Deze producten mogen niet ontbreken op meerval!

18/04/2023
Deze producten mogen niet ontbreken op meerval!

De gesloten tijd is een super leuke periode om op meerval te vissen. Echter komt er best wat bij kijken, het zijn grote vissen met veel kracht en toch vervaarlijk gemene tandjes. Met deze Madcat producten weet je zeker dat je goed voorbereid bent als je gaat vissen op meerval in de gesloten tijd!

 

Voor de handjes> Madcat Pro Gloves

Meervallen hebben gemene tandjes, als je het tandjes kunt noemen. Meervallen hebben een soort schuurpapier, ze hebben extreem kleine tanden die naar achteren gericht staan. Dus als je je hand er in hebt en je trekt hem uit reactie snel terug, dan trek je hem alleen maar vaster! Met name die van kleine meervallen kunnen (nog) vlijmscherp zijn.

Een goede grip is enorm belangrijk voor jou en de vis!

Om dit te voorkomen en voor stevige grip, heeft Madcat de Pro Gloves. Ze zijn gemaakt van 100% polyester micro vezels en ze hebben een beschermlaag speciaal voor de meerval tandjes. Wanneer je niet bang bent, is je grip ook sterker. Voor jouw veiligheid en voor de veiligheid van de vis is het super belangrijk dat je de vis met zekerheid vast pakt. De Madcat Pro Gloves zijn hier het ultieme hulpmiddel voor! Check ze nu HIER.

 

Katten lokker> A-static clonk teaser

-Let op, niet gebruiken in de gesloten tijd-

Een echte must-have voor de fanatieke clonk visser. De teaser klikt en ratelt mooi in het water, een geluid waar de meerval helemaal gek van wordt. Ook hebben ze opvallende kleuren om het toch al bescheiden zicht van de meerval te triggeren.

Opvallende kleuren en gecoate haken, maak ze gek!

Meervallen schrikken af van de sonar ping die weerkaatst op de haak. Dit elektrische veld merken ze op met hun gevoelige draadharen op de kop en om dit te voorkomen zijn de haken onderop en de teaser zelf gecoat. Op deze manier weerkaatsen de sonar of andere elektrische golven niet meer op de haak waardoor de meerval niet schrikt! Maak ze helemaal gek en check ze HIER.

 

Kwakkuh> Madcat clonks

Een manier om de meerval te activeren, is clonken. Je kunt met een kwakhout, zeker in de zomer de meerval aanzetten om te gaan jagen. Het idee van een kwakhoutje is dat het het geluid van jagende meervallen aan het oppervlak nabootst. Dit zorgt voor voedselnijd en daardoor kunnen ze op sommige dagen echt een stuk actiever worden en veel geïnteresseerder in je aas.

Met kwakhout kun je meervallen flink activeren.

Het is even een techniekje om door te krijgen, zeker jezelf droog houden is niet altijd even makkelijk. Maar het maakt soms echt een verschil, zeker wanneer je in bezig bent van een live sonar kun je echt zien dat er opeens meerdere meervallen opduiken op je scherm. Check hem nu HIER.

 

Neem een kijkje op de website van Madcat en zie wat er nog meer te scoren is!