Roofmeister INSIDE: Vetste Roofmeister project ooit, meerval van 268 cm(!) & actuele vangsten

21/11/2022
Roofmeister INSIDE: Vetste Roofmeister project ooit, meerval van 268 cm(!) & actuele vangsten

Yooowww Roofmeisters, in de startblokken voor een nieuwe week. Roofmeister Inside, at your service 😛

 


***HET GROOTSTE RM PROJECT OOIT***

Stay tuned voor het allervetste Roofmeister project ever! The Walking Best, een YouTube roofvis battle tussen de allerbeste vissers. Geen fully equiped visboten, maar alleen kantvissen is toegestaan. Hoofddoel is snoek, snoekbaars en baars en dan zo groot mogelijk. Wie wordt de beste visser, wie wordt The Walking Best?


 

Dit mag je niet missen!

Voor de trouwe Roofmeister fans was het zaterdag afzien. Helaas helaas, we hebben toen geen video gepubliceerd, wat wel gebruikelijk is voor elk weekend. Zaten we te slapen, waren we aan het luieren? Nope, achter de schermen bloed, zweet en tranen voor ons allervetste project ooit, The Walking Best.

Kosten noch moeite zijn gespaard om het allervetste neer te zetten.

Boven de allereerste trailer om alvast sfeer te proeven. Jawel, een YouTube competitie zoals er wel meerdere bestaan, maar nu een in eigen huis met een onderscheidend randje. Geen fancy visboten, bomvol met fishinders en andere elektronica, maar de benenwagen die de klus moet klaren. Terug naar de basis, het vissen vanaf de kant. Welke roofvisser is er niet groot mee geworden.

Medio december de eerste afleveringen.

Qua deelnemersveld niets dan toppers met enorme know how en skills. Neem nu Koen Sipma en Thijs van den Acker van Fox Rage. Beide heren hebben er al heel wat meters op zitten. Toch zit hun effectiviteit in het uitkammen van stekken waarvan ze simpelweg weten dat er grote roofvis schuilt.

Twee eenheid Thijs van Acker en Koen Sipma van Fox Rage.

Living legends Toon van Ham en Gilles Koolen van Westin. Tegenpolen van Team Fox Rage, deze krijgers leggen juist enorme afstanden af en geen terrein dat voor hen onbegaanbaar is. Stappenteller aan en gaan met die banaan. Uiteraard ook een neusje voor die zuper duper topstekken.

Kilometer vreters Gilles Koolen en Toon van Ham van Westin.

Jaimy Posthumus en Goran Krnjic van HTO/Wesdijk. Bij elkaar opgeteld hebben zij de meeste jaren ervaring. Jaimy met name bekend om zijn bloedfanatieke zeebaarsvisserij en visgids Goran voor de metersgrote meervallen. Maar ondertussen net zo goed bedreven in de multi-roofvisserij.

De ervaren rotten Jaimy Posthumus en Goran Krnjic van HTO/Wesdijk.

Jordi Rakiman en Lennard Ringnalda van Shimano. Geen vistechniek die hen vreemd is. Van Ned rig tot jerkbaits, van dropshot tot twitchbaits, Team Shimano weet exact welke techniek wanneer het meest succesvol is. Stad en land worden afgereisd voor de beste visstekken.

Vistechniek wizzards Jordi Rakiman en Lennard Ringnalda van Shimano.

Alle teams gaan elkaar een keer ontmoeten in een tweestrijd. Wie gaan er winnen, wie worden The Walking Best? Tja, dat vragen wij ons ook af en wij kunnen jouw hulp daar goed bij gebruiken. Binnenkort een TWB wedstrijdpoule waar jij dit kunt voorspellen. Heb jij het goed, dan maak je kans op fantastische prijzen.

Houd de RM kanalen goed in de gaten en mis niks van The Walking Best. 

 


 

November vangsten

Het weer is bar en boos, de zomer is dan eindelijk ver weg, koude temperaturen die de warme verdringen. Wat het met de vangsten doet? Holy shit, weer de een na de andere mooie vangst. Unglaublich. Check onze selectie van 20. Iedereen bedankt voor het insturen en blij dat doen svp 🙂

Wil jij je vangstfoto terugzien in Roofmeister Inside, drop hem dan in de comments bij ons vangstenbericht dat we elke dinsdag om 14:00 uur op onze Facebookpagina plaatsen.   

Marcel Hoekman: “Deze prachtige Snoekdame wist ik afgelopen week ook te vangen op een Miuras Mouse super vet!” Verplicht kunstaas bijna Marcel. Wat een bak weer amigo!

Alain Luijten: “Vandaag snoekbaars van 70 + op doodaas.” Mooi Alain, het is er het weer voor. Eindelijk!

Peter Seinen: “Heb altijd gezegd tegen mijn zoon, jouw tijd komt. Het tij keert vanzelf en die is al aardig gaande met vangsten van 25 en meer op een dag. Trots op je!” Een verhaal om kippenvel van te krijgen Peter en een prachtige feel good foto. 

Edwen Wijnalda: “Tijdens het snoekbaars vissen klapte deze vol op de shad in de harde stroming.” Mooi man, soms zijn die snoekaanbeten nog harder. 

Goran Krnjic: “Visgids Rotterdam & Visgids Amsterdam samen in actie.” Mooi toppers, Rotterdam en Amsterdam samen. Bij het vissen kan dat 🙂

Melvin Sengers: “Mooie poldersnoek die mijn eigen creatie wel kon waarderen.” Extra mooi als je ze vangt op eigen maak kunstaas. Heel tof Melvin!

Jessica Vis: “Speciaal voor jou Sjoerd… mijn allerschattigste snoekje tot nu toe.” Hahaha Sjoerd zwijmelt mee Jessica. 

Pikefishing Vegt: “Deze volle dame lag keurig in de buurt van de aasvis en klapte vol op mijn shad. Wat een geweldige dril was dit.” Uit het boekje man, maar wat een unit!

Johnny Koekerits: “Een dikkerd tijdens een prachtige dag.” Jullie blijven prachtige baarzen vangen man!

Jesse van Huisstede: “Buffeltje gevangen op een dode voorn onder de dobber.” Puntgaaf Jesse en dat met een vis van zo’n kaliber. Om in te lijsten!!!

Enzo Claassens: “Verrassing aan het einde van de dag.” Nee johhhhh, als in een spannende thriller op het einde. Dik verdiend Enzo, wat een leipe vis. 

Robbie Van Gijseghem: “Van uit het kantje kwam ze uit het niets, deze mooie dame van 102 cm.” Bijna een Bijbels plaatje Robbie. Heel bijzonder licht en die vis is waanzinnig!

Pedro Van Gaver: “Zaterdag net voor de schemering kreeg ik een flinke beuk op m’n hengel. Wist al snel dat het een vis was met een goed gewicht. Dagje meer dan geslaagd als je zo’n  vis mag tillen voor de lens.” Tillen inderdaad, dit zijn de units Pedro!

Jordy Kaczmarowski: “De grootste snoek en eerste plaats op clash of the titans van Hengelsport De Kock! Team #bellybrotherz.” Wauw Jordy, wat een leipe foto!!! Tis dat een ander de foto van de week heeft. 

Edwin Van der Rijsen: “Mooie dikke baars op de dropshot. Pr weer wat scherper gezet.” En check die pens, wauw, wat een kanon Edwin.

Patrick van Dijk: “Gisteravond prachtige nieuwe PR mogen bijschrijven, 86 cm Snoekbaars in the dark. Gevangen op de IJssel.” Steeds meer een bakkenwater Patrick. Topvangst!!!

Joost van Aalst: “Mooie herfstbaars op de C-rig ,wat wil een mens nog meer?” Nog meer van dit soort foto’s Joost. Eentje voor groot in de huiskamer. 

Vin van Ges: “De slip van mijn molentje is weer goed getest, na een aanbeet kort onder de boot, ging deze zilveren torpedo ervandoor als een razende… Tis en blijft een verslaving!” Hahaha en zo is het Vin. 

Marcel Heikens: “Dikke meter op de “dode” hengel met dropshotmontage. Heerlijke dril op licht materiaal.” Ahhhh, we genieten mee met deze vangst Marcel. 

 

***Foto van de week***

Peter Hutting: “Dit jaar ving ik mijn nieuw pr meerval op de Ebro van 261 cm. Ik dacht dit zal wel een tijdje duren voor ik dat overtref, maar het is toch nog dit jaar gelukt. Op de po in Italië wist ik deze 268 cm te vangen afgelopen week en natuurlijk weer vanuit de bellyboat.” Holy shit Peter! Dit zijn zeldzame vangsten en niet zo ver van het wereld record vandaan! Wat een beauty van een megameerval! Ook nog eens moddervet. Het gewicht durf je nog niet eens te gokken. Insane! Ook nog eens super op de foto gezet. Het kolossale springt er keihard uit. Foto van de week. Geen twijfel.

 


 

Wil jij je vangstfoto terugzien in Roofmeister Inside, drop hem dan in de comments bij ons vangstenbericht dat we elke dinsdag om 14:00 uur op onze Facebookpagina plaatsen.