Dé webshop voor al je finesse visserijen – Van Carolina rig tot UL chatterbaits

14/04/2020
Dé webshop voor al je finesse visserijen – Van Carolina rig tot UL chatterbaits

Vanaf 31 maart aanstaande verdwijnt de naam Kunstaasoutlet en heet de webshop BaitNation.nl, Premium Quality Lure and Tackle Shop. Wil jij je verdiepen in welke finesse visserij dan ook, dan is dit the place to be. Van de hoogste kwaliteit end tackle tot de meest exclusieve hard- en softbaits. 

Vanaf 31 maart aanstaande verdwijnt de naam Kunstaasoutlet en heet de webshop BaitNation.nlPremium Quality Lure and Tackle Shop. Ondanks dat er veel te danken is aan de naam Kunstaasoutlet, is men tot de conclusie gekomen dat deze naam niet meer past bij de huidige strategie en missie. BaitNation wil jullie meer en meer kennis laten maken met producten, technieken en materialen vanuit (met name) de USA. Veelal zijn dit merken, producten en technieken die hier nog minder of zelfs niet bekend zijn.

Klik HIER voor alles wat je nodig hebt voor de Carolina rig!

De naam BaitNation geeft direct een goed idee wat ze doen en waar het voor staat. Zowel voor vele huidige, maar zeker ook toekomstige contacten in het binnen-, maar vooral het buitenland en natuurlijk ook de klanten (jullie dus). Daarbij gaan ze door met waar ze goed in zijn, het leveren van A-kwaliteit artikelen en A-kwaliteit service.

Materiaal nodig voor de populaire Ned rig, go check it out HIERRRRR.

De komende tijd gaat de webshop, FB pagina en Instagram pagina voorzien worden van een nieuwe look & feel. Daarnaast zijn de mannen inmiddels druk doende met het uitbreiden van het assortiment dus wees niet bang dat je de komende maanden niks van ze gaat horen, er staat heel veel moois op de agenda!

Heb jij al eens met kleine chatterbaits gevist? Niet? Klik HIER.

Speciaal woord van dank gaat uit naar René en Said, 2 absolute topgasten die mede ervoor gezorgd hebben dat BaitNation staat waar het nu staat.  Laat vooral even weten wat je van de nieuwe naam vindt.

Zoals de slogan van 1 van de merken luidt: Don’t Fish The Mainstream!