De Strike King shop – Rien de Wolf met razend populair kunstaas

30/03/2021
De Strike King shop – Rien de Wolf met razend populair kunstaas

Nog heel eventjes en dan kunnen we weer massaal ons vishok op gaan ruimen. Dat zijn vaak de besefmomenten over wat voor spullen je hebt maar ook zeker wat je nog niet hebt! Al het wintergerei kan weer terug in kast en de voorjaar/zomer tackleboxen de tas weer in. Strike King gaat je hoe dan ook inspireren het nieuwe seizoen en Hengelsportzaak Rien de Wolf helpt je verder πŸ™‚

We kunnen er niet meer omheen dat Strike King goed geΓ―ntroduceerd is in Nederland. Veel hengelsportwinkels hebben dan ook een greep gedaan naar het assortiment van dit Amerikaanse merk. Hengelsportzaak Rien De Wolf heeft zijn kersverse assortiment recent online gegooid. Check hieronder wat er allemaal te krijgen is!

 

Twitchbaits

Een jaarrond stukje kunstaas wat door menig visser nog niet jaarrond gebruikt wordt. Gelukkig heeft Rien De Wolf diverse twitchbaits in het assortiment. Klik HIER voor de KVDJ200 die in het voorjaar goed is voor baars en roofblei!

Dit kunstaas combineert een gewichtsoverdrachtsysteem voor betere werpbaarheid, 3D-ogen en premium zwarte nikkelhaken. Klik HIER.Β 

of klik HIER voor de KVD300 die een stuk dieper gaat en ideaal is voor de diep liggende baarzen of snoekbaarzen!

 

Crankbaits

Een techniek die begin midden voorjaar en begin zomers echt heel veel vis kan opleveren.

Voorzien van levensechte 3D-ogen en uitgerust met vrij zwevende ratels die een verleidelijke akoestische ratel laten horen. Klik HIER.Β 

De vis is vrij actief en erg hongerig na de paai. Een continue vibrerende ratel is gewoon onweerstaanbaar voor die dikke baarzen en snoekbaarzen. Klik HIER voor de Lucky Shad Pro Model 3”. Klik HIER voor de Pro-Model Series 4S, 5 en 6.

Een lange duiklip, maar toch prima te werpen! Klik HIER.

 

Rattlebaits

Een hardbait waar ook nog niet veel mee gevist wordt. Dit type bait zorgt voor heel, heel veel actie onderwater. Vis reageert hier ook erg agressief op!

Voorzien van een tungsten geluidskamer. Dat maakt absoluut herrie onder water πŸ˜‰ Klik HIER.Β 

Met een dikke tungsten ratel en simpele looks kunnen de amerikaanse ‘baarzen’ er niet van af blijven. Ongetwijfeld dat onze eigen baars hier zijn kaken ook in gaat zetten. Klik HIER voor de Red Eyed Shad Tungsten 2 Tap!

 

Oppervlakte

Mede ontwikkeld door de absolute roofvis baas uit de USA, Kevin Vandam! Klik HIER.

Nog even wachten en dan staan we weer met het hart in ons keel. Aanbeten op poppers en walk the dog baits zijn ongetwijfeld spectaculair. Gelukkig heeft Strike King het broodnodige in zijn assortiment. Klik HIER voor de KVD Splash en HIER voor de KVD Sexy Dawg.

De Sexy Dawq, een oppervlakte kunstaas waar je zelfs al beginner heel gemakkelijk walk-the-dog mee kunt vissen. Klik HIER.Β 

 

Ned Rig

Voor de geduldige vissers onder ons heeft Rien De Wolf ook een mooi Ned rig assortiment van Strike King. Geen dik dradige Amerikaanse haken gelukkig maar mooi finesse.

Finesse materiaal voor een techniek waar de finesse van af druipt

Klik HIER voor de Tour Grade Ned Rig Head, klik HIER voor de Rage Ned Bug en klik HIER voor de Ned Ocho.

 

Craws, creatures en worms

En vergeet niet het complete assortiment aan kreeft-imitaties, creatures en worms! Klik HIER voor de Rage Baby Craw, levensecht en met name onwijs duurzaam.Β Β Klik HIER voor de Rage Space Monkey voor nog meer vibraties, terwijl je hem heel traag kunt binnenvissen. Ideaal voor de Texas rig!

Super natuurgetrouwe en een levendige actie, De Rage Baby Craw. Klik HIER.

Goed voor de C rig, maar al eens werk gemaakt van de Texas rig? Klik HIER.

Voor de dropshot vissers onder ons, klik HIER voor de Cut-R Worm en HIER voor de KVD Finesse Worm. Beide gemaakt van de beste componenten en volledig in balans gebracht voor een utieme aanbieding onder water.

 

Benieuwd naar ander producten van Strike King? of interesse in andere hengelsport producten? Neem dan zeker een kijkje op de website van Rien De Wolf Hengelsport. Klik HIER.