Buster Jerk – verplichte kost voor elke snoekvisser

29/08/2018
Buster Jerk – verplichte kost voor elke snoekvisser

Iedereen die op zoek is naar een goede jerkbait zal telkens weer bij die Buster Jerk van Strike Pro terechtkomen. Niet alleen Google zal je hiermee bestoken elke roofvisser zal je je op dit kunstaas wijzen. Niet zo gek, deze jerkbait is een regelrechte killer voor snoek.

Feitelijk kun je niets verkeerd doen met de Buster Jerk. Geloof het of niet, zelfs als je hem monotoon binnendraait heeft hij al een attractief uitslaande actie. Inderdaad, zo zijn er vissers die hem slepend achter de boot gebruiken en niet zonder succes.

Onweerstaanbare actie met een doffe ratel

Tja, dat geeft jouw als snoekvisser het vertrouwen, iets dat ontzettend belangrijk is in deze visserij.


Uiteraard komt de Buster het beste werpend tot zijn recht. Ingooien, even laten zinken naar de gewenste diepte en binnentikken. Echt, een kind kan de was doen. De Buster schiet super attractief van links naar rechts en dat met ongekende stabiliteit. Tja, dat geeft jou als snoekvisser het vertrouwen, iets dat ontzettend belangrijk is bij deze visserij. De doffe ratel in het kunstaaslichaam is een goede bonus.

WERPEN

Je zou je zelf tekort doen als je de Buster in één tempo binnendraait. Zorg allereerst voor spinstops van minimaal een seconde, vaak het moment dat snoek er vol over heen gaat.  Het mooie dan is dat de Buster langzaam zinkt en dit met een verleidelijk waggelende beweging.

Probeer ook eens te variëren in binnentiksnelheid. Eerst een paar felle tikken zodat de Buster agressief van links naar rechts schiet, een korte pauze en daarna wat tragere jerks om hem echt te laten gliden… Geloof ons, als je hier geen snoek mee vangt, zitten ze er niet. De Buster Jerk, you gotta have one!

Team Roofmeister

SPECIFICATIES

Naam: Buster Jerk
Fabrikant: Strike Pro
Verdeler in NL: Pike Master Lures
Lengte: 15 cm
Gewicht: 75 gram
Kleuren: Eindeloos veel!
Haken: VMC dreggen
Prijs(ongeveer): 17,-
Bijzonderheden: Voorzien van doffe ratel.

In Nederland is Pike Master Lures verdeler van Strike Pro. Klik HIER voor nog meer vette lures van PML!

Slechts een kleine greep uit het enorme assortiment aan kleuren.

Jij wel eens een dikke snoek gevangen op een Buster? Vast wel. Show us!