Roofmeister INSIDE – Geen gezwam van Beljaars & de verste roofvis vangsten

25/07/2022
Roofmeister INSIDE – Geen gezwam van Beljaars & de verste roofvis vangsten

Yooowww Roofmeisters, in de startblokken voor een nieuwe week. Roofmeister Inside, at your service 😛

 


***DE RM ZONDAG MIDDAG VIDEO***

Een zeldzaam moment van zorgen bij topvisser Jouke Jansma van Daiwa. We varen op de IJssel en ons plan pakt niet uit. We wilden werpen met shads en verticalen, maar de snoekbaars laat het af weten. Dan een Eureka moment van de Fries en we vallen met de neus in de boter. Zelfs Roofmeister Sjoerd Beljaars doet lekker mee 🤣 en haakt twee grote snoekbaarzen…Maarrrr… Vangt hij ze ook???😅


 

Goed nieuws Roofmeisters, dit keer geen oeverloos gezwam van Beljaars, voorafgaand aan de actuele roofvisvangsten van jullie. De beste man is ffies op vakantie. 

 

Verse vangsten

De hitte hebben we achter de rug, maar wat heeft deze zomer nog meer in petto. In ieder geval enkele koelere dagen, voor de vangsten zo slecht nog niet. Hieronder een selectie van jullie vangsten. 20, maar dat hadden er zo maar meer kunnen wezen natuurlijk.

Wil jij je vangstfoto terugzien in Roofmeister Inside, drop hem dan in de comments bij ons vangstenbericht dat we elke dinsdag om 14:00 uur op onze Facebookpagina plaatsen.  

Freek Schoonderwaldt: “Het hoeft niet altijd heel groot…als ze zo gekleurd zijn is het al snel goed 👌🏻” Zeker weten Freek, wat een mooi stuk goud!

Serge Sonneveldt: “Op de warmste dag achter de haaien aan met wat vismaten, was geen slecht idee uiteindelijk met 23 haaien aan boord 💪” Shark attack!!! Lekker Serge en mooi in de aantallen man.

Michael Deprest: “Eerste maal achter de roofblei en deze 60er maakte meteen alles goed 😁” Hoppetee, dat zal naar meer smaken of niet Michael?

Ton Hilvers: “Staartje 💙roofblei.” Fraaie close up weer Ton!

Marco Mol: “Deze was vorige week, geen vis maar wel een plaatje van Ricky.” Ab so lu te ly Maco! Wat een schilderij.

Marco Jagtenberg: “Vanochtend voor het eerst gericht op roofblei geprobeerd. Zag er niet naar uit dat het ging lukken! Toch uit het niets een gigantische klap op het water en hangen! Mijn eerste roofblei.” Soooo dan en dat je eerste. Bizar ook die gele plekken bij zijn kieuwdeksels, lijkt wel een yellow cheek 🙂

Steven Bockstal: “Deze kwam langs voor een ontbijt vroeg in de morgend 🤗” Bizar mooie foto Steven! Tis dat vorige week al iemand met een zeebaarsfoto won.

Jean-Paul Van Boven: “Prachtige winde weten te vangen tijdens mijn zoektocht voor baars. Over een leuke bijvangst gesproken🤩” Hahaha magisch Jean-Paul, podcastje op of gewoon muziekie?

Patrick Eijk: “Detail shot van een dikke Markermeer baars 🤟” Ahhhh met dit soort detail shots ga je baarzen nog meer waarderen.

Gregg Hofstede: “Ivm de hitte maar eens gericht achter de meerval aan geweest👌” Slim Gregg en niet onverdienstelijk, integendeel!

Michelle van Wamel: “Ik was op jacht naar m’n allereerste baars & ja wat vang ik… een baars van 49,5 cm op de blauwe Slender Scoop van Savage Gear, super blij natuurlijk 😃” Next level Michelle, wat een bak!!! Serieus je eerste???

Mario Christiaens: “Vorige woensdag kwam ik een mooi symbool van een meerval tegen. Donderdag even terug met aangepast materiaal en niet veel later deze mooie vis als resultaat 🤩” Holy shit Mario! Mooi zo vanuit de bossies 😛

Visgids Rotterdam:  “Mijn (grote) vriend…” Je bent en blijft een legend Goran!

Vin van Ges: “Strak tegen de blokken ingegooid en binnen een seconde een dikke beuk erop 💥💥💥” Raaaahhhhh, dat werkt zo verslavend. Heerlijk Vin!

Dylan Yans: “Deze nacht een heel brute snoekbaars van 91 cm mogen vangen op de Bever van Fish Impact 🥳” Super kikku Dylan, bijzonder mooi kasteel!

René de Boer: “Ben niet persé fan van nacht vissen, maar voor deze buffels blijf ik graag een nachtje op.” Vanaf het begin van het seizoen ga jij al lekker op de zeebaars René. Respect!!!

Pikefishing Vegt: “Genieten die zomer avonden op de rivier 👌🏼🎣” We love it and U2 zo te zien.

Marcel Hoekman: “De Snoeken nog maar even met rust gelaten, dan maar Pelagic Zander style! En bamm nieuw PB🤟” Deze man dames en heren… Pffff… Kunnen we een RM Inside apart voor maken.

Jessica Vis: “Deze oude strijder was toch wel de mooiste vangst van een gezellig middagje streetfishen😊” Hetzelfde geldt voor deze vrouw, altijd weer mooie, grote rovers. Keep it going Jessica!

 

***FOTO VAN DE WEEK***

Michel Dekker: “Het vroege opstaan (zijn wekker ging om 3.00 uur 😁) loonde. Niet in kwantiteit maar in kwaliteit want we hadden beiden “maar” één vis. Maar wat voor één! Noah’s grootste roofblei tot nu toe. Op een haar na 83 cm. De vis had schijnbaar alles gegeven tijdens de dril en kwam maar zeer moeilijk weer op gang. Na bijna een uur ondersteunen en in de stroming houden zwom deze prachtvis uiteindelijk weer weg. Opnieuw de bevestiging dat roofbleien eigenlijk heel kwetsbare vissen zijn.” Ahhhh wat een bak weer en wat tof om te zien dat jullie als vader & zoon door weer en wind op pad gaan. Vaak genoeg met verbluffende resultaten! Super mooi om te zien. Deze foto is ook weer magisch met de mist op het water tijdens het opkomen van het zonnetje. Op de voorgrond natuurlijk die record roofblei. Foto van de week, laat daar geen twijfel over bestaan 😉

 


 

Wil jij je vangstfoto (GEEN SNOEK VANWEGE HITTE) terugzien in Roofmeister Inside, drop hem dan in de comments bij ons vangstenbericht dat we elke dinsdag om 14:00 uur op onze Facebookpagina plaatsen.