Enhanced Body Technology waardoor de lijn een extreem hoge gevoeligheid heeft voor het doorgeven van aanbeten en een hoge trekkracht, ook op de knopen.

Wil jij kans maken op deze Shimano set, klik HIER.

 


 

Raymarine> Tegoedbon t.w.v. €300,-

Bizar wat een opmars het merk Raymarine heeft gemaakt de laatste jaren. Dit jaar alle focus op hun nieuwste unit, de Raymarine Element, een fishfinder gemaakt door en voor roofvissers, met haarscherpe beelden van de onderwaterwereld en niets dan gebruikersgemak. Uitgerust met onder andere features als SideVision, DownVision, RealVision en HyperVision. Klik HIER voor meer informatie over deze alleskunner.

Onlangs heeft Thijs van der Sanden een review gemaakt over zijn ervaringen met de Element. Klik HIER

Niet lang geleden stelde Raymarine een Element 7 ter beschikking voor een waanzinnige winactie en voor nu durfden we ze bijna niet meer te vragen, maar dan toch met een tegoedbon komen van maar liefst €300,-, te besteden bij MDSI (en alleen bij aanschaf van Raymarine producten). Super natuurlijk! Win je de tegoedbon, dan is de Raymarine Element sowieso het overwegen waard!

Wil jij kans maken op deze Raymarine tegoedbon, klik HIER.

 


 

Fox Rage> Snoekbaarsset t.w.v. €220,-

Fox Rage bestaat feitelijk nog niet zo heel lang (sinds 2010), maar wat een product range nu al met tal van klassiekers. Wat te denken van de Zander Pro Shad en de Terminator hengel reeks? Laat deze producten nu onderdeel zijn van het te winnen pakket 😛

Misschien wel de allerbeste snoekbaarshengel voor het werpen met shads in haar prijsklasse.

Fox Rage viert de RM verjaardag met ons mee met een fingerlicking snoekbaarspakket met o.a.de Zander Pro Shad, Spikey Shad en Slick Shad. Daarbij niets minder dan een Terminator Jigger Finesse (210 cm; 7-28 gram), je moet echt je best doen om een betere snoekbaarshengel te vinden in deze prijsklasse en een Warrior II 2500 werpmolen.

Wil jij kans maken op deze complete snoekbaarsset, klik HIER.

 


 

Fauna Hengelsport> Royaal pakket creature baits t.w.v. €200,-

Een pakket C-rig softbaits waar je U tegen zegt 🙂

Fauna Hengelsport,ook wel de Carolina shop genoemd, is een mekka voor elke roofvisser in de Benelux met het grootste assortiment aan roofvisartikelen met ontelbaar veel coole en exclusieve merken. Fauna volgt bovendien de trends op de voet en zo ook de Carolina rig die in populariteit is gegroeid. Leuk is een video van Fauna met Carolina held Pieter-Bas Broeckx over zijn top 3 Carolina softbaits 🙂

Speciaal voor Roofmeisters hebben ze een pakket samengesteld met vette creature baits en softbaits die ideaal op de T-en C-rig te gebruiken zijn. Daarbij aandacht voor de nieuwe creature baits van Berkley en van het zeer exclusieve en in het buitenland alom geroemde Japanse merk Yamamoto. Win je dit pakket dan zit je voor het leven gebeiteld 🙂

Wil jij kans maken op dit pakket creature baits klik HIER.

 


 

Navionics> Tweemaal Navionics Small+ t.w.v. €298,-

Al vanaf dag 1 support Navionics ons al, iets waar we natuurlijk uitermate blij mee zijn.Waar jaren geleden vissers het bedrijf nog nauwelijks kenden is het nu voor velen niet meer weg te denken in hun visserij met hun uiterst gedetailleerde, digitale waterkaarten.

Voor onze verjaardags stelt Navionics tweemaal de Navionics Small+ beschikbaar. Deze kaart dekt de Nederlandse binnenwateren en een smalle kuststrook met 0,5 dieptelijnen. Niet alleen is het bijna onmisbaar op de dag zelf, ook kun je de dag ervoor je plannen smeden op basis van zeer gedetailleerde informatie van het water.

Wil jij kans maken op geavanceerde waterkaarten, klik HIER.

 


 

DAM> Tweemaal Quick 5 3000FD  t.w.v. €258,-

Beauty die je feilloos kunt vertrouwen.

DAM timmert aan de weg en niet alleen op productgebied, ook met hun nieuwe aanwinsten op roofvisgebied. Ze hadden Roy Noom al en daar zijn nu snoekicoon Bertus Rozemeijer en baarsheld Marc Hoeben aan toegevoegd. DAM stelt voor onze verjaardag twee Quick 5 3000 FD ter beschikking.

De Dam Quick 5 is voor de allround roofvisser. Deze molen is licht in gewicht, en toch gunstig geprijsd. Perfect voor technieken waarbij het kunstaas snel moet worden aangeboden. Netjes afgewerkte allround molen voor de spinvisser op zoet- en zoutwater.

Wil jij kans maken op een van deze twee topmolens, klik HIER.

 


HART> Pato Vi-BIG bellyboat t.w.v. €220,-

Het Spaanse merk HART is aan een opmars bezig en terecht. Zonde om dal die top roofvisproducten alleen op het Iberische schiereiland te verdelen. HART is compleet met hengels tot ieniemienie kunstaas, van waadpakken tot reels. En ja, hun bellyboaten krijgen steeds meer bekendheid.

HART viert onze verjaardag met het weggeven van een exclusieve Pato Vi-BIG bellyboat, een bootje waar je menig water mee kunt trotseren, met twee luchtkamers en comfortabele zitting. Compact mee te nemen en ideaal voor snelle succesvolle sessies waar normale boten niet kunnen komen en kantvissen onmogelijk is. Inclusief luchtpomp en handige draagtas. Klik HIER voor verkooppunten.

Wil jij kans maken op deze camou bellyboat, klik HIER.

 


 

Westin> 2×2 give-away-boxes + Freddy the Frog t.w.v. €210,-

Denk je aan Westin dan denk je aan sublieme roofvishengels en innovaties op het gebied van kunstaas. Natuurlijk denken we dan ook aan roofvisicoon Luc Coppens die in de Benelux het grote visitekaartje is voor dit Deense merk.

Des te vetter dat we we twee give-away-kunstaas-boxes in super de luxe verpakking mogen weggeven , samengesteld door een van de beste roofvissers van Europa. Wie? Luc Coppens natuurlijk! Behalve dat ook Freddy the Frog, een hard lure voor in de oppervlakte waar al grote vissen op gevangen zijn  en die op de I-Cast in de USA de nodige awards in de wacht sleepte.

Wil jij kans maken  een van deze twee gave Westin kunstaaspakketten, klik HIER.

 


Deeper> Deeper Pro+ Summerdeal t.w.v. €275,-

Deeper is een relatieve nieuwkomer in de wereld van elektronica voor de hengelsport, maar meteen ook een behoorlijke smaakmaker met tal van innovaties, waarbij compactheid en efficiency centraal staan. De Deeper Pro+ is misschien wel het meest treffende voorbeeld. Velen denken dat deze is bedoeld voor de kantvisser en ja, voor hem kan er een wereld open gaan, maar dit apparaat is zo geavanceerd dat je hem net zo goed als volwaardige fishfinder op je boot kunt laten opereren.

Wij zijn trots met het feit dat we een Deep Pro+ mogen weggeven en dat nog wel in het jasje van een heuse summer deal, namelijk inclusief een waterdichte tas voor zaken die niet nat mogen worden.

Wil jij kans maken op die supervette Deeper Pro+, klik HIER.

 


 

SmartLures> Vision Abborre vliegvisset t.w.v. €269,-

Mogen wij zo arrogant zijn door te zeggen dat wij alle roofvisdisciplines to the max waarborgen met Roofmeister? Liefst wel, maar er is een achilleshiel, het vliegvissen. Marc Zitvast van SmartLures wees ons daar op en terecht. Wij hebben er (nog) weinig kaas van gegeten, maar Marc gaat ons daarbij helpen, te beginnen met een unieke traktatie voor onze verjaardagsactie.

Plug & play!!!

SmartLures geeft een luxueuze beginnersset weg voor baars. Het is dat we hem cadeau moeten doen aan jullie, anders hadden wij weldra met deze setup staan te wapperen. Sowieso compleetgeleverd met reel, vliegenlijn en vliegenhengel. Hoe cool is dat?! Stel je krijg hier een baars van 40 cm plus op. Roofvissen next level!

Wil jij kans maken op deze royale vliegvisset, klik HIER.

 


 

Raven> Lynx eletromotor t.w.v. €189,-

 

Zoek je iets voor de hengelsport, wat dan ook, bij Raven zul je het vinden. Ofwel in de fysieke winkels zelf of in hun webshops. Met een duizelingwekkend assortiment zul je hier altijd kunnen slagen.

5 traps voor- en 5 traps achteruit.

Voor onze winactie geeft Raven een Lynx elektromotor weg. Deze motor is stil, sterk en daardoor ideaal voor de visser of de recreatievaart. Hij heeft 5 Standen vooruit en 3 achteruit, een anti-wier schroef en een 6 inch telescopische hendel. Deze variant heeft een vermogen van 50 lbs.

Wil jij kans maken op deze elektromotor, klik HIER.

 


Visgidsen> Herman Schuurman & Michael Stalenhoef

Zelf geen boot en/of nog beginnend met het roofvissen, hoe gaaf zou het zijn om bij een expert op te stappen om in de praktijk alle ins en outs onder de knie te krijgen. Speciaal voor Roofmeister stellen beide heren een gidsdag ter beschikking. Geloof maar dat deze mannen weten waar ze moeten zijn voor veel en grote vis.

Een dag knallen met Herman Schuurman, of…

 

…met topvisser Michael Stalenhoef.

Michael Stalenhoef, Fishing Guide Amsterdam, is met name actief op de Zaan en op ’t IJ in Amsterdam. De Fries Herman Schuurman,  kent de wateren in het noorden van ons land geoed, maar net zo goed wateren in Noord-en Zuid-Holland, zoals de deltawateren. Saillant detail is dat Herman en Michael recent samen een grote wedstrijd hebben gevist. Topgasten, topvissers die jou een onvergetelijke dag kunnen bieden.

Wil jij kans maken op een topdag op het water met een professioneel visgids, klik HIER.

 


 

Cinnetic> Roofblei setup t.w.v. €175,-

Mehmets lievelingetje voor het vissen op roofblei.

Niet zo lang geleden was het merk Cinnetic voor velen nog een onbekende, maar daar is de laatste jaren wel verandering in gekomen. Niet in het minst door topvisser en Cinnetic pro-staffer Mehmet Buyukyilmaz die met deze fantastische producten vist. Een ding doen ze niet slim, ze bieden bij Cinnetic hun producten tegen veel te lage prijzen aan, maar mondje dicht 😛

Mehmet zien we meer en meer verliefd worden op die roofblei.

Voor de winactie van Roofmeister stelt Cinnetic een mooie spinset ter beschikking, bedoeld voor de roofblei visserij, maar net zo goed voor tal van andere visserijen te gebruiken. We hebben het hier over een Crafty Black SS 3500 HSG molen en een snaarstrakke Lagos Freshwater Game hengel. Met deze set ben je elke zilveren sprinter de baas 🙂 Dit is niet het enige wat Cinnetic ter beschikking stelt, scroll naar boven!

Kwaliteitsmolen voor een zeer vriendelijke prijs.

Wil jij kans maken op deze Cinnetic setup, klik HIER.


Rozemeijer> Grind-It zware snoek set t.w.v. €306,-

Rozemeijer viert onze verjaardag uitbundig met een zeer royale jerkbait set (scroll naar boven) en dat is niet alles. Ook geven ze een supervette Grind-It set weg. Alsof die eerste prijs al niet mooi genoeg was 🙂

De snoekvissers van Team Rozemeijer weten wat hoog op het menu staat bij snoek en weten donders goed dat grote spinnerbaits en spinners soms onverslaanbaar zijn. Eerst kwamen ze zodoende uit met een speciale hengel voor dit werk, de Grind-It om nu zeer recent hun eigen XXL spinners en spinnerbaits te lanceren. Reeds uitvoerig getest en goed bevonden door de vissers en snoeken uiteraard. Voor deze winactie een complete set voor het grovere snoekwerk! We love it!

Wil jij kans maken op deze Grind-It set, klik HIER.

 


 

CarpCupe> 10 keer waardebonnen t.w.v. €25,-

Bovenaan dit bericht kun je al zien dat die gezellige Belgen van Carp Cupe maar liefst drie Stradics van Shimano weggeven. Bizar en daar waren wij al superblij mee, maarrrrr… ze doen er een schepje boven op door maar liefst 10 waardebonnen weg te geven voor op hun webshop met een totaalwaarde van €250,-. Geloof maar dat die gasten een ruim assortiment aan roofvisspullen hebben en dat je daar met zo’n bon je voordeel uit kunt slaan!

Wil jij kans maken op een van de 10 waardebonnen, klik HIER.

 


 

 

Spelregels

  • Alle abonnees van onze nieuwsbrief dingen mee om de prijzen.
  • 25 september zal live op de Facebook pagina van Roofmeister de prijsuitreiking plaatsvinden om 19.00 uur.
  • De winnaars worden gekozen met de zogenaamde Online Random Picker, software die 100% willekeurig de winnaars trekt.
  • Je kunt maar één prijs winnen. Val je op 25 september meerdere keren in de prijzen, dan krijg je de prijs met de hoogste winkelwaarde.
  • Hengels en grotere prijzen zoals de elektromotor dienen te worden opgehaald op het adres van Roofmeister i.v.m. hoge transportkosten.
  • Vanaf 25 september krijgen winnaars twee weken de tijd om te reageren en hun adres op te sturen, dan wel op te halen op het kantoor van Roofmeister. Gebeurt dat niet, dan gaan we iemand anders blij maken met de prijs.
  • Klik HIER om kans te maken op waanzinnige roofvisproducten.

 

Het Roofmeister prijzenfestival wordt mogelijk gemaakt door: