Creatievelingen opgelet – ***BOUWWEDSTRIJD*** – Lureparts.nl

30/03/2019
Creatievelingen opgelet – ***BOUWWEDSTRIJD*** – Lureparts.nl

Nog even en het is voor ons roofvissers weer op een houtje bijten. De gesloten tijd, van 1 april t/m de laatste zaterdag van mei is het verboden om met kunstaas te vissen. Alle reden voor ons om in samenwerking met Lureparts.nl een bouwwedstrijd te organiseren. Abonneer je alvast op het YouTube kanaal van Lureparts en laat je inspireren door tal van tutorials. Klik HIER

Door Team Roofmeister

Een bak vangen op je eigen maak kunstaas. Hoe vet is dat?

Hoe cool is het om vis te vangen op kunstaas dat je zelf hebt gemaakt. Dat is ook helemaal de gedachte achter de Roofmeister bouwwedstrijd. Creatief in het schuurtje om daarna een bak te vangen op of langs het water.

Hoe ver ga jij in de afwerking van een jerkbait?

Hoe doe je mee?

Meedoen is simpel. We hebben 4 categorieën eigen maak kunstaas, namelijk metalen kunstaas (spinners, lepels, spinnerbaits, etc), softbaits, hardbaits en streamers. Voor elke categorie kun je één stuk kunstaas indienen.

Van hout naar goud.

Vervolgens is het de bedoeling dat je het bouwproces in video en film laat zien aan ons. Verder is het belangrijk dat je ons een filmpje (YouTube-link) van max. 1 minuut stuurt waarbij je de actie van het kunstaas laat zien.

Zelf softbaits ontwikkelen. Kijk bij Lureparts hoe je dat kunt doen.

 

Hoe wordt jouw kunstaas beoordeeld?

De jury zal zowel door Lureparts als Roofmeister gevormd worden. De criteria zullen zijn Uiterlijk, Actie, Duurzaamheid, Afwerking, Werpeigenschappen, Originaliteit en Milieubewustzijn. Per criterium kun je 1 t/m 10 punten scoren. Degene met het hoogste puntenaantal wordt winnaar in zijn categorie.

Ga jij voor die oogverblindende streamer?

Wat kun je winnen?

Je kunt per categorie winnen, maar ook is er een overall prijs voor degene met het allergrootste puntenaantal. Hieronder de prijzen:
-Winnaar Overall prijs – €50,- tegoedbon Lureparts, Roofmeister anorak, hoodie en pet naar keuze twv €124,–) .
-Categorie metalen kunstaas – €25,- tegoedbon Lureparts, Roofmeister hoodie en pet naar keuze €70,-
-Categorie Softbait – €25,- tegoedbon Lureparts, Roofmeister hoodie en pet naar keuze €70,-
-Categorie Hardbait – €25,- tegoedbon Lureparts, Roofmeister hoodie en pet naar keuze €70,-
-Categorie Streamer – €25,- tegoedbon Lureparts, Roofmeister hoodie en pet naar keuze €70,-

Inbegrepen bij de hoofdprijs, de Roofmeister anorak t.w.v. €54,95.

Wat je verder moet weten

Wij kijken uit naar de meest vette, creatieve stukken kunstaas. Stuur je inzendingen naar info@roofmeister.nl o.v.v. Lureparts bouwwedstrijd. Inzenden kan tot woensdag 20 mei, de winnaars zullen vrijdag 29 mei bekend gemaakt worden. Veel succes alvast en heb je onderdelen nodig voor het maken van kunstaas, klik HIER.