Roofmeister INSIDE – Terugblik Fish Challenge & 20 actuele roofvis vangsten

28/06/2021
Roofmeister INSIDE – Terugblik Fish Challenge & 20 actuele roofvis vangsten

Yooo Roofmeisters, in de startblokken voor een nieuwe week. Dit keer een wat kortere Inside dan je van ons gewend bent, vanwege vakantietijd. In ieder geval weer maximaal actuele vangstfoto’s. Roofmeister Inside, at your service 😛

 


 

Terugblik Fish Challenge, powered by Yamaha Pro Fishing

Blogs nalezen? Klik HIER voor de finale dag en HIER voor de eerste wedstrijddag.

Prachtige foto van team Roethof© Ongelosono , ergens in Nederland op groot water met vis. Een wedstrijd waarbij alles online loopt! We love it!

Op HQ Roofmeister zitten we op het puntje van onze stoel. Een titanenslag is bezig tussen team Warren© Breur en team Warnier© Haenen. Stuk voor stuk doorgewinterde vissers met een kennis en kunde van heb ik jou daar. En zo zijn er meer! Wat een toppers. Er komen mooie roofvissen aan boord, hele mooie exemplaren. Metersnoeken, kastelen van snoekbaarzen, h0ge 40’er baarzen, 70 cm plus roofbleien en monsterachtige meervallen. Het water loopt ons in de mond. Wij staren ons ogen blind op de What’s App groep waar alle vangsten binnen komen.

Wat een klasbakken van team Warren© Breur!

De hete adem van het diehard vissende team Warnier© Haenen. Prachitge foto’s kregen we binnen van deze Limburgers.

Namen zijn maar namen en ik, Sjoerd Beljaars, moet mezelf op betrappen dat ik de gezichten erbij aanvankelijk nog mis. We hebben besloten om de achternamen van de koppels als teamnaam te betitelen. Enkele keren zien we dezelfde achternamen. Meteen denk ik, dat zijn broers van elkaar. Maar driewerf neen, tijdens de live blog zie ik opeens team Renzo© Tygo van Berkum, vader en zoonlief. Wauw, prachtig om te zien. Vervolgens team Scheffer© Oosterbaan, opa en kleinzoon. Twee kippenvelmomentjes. Echt!

Maar net zo goed wint team Renzo© Tygo van Berkum ons respect.

Idem voor team Scheffer© Oosterbaan, idem voor voor eigenlijk alles deelnemers!

Ik zie ze in de weken ervoor met elkaar overleggen. Renzo tegen Tygo: ‘Zo kleine vriend, wat zou je er van zeggen als wij tijdens de Fish Challenge saampies eens iedereen naar huis vissen!’ Opa tegen kleinzoon: ‘We zijn al een paar keer samen wezen vissen amigo, ik vind dat we een droomteam zijn. Laten we meedoen topper van me.” Ik weet niet hoe jullie dat vinden, maar ik vind dat prachtig!

Zelfs zeebaars telde mee! hulde aan team Keijzer© Van Pelt.

Nederlands trots op het gebied van kantvissen, team Van de Beek© Van der Weij.

Zelfs meerval voor deze kanjers!

Dat is de Fish Challenge, de wedstrijd voor iedereen. Wij kunnen het wel zeggen, maar des te mooier om te zien dat het in het deelnemersveld terug te zien is. Jong en oud! Maar ook fully equiped bootvissers, bellyboattoppers en jawel, net zo goed kantvissers. Voor wat betreft de laatste zijn wij apetrots met team Van de Beek© Van der Weij. Natuurlijk vraag je je af of kantvissers zich kunnen meten met de vissers in de boot. Wel, dat hebben deze heren laten zien. Wat een prestatie!

Vanavond om 18:00 uur de prijsuitreiking LIVE op ons Facebook kanaal. Gaan we dit nog eens organiseren? Is de Paus katholiek? 😛

 


 

Vers van de pers

Temidden van al het wedstrijdgeweld natuurlijk veueueueuel meer vangsten van jullie. Bedankt voor de inzendingen. We zijn er dolblij mee en ze zijn stuk voor stuk fraai. Hieronder een selectie van de 20 mooiste naar onze mening 🙂

Wil jij je vangstfoto terugzien in Roofmeister Inside, drop hem dan in de comments bij ons vangstenbericht dat we morgen, dinsdag om 14:00 uur op onze Facebookpagina plaatsen  🙂

Bart van Wanrooij: “Twee keer moeders mooiste op beeld. Daar doen we het voor Daan Harmeling.” Jeetje, wat een vis joh hahaha. Een mopskop toch?! Ook wel centenbakkie 😛

Bert Rijkers: “Een snelle sessie aan het water en de Illex Spinvido leverde weer een kanjer op!” Lekker bezig weer Bert!!!

Dylan Yans: “Mijn eerst meervalletje van dit jaar, op de Maas in Belgïe gevangen.” Wat een mooi plaatje Dylan! Een achtergrond en vis die mooi-lelijk zijn.

You make us happy Feije Graphorn met zo’n foto!

Ivan Verhoeven: “In de ochtend kon ik al 4 mooie bleien foppen op een kleine stickbait en aan het eind van de middag vlak voor er noodweer aankwam klapte als letterlijke donderslag bij heldere hemel deze bak op een popper!!!” Daar zit een Duits luchtje aan Ivan 😛

Jeroen Bouwer: “Weer een mooie gekleurde metersnoek, trollend gevangen boven diep water, op de 3D Perch van Savagear.” Jeroen weer on fire. Doe je goed man!

Jeroen Meulendijk: “Afgelopen woensdag deze fijne teamprestatie op de kruising van Essche Stroom en Dommel in Sint-Michielsgestel, of niet Kevin Strik?” Hahaha, wat een blijdschap en terecht mannen! Feel good foto 2.0!

Kristof Hardy: “De vriendin haar eerste keer vissen na de zwangerschap werd bekroond met 2 snoekbaarzen.” En ‘dik’ verdiend 😛

Marcel Hoekman: “Voor de verandering een dagje in Friesland gevist ook daar zwemmen plaatjes.” Stuur Hoekman ergens naar toe en hij vangt grote snoek.

Mika Kroese: “Twee keer een nieuw pr snoekbaars gevangen op een avond Dit is de grootste.” Heerlijk, gefeliciteerd Mika! Mooi met opkomend of ondergaand zonnetje. Prachtig! Dit zijn ze.

Mike van Keulen: “Klapte er ‘n meter voor de kant op!” Heel fraai met deze scherpte-diepte in de foto Mike!

Rick Veurink: “PR gevangen (122 cm) tijdens het verticalen op snoekbaars. Wat een geweld op licht materiaal.” Holy shit Rick en dan als bijvangst! Gefeliciteerd!!!

Ron Stevens: “75 op de rivier vandaag.” Super fraaie vis en dat vanaf de kant. Hulde!!!

Said El Felyani: “Hoppa!” Heerlijk donker gekleurde zander Said! Just how we like ‘m 🙂

Serge Sonneveldt: “Heerlijk dagje op de rivier met 18 snoekbaarzen en een prachtige volle baars.” Heerlijk dagje en heerlijke foto Serge! Altijd mooie plaatjes van jou. Thanks!

Sharon van Rossum: “Leuk snoekje, hij redde mij van een blank die dag.” Haha top Sharon!

Colin De Smedt: “Mijn eerste bellyboat sessie ooit was meteen een knaller, nooit gedacht dat ik meteen mijn PR ging aanscherpen met 16cm!” Wederom een pr alarm! Van harte Colin! Wat een beauty man!!!

Wessel Schuitemaker stuurde geen beschrijving bij deze foto, maar wat een unit van een baars Wessel! Insane!

Hessel Wijbenga: “Mijn maatje Wouter Heinen met een mooie snoekbaars.” En jij hebt een fraaie foto gemaakt! Niet makkelijk in het donker. Teamwork gasten!

 


 

***FOTO VAN DE WEEK***

Michel Platini: “Afgelopen jaar me helemaal gaan richten op trollend vissen op snoek(grote snoek)op groot water! Het liefst met grote rubbers waar ik deze bak mee aan de haak geslagen heb. Superhappy om na 25 jaar eindelijk mijn pr te verbeteren naar 96cm.” Gefeliciteerd Mitchel! Meteen ook foto van de week! Voor vette 3D platen hebben wij een zwak.

 


 

Wil jij je vangstfoto terugzien in Roofmeister Inside, drop hem dan in de comments bij ons vangstenbericht dat we morgen, dinsdag om 14:00 uur op onze Facebookpagina plaatsen  🙂