ROOFMEISTER – WINACTIE – €3.500,- aan prijzen

31/10/2018
ROOFMEISTER – WINACTIE – €3.500,- aan prijzen

***MEEDOEN KAN NOG STEEDS – KLIK HIER***

Roofmeister is al een maand in de lucht en nu is het hoog tijd om dit officieel te vieren met een waanzinnig prijzenfestival. Van reels, tot hengels, van kunstaas tot coole exclusieve roofviskleding. Lees hieronder hoe je kans maakt!

Door Team Roofmeister

MEe doen is simpel!

Meld je hieronder aan en maak 31 oktober direct kans op één van de prijzen. Check een overzicht van de prijzen hieronder…

29 winnaars die we blij gaan maken

Je leest het goed, we gaan maar liefst 29 Roofmeisters blij maken met supermooie roofvismaterialen. Hieronder een samenvatting, daaronder elke prijs uitgebreid uitgelicht!
1
Abu Garcia Revo Beast
2
Abu Garcia Revo Rocket
3
Fauna Hengelsport – St Croix Light Allround
4
Quantum Detector 190
5-6
Mann’s pluggenpakket
7-8
Mr. Pike dood aas end tackle pakket
9-11
Predator Tour kledingset
12
Rozemeijer Jerkbaitset
13
Rozemeijer medium-heavy spinset
14-15
Navionics Boating App
16-23
Fox Rage Warrior 2
24-25
Savage Gear Skinny Water Rod
26
Voucher visgids Herman Schuurman
27-28
Cinnetic pluggenpakket
29
Voucher visdag Bertus Rozemeijer

TOTAALWAARDE PRIJZEN PAKKET €3.500,-

abu hofleverancier

Abu Garcia pakt uit voor deze officiële Roofmeister lanceringsactie met twee volop brute reels. Niet zomaar reels, reels van super hoge kwaliteit, namelijk de Revo Beast twv €350,-  en de Revo Rocket twv €250,-! De Revo Beast is een juweel first class met ongekende power. Ontzettend verbluffende prestaties, kracht en duurzaamheid en dat voor een low profile reel.


Power, kracht en duurzaam-heid, een low profiel reel om van te smullen. De Revo Beast is een krachtpat-ser pur sang. 

zomaar enkele features:

 • 7+1 rvs lagers
 • Titanium gecoate platen
 • Corrosiebestendig
 • Slechts 270 gram (!)
 • Ti coated lijngeleider
 • Infini™ brake system
 • Infini II™ spool design

Revo Rocket twv €250,-

Met de Revo Rocket, it’s all in the name, hebben we van doen met de snelste low profile reel qua inhaalsnelheid met een ongelooflijke overbrenging van 10.1:1, zonder dat dat ten koste gaat van kracht en duurzaamheid.

Elegantie en sneller heb je ze niet. 

enkele features

 • 10+ 1 rvs lagers
 • X-Craftic frame en zijplaten.
 • Carbon Matrix slipsysteem.
 • Rocket gear Ratio.
 • Corrosiebestendig
 • 208 gram in gewicht

Fauna St. Croix hengel €250,-

Wauw, wat zijn we blij met de St. Croix hengel die Fauna Hengelsport ter beschikking stelt. Fauna heeft in de Benelux het grootste St Croix assortiment, iets om met recht trots op te zijn.

Fauna St. Croix hengel €250,-

Wauw, wat zijn we blij met de St. Croix hengel die Fauna Hengelsport ter beschikking stelt. Fauna heeft in de Benelux het grootste St. Croix assortiment, iets om met recht trots op te zijn.

St Croix hengels staan bekend als de crème de la crème op het gebied van hengels. Zo verfijnd, zo’n sublieme actie. 

Wij mogen de St Croix Allround Light cadeau geven  twv  €250,-, dit uit de limited edition Xilio range. Een hengel om je vingers bij af te likken met extra snelle actie, 228 cm lang, 5-12 gram werpgewicht en gemaakt in de USA.

Heerlijke hengel voor al het lichtere kunstaasvissen. 

Alle specificaties netjes op de blank weergegeven. 

Hengel, kunstaas en end tackle €420,-

Zebco juicht de lancering van Roofmeister van harte toe met een aantal fantastische prijzenpakketten. Een hengel, de Quantum Vapor Detector 190 C, 2 Mann’s kunstaas pakketten en 2 Mr Pike doodaaspakketten. Totale winkelwaarde? €400,-! K’ching! 😉

De Vapor hengelreeks van Quantum heeft al hoge ogen gegooid en de Detector is daar geen uitzondering op met zijn zeer gevoelige top en zeer strakke blank. Echt de hengel voor wie extreem gevoelig wil jiggen! Check die speciale greep, die bedoeld is voor nog meer comfort bij het werpen. 

Mann’s pluggen x 2

Twee pakketten met op-en-top pluggen van Mann’s, kwaliteit en vangers first class. Al helemaal geschikt voor de polder. Dan hebben we het voornamelijk over de Stretch-1 en Minus-1 serie. De Minus-8 in ‘clown’ kleuren is uitermate geschikt voor het trollen op snoekbaars.

Ook nog TWEE Mr. Pike dood aas end tackle paketten, met…

5 verschillende takels en toebehoren, plus…

…3 verschillende dobbermodellen. Lats but not least…

…een mooie, warme Mr. Pike beanie. 

 Predator Tour kleding set 3 x €138

Inmiddels is de Predator Tour uitgegroeid tot de grootste en ook meest prestigieuze roofviswedstrijd in Nederland. Met de editie in gehouden dit voorjaar was de 10e editie een feit geworden.

Exclusieve, limited edition, Predator Tour kleding!

Wij zijn dan ook supertrots dat wij voor deze Roofmeister lancering DRIE unieke en exclusieve Predator Tour shirts in de prijzenpot hebben. Dat niet alleen het gaat om DRIE kledingsets met dus het originele shirt, een Predator Tour beanie, Pike Master Lures buff en originele Predator Tour cap. Dit alles twv € 138,- per set.

Wie weet ben jij 31 oktober de eigenaar van dit supervette shirt dat gemaakt is ter ere van het 10 jarig bestaan van de Predator Tour. Plus die beanie, pet en buff natuurlijk. 

ROZEMEIJER ROOFVISSETS 2 x €200 

Rozemeijer komt met twee fantastische bijna complete roofvissets. Een jerkbaithengel met jerkbaits en kwaliteits onderlijnen en een medium-heavy spinhengel met swimbaits en pluggen.

Rozemeijer jerkbaitset

Het merk Rozemeijer staat bekend om zijn jerkbaithengels met de juiste lengte, kracht en actie. Inderdaad, ze hebben power, maar zijn tijdens de dril toch mooi parabolisch. Daarnaast twee Tybrids en twee Trackers in verschillende kleuren. Bij deze set twee drie kant-en-klare onderlijnen. 

Misschien wel de beste dieper lopende hybrid jerkbait, de Tybrid. Je krijgt twee Tybrids 🙂

De Jerk-it, alles wat je van een jerkbaithengel mag verwachten.

Legendarische glijdende jerkbait, de Tracker. In de set maar liefst twee Trackers in verschillende kleuren. 

Rozemeijer cast- en trolset

Niet zomaar een spinset, wel eentje die wat aan kan met o.a. Grind-It hengel. Oorspronkelijk bedoeld voor het werpen met grinders en spinnerbaits, maar inmiddels eigenlijk te boek als allround spinhengel. Bij deze set twee drie kant-en-klare onderlijnen. 

Boven de Fatal Attraction, Geloof maar dat hier heel dikke vissen mee gesneuveld zijn…. Onder de Tracker. Zie ook boven. 

De Grind-It, een medium-heavy spinhengel voor allround snoekplezier. 

Boven de Tyson, een herrieschopper die ideaal is om mee te trollen.  In deze set twee verschillende kleuren. 

Navionics Boating App 2 x €55

Soms zie je van die technische hoogstandjes waar je steil van achterover slaat. De Navionics Boating App is er daar een van. Met deze app kun je bijvoorbeeld je eigen viszones instellen en heb je een jaar lang recht op dagelijkse updates van de kaart. Deze updates komen niet alleen van de officiële instanties, maar ook van de gebruikers die ze delen. Tevens heb je toegang tot actuele info betreffende getijde, weer en stroming. Je kunt zelfs vooraf aan een visdag je eigen route plannen. Navionics stelt voor deze winactie twee downloadcodes beschikbaar.

Navionics geeft twee downloadcodes weg voor de winnaars van de Roofmeister winactie. 

Fox Warrior hengels 8 x €50,-

Fox Rage stelt maar liefst 8 Fox Rage Warrior hengels ter beschikking twv €50,- per hengel. Ideale hengels voor degenen die de eerste stappen zetten in de roofvis scene. Onlangs heeft Lucas Wijfje deze hengel voor Roofmeister aan de tanden gevoeld. Lees HIER zijn bevindingen.

De ideale instaphengel voor de beginnend snoekvisser. 

Lekker parabolisch et toch voldoende ruggengraat. 

Doen ze goed bij Fox, een wat prijsvriendelijkere range om eerst maar eens kennis te maken met het roofvissen. 

Savage Gear Skinny Rods 2 x €120,-

Ook Savage Gear laat zich van zijn beste kant zien met het weggeven prachthengels uit de zogenaamde Skinny range. Hengels die speciaal gemaakt zijn voor het vissen op ondiep water, met een strakke topactie. Savage stelt tweemaal de Skinny 249 cm (20-60 gram en tweedelig) ter beschikking twv  €120 per hengel.

Speciaal voor het vissen op ondiep water…

Bijzonder camou-uiterlijk van de hengel…

Visdag Herman Schuurman €225,-

Altijd al eens een topdag vanuit een boot willen vissen? Dan is dit je kans. Exclusief voor deze winactie stelt roofviscrack Herman Schuurman een dag gidsen ter beschikking twv €225,-!

Een super visdag gegarandeerd! Geloof maar dat Herman de stekken weet te vinden en idem dito wat betreft technieken. 

Geloof maar dat Herman de wateren en stekken kent en vooral hoe je snoekbaars, baars en snoek moet belagen! Op Roofmeister heeft Herman al super coole blogs geschreven over deze gidsdagen. Klik HIER!

Cinnetic pluggenset 2x €60,-

Cinnetic staat bekend om zijn hoge kwaliteit hengels, wat niet veel mensen weten is dat het Spaanse merk ook zuper de luxe kunstaas in zijn pakket heeft. Speciaal voor de Roofmeister openigsactie stelt het bedrijf TWEE pluggenpakketten beschikbaar elk twv €60,-!

Spaanse kunstaastoppers, ideaal voor zeebaars, maar natuurlijk ook prima op het zoete in te zetten…

Dare Minnows voor het betere smijt-, crank- en twitchwerk. 

Diepduikende (drijvende) Deep Trackers voor het trollen op zeebaars, maar evengoed snoekbaars. 

Werpkanon voor het aanwerpen van jagende vis, wat denk je bijvoorbeeld van zeebaars op de Pier van Hoek van Holland. 

Visdag Bertus Rozemeijer €275,-

De klap op de vuurpijl van deze winactie. Wil je een keer op snoek vissen met Bertus Rozemeijer? Ehhh…is dat niet hetzelfde als je aan een voetballiefhebber vraagt of hij zin heeft om een keer met Messi een potje te voetballen?

Vissen met Bertus Rozemeijer op het Veluwemeer. Vangstgarantie mag je nooit geven, maar voor deze ene keer 😉

Hoe dan ook, in dit prijzenfestival stelt Bertus himself een dag vissen met hem ter beschikking op het snoekwalhalla Veluwemeer twv €275, -! Hoe gaaf is dat?! Wil je sfeer proeven klik HIER!

MEe doen is simpel!

Meld je hieronder aan en maak 31 oktober direct kans op één van de prijzen. Check een overzicht van de prijzen hieronder…