Roofmeister INSIDE – Verse vangsten van afgelopen week

04/07/2021
Roofmeister INSIDE – Verse vangsten van afgelopen week

Yooo Roofmeisters, in de startblokken voor een nieuwe week. Dit keer een wat kortere Inside dan je van ons gewend bent, vanwege vakantietijd. In ieder geval weer maximaal actuele vangstfoto’s. Roofmeister Inside, at your service 😛

 


***ONZE NIEUWSTE MEGAVIDEO***

Yannick de la Rivière van hengelsportzaak Het Loze Vissertje te Zelzate wil een bijspijkercursus op het gebied van roofvis. Bij wie kun je dan beter opstappen dan bij grootmeester Luc Coppens. Deze video loopt zo’n beetje alles de revue. Werpen met shads, crankbaits, verticalen en zelfs de cheburaska rig lijkt in de smaak te vallen bij snoek, snoekbaars en baars. Het wordt allemaal gevangen en Yannick verbetert maar liefst tweemaal zijn record. Alle Westin producten waarmee gevist wordt zijn ruim op voorraad bij Het Loze Vissertje.


 

Nieuwe vangsten

Juni is geen makkelijke maand Roofmeisters, maar jullie hebben voor hetere maanden gestaan. Wat een vangsten weer. Het was weer zweten om de 20 mooiste uit te kiezen. Iedereen bedankt voor het insturen!

Wil jij je vangstfoto terugzien in Roofmeister Inside, drop hem dan in de comments bij ons vangstenbericht dat we elke maandag om 14:00 uur op onze Facebookpagina plaatsen.

Albert Dekker: “Dikke roofblei op een klein shadje van 4 cm. Zeiknat geworden omdat het tijdens de dril helemaal los ging met de regen. Plus, deze bak bleef maar gaan, heel spannend op een 40 grams stokkie met 8 honderdste gevlochten lijn. Spanning I love it.” Ahhh wat een verhaal man, heerlijk zo’n dril en prachtige vis Mnr Dekker!

Albert Dekker: “Nog een rivier torpedo.” Wauw, on fire deze man!

Arjan Goedegebuure: “Nieuw pr snoekbaars van 96 cm.” Alle reden om een fles champagne te ontkurken Arjan! Wat een bak man!

Bert Rijkers: “Eindelijk miijn Illex Squad Minnow aangekregen, en jawel weer prijs hoor.” Blijft een top aasje Bert!

Bob Berg: “Nieuw pr van 91. Niet verkeerd voor kantvissen. Mooie sterkte vis op het Amsterdam-Rijnkanaal.” Ongelooflijk Bob, er lopen er hier een paar die jaloers zijn. Vanaf de kant zo’n bak! Respect!

Dylan Yans: “Nog een dikke Belgische baars van 46 cm, gevangen met mijn trouw vriend Koba.” Haha prachtig Dylan, Mooie vismaat zo!

Enzo Claassens: “Goede beuk op de vroege morgen.” Altijd mooie vissen en pico bello foto’s Enzo. Keep it coming topper!

Henk Vugts: “91 cm schoon aan de haak.” Heerlijk Henk. Wat een beauty en wat een lengte! Genieten amigo!

Jarno Vandebeek: “Dikke meerval op de dropshot met een baars stokkie tijdens de Yamaha Fish Challenge.” Ja ja, leuk om deze foto’s terug te zien. En wat ontzettend knap dat jullie als kantvisteam in de top zijn geëindigd.

Jigging Jay: “Een mooie snoekbaars van 79cm tijdens de Roofmeister Fish Challenge.” Prachtvis Jigging Jay! Bedankt voor je mooie foto’s tijdens het event!

Johnny Koekerits: “Nieuw pr voor Roy Koekerits(104) tijdens de Yamaha fish Challenge.” Hoe mooi, tijdens een roofvis wedstrijd je pr vangen! Goed gevist mannen!

Marcel Hoekman: “Hele fraaie Snoekdame kunnen strikken van net geen 111 cm onder het toeziend oog van de vrouw en kids mooier wordt het niet.” Binnenkort aan de dopingcontrole deze man hoor… Wat een bak weer!

Michel Platini: “Hier nog 1 op groot rubber van Savage Gear. Heerlijk Die harde aanbeten. 82 cm, niet heel groot, maar ik ben er niet minder blij mee.” Sowieso een bizar leipe foto Michel! Gaan we weer met onze voorliefde voor 3D platen. Mooi hoe die gemene tanden mooi op de voorgrond staan. Jammer van het ‘gezwel’ bij zijn bek, maar… Nobody’s perfect…

Reinier Saat: “Dikke bak op de Black Eel van Fiiish. Het blijft een mooi kat en muis spelletje.” Daar doet menig zeebaarsvisser een moord voor Reinier! Superrr vangst!

Serge Sonneveldt: “Na kilometers kribhoppen de afgelopen weken nu weer eens een middagje dood azen onder de dobber.” En niet zonder succes zo te zien Serge!

Sharon van Rossum: “Roofblei aan oppervlakte plugje, 72 cm.” Dat zijn de mooiste Sharon!

Thomas Danckaert: “Deze keer vanuit het kanaal..3 meter diep en 1 metertje boven de bodem ..zilveren torpedo.” Jij blijft zo ook mar vangen he Thomas! AspMeister ben je.

Tomas Vangorp: “Nieuwe stek, nieuwe kansen. Veel kilometers gevist zonder succes, en dan ineens die verlossende tik op je hengel . Hier doen we het toch voor.” De aanhouder wint Tomas! Netjes amigo!

Wessel Sierd Venema: “Snoek van 110 cm gevangen op half water. Geweldige veel kracht had deze vis!”Ahhhh Krokodil alarm Wessel!!!

 


 

***FOTO VAN DE WEEK***

Gwyll Mead: Man man, en toen deze foto! Wauw Gwyll. Insane dit. Wat een plaat. Een rustiek Hollands landschap dat woest verstoord wordt door een uitzinnige Esox. Dit zijn ze topper! Foto van de week, no doubt!

 


 

Wil jij je vangstfoto terugzien in Roofmeister Inside, drop hem dan in de comments bij ons vangstenbericht dat we elke maandag om 14:00 uur op onze Facebookpagina plaatsen.