Roofmeister op de beurs – Winactie, demo’s en roofvistalk

28/11/2018
Roofmeister op de beurs – Winactie, demo’s en roofvistalk

Overmorgen op 30 november een vuurdoop voor Roofmeister, we zijn  nog geen half jaar live met de website en pakken nu al groots uit op de Hengelsport- en Visbotenbeurs Utrecht in de Jaarbeurs. 

Door Team Roofmeister

Twee waanzinnige prijzen die je kunt winnen, een waterbak, Q&A’s (vraag en antwoord) met specialisten, de allereerste Roofmeister kleding (hoodies, T-shirts, anoraks, mutsen, petten etc) en natuurlijk een op-en-top gezellige roofvisstemming 🙂

Kom langs en maak kans op waanzinnige prijzen. 

Allereerst aandacht voor de bemanning van de Roofmeister stand. Een en al leuke gasten en een dit vrouw die jouw tekst en uitleg kunnen geven over tal van visserijen, elk met hun eigen specialisme.

Rico Stougie (finessevisserijen), Nick Landman (grote baars), Mourat Akkouh (zeebaars), Sophie Neitzel (meerval en kayakvissen), Rick Simmerman (poldersnoek), Jannick Bouwknecht (snoek), Bas Westerveld (snoek en snoekbaars), Johannes Elzinga (Streetfishing) en Sjoerd Beljaars (allround).

Sophie Neitzel is een allround roofvisser, maar zal je op de Roofmeister stand met name wegwijs maken in het meervalvissen. 

Wil je meer over het vissen op grote baars weten, dan heb je Nick Landman nodig. Laat hem nou toevallig op de Roofmeister stand staan 😉

Ook zal er een ruime waterbak (ter beschikking gesteld door Rozemeijer) aanwezig zijn waar al deze specialisten hun kunstaas of rigs kunnen demonstreren aan jou. Kom naar de stand en vraag ze het hemd van het lijf. Domme vragen bestaan niet! Wij helpen je graag verder met je visserij!

Op de stand van Rozemeijer een totaal nieuwe, grote waterbak. Wij mogen hun oude lenen (zie foto), waarvoor dank Marcel Uljé!

PRIJZEN

We hebben onze officiële lancering al een tijd geleden gevierd met een prijzenfestival, maar kunnen er geen genoeg van krijgen. Daarom ook op de beurs twee fantastische prijzen die we weggeven middels een heuse Roofmeister Quiz. Beantwoord onderstaande vragen en je maakt kans op ofwel een Revo Beast reel van Abu Garcia twv 350 Euro of een High Rider 150 Bellyboat van Savage Gear.

Het juweel van Abu Garcia van het moment, de gloednieuwe Revo Beast twv 350 Euro. Op de stand van  Roofmeister kun je hem winnen!

De High Rider 150 van Savage Gear. Beantwoord de vragen van onze Roofmeister Quiz en wie weet dobber jij hier snel mee op het water. 

VRAAG 1: In Roofmeister Inside week 46 (onze wekelijkse rubriek) zie je Evert Oostdam met een bijzondere baars. Hoeveel strepen heeft deze baars?

VRAAG 2: Hoeveel reels van Abu Garcia gaven wij weg met de openingswinactie van Roofmeister in oktober?

VRAAG 3: Hoeveel luchtkamers heeft de Savage Gear High Rider welke stond in Roofmeister Topgear #3?

Meedoen kan pas op de beurs zelf 😉

Q&A’s

Op onze stand in het weekend vraag-en-antwoord-gesprekken met 5 bekende roofvissers. Het leuke, jij mag de vragen maken, wij zullen ze live op Facebook op onze stand aan deze specialisten stellen.

Vraag maar raak met Roy Noom van MadCat. Roy kun je alles vragen over de meervalvisserij in Nederland, een bak met ervaring op dat gebied!

Sean Wit, het fenomeen op het gebied van grote snoeken op dit moment. Heb jij vragen voor hem over kunstaas, techniek, en dergelijke… Shoot it!

Mourat Akkouh, het is dat de zeebaars in de winter wegtrekt, anders hadden we hem niet op de stand gehad 😉 Mourat kun je alles vragen wat met zeebaars te maken heeft…

Het Q&A programma:

Zaterdag
11:00 uur Nick Landman over grote baars
12:30 uur Sean Wit over kunstaas voor grote snoek
14:00 uur Roy Noom over meerval

Zondag
11:30 uur Mourat Akkouh over zeebaarsvissen
14:30 uur Sander Paans over snoekbaars vanaf de kant

Speciale Roofmeister kleding met truien, hoodies, shirts, petjes en meer. Als je begint moet je goed beginnen 🙂

Als roofvisser is onze stand op de beurs (standnummer 67) the place to be. Kom gezellig buurten, maak kans om een van de waanzinnige prijzen en vraag maar raak :-). Tot op de beurs Roofmeisters!!!

Here we are Roofmeisters. Bij de ingang naar links, meer hoef je niet te weten 😉