Foto van de Week – Maak kans op fantastische prijzen!!!

30/05/2024
Foto van de Week – Maak kans op fantastische prijzen!!!

Als echt Roofmeister fan ken je onze rubriek Roofmeister Inside vast wel. Heel populair zijn de actuele vangstfoto’s, inclusief een Foto van de Week voor degene met de allermooiste foto van die editie. Vanaf 3 juni t/m 19 augustus winnen deze personen een tof kunstaaspakket van Berkley, Abu Garcia en coole merchandise van Lowrance, maar ze maken kans op nog veel meer…

Elke week prijs voor Foto van de Week: Lowrance cap en handdoek, Berkley Pulse Spintail & Dex Spinnerbait.

Elke week weer een Foto van de Week bij de actuele vangstberichten in de rubriek Roofmeister Inside. Vanaf 3 juni t/m 19 augustus krijgen alle winnaars van Foto van de Week Lowrance cap en handdoek, een Berkley Pulse Spintail & Dex Spinnerbait thuisgestuurd. Supertof natuurlijk, maar er is meer! Veel meer!

 

Foto van de Maand

De maandprijs: Lowrance waterdichte tas, handdoek, cap, sleutelhanger, drinkfles, sticker, Abu Garcia Beast meetlint, Sick Zander softbaits, een Spike S Tech hengel (3-21 gram) hengel, Spike S 2500 S werpmolen en 10/00 Sick Braided vislijn (150 meter).

Per ronde van 4 edities komt er ook de Foto van de Maand! Die gaan wij niet kiezen, maar dat mogen jullie doen. Oftewel via de socials laten we niemand minder dan jullie stemmen op jullie meest favoriete vangstfoto.

“Degene met de meeste stemmen wint!”

Degene met de meeste stemmen wint een Lowrance merchandise pakket en een kunstaaspakket met een tof Abu Garcia Beast meetlint, Sick Zander softbaits, een Spike S Tech hengel (3-21 gram) hengel, Spike S 2500 S werpmolen en 10/00 Sick Braided vislijn (150 meter). Mega toch?! En dan zijn we er nog steeds niet…

 

Foto Overall

Vanaf 19 augustus gaan we op zoek naar de allermooiste foto uit 12 edities, oftewel de Foto Overall! Ook hier laten we jullie weer stemmen via Facebook en Instagram. Wat vind jij de mooiste van 3 maal Foto van de Maand? De uitslag zal heel spannend worden, want…

Simon Torenbeek van Abu Garcia en Berkley zit al in de startblokken om jou een onvergetelijke dag te bezorgen!

Tromgeroffel… degene met de meeste stemmen wint een visdag met niemand minder dan Simon Torenbeek van Abu Garcia, Berkley & Lowrance. Geloof maar dat deze legend je een onvergetelijke dag vanuit zijn visboot laat beleven. Natuurlijk de ideale gelegenheid om de inmiddels gewonnen prijzen in de praktijk te testen. Daarnaast zal Simon jou al zijn geheime roofvistips & tricks leren.

 

Spelregels

LET OP!!! Belangrijk om mee te doen is dat je elke week weer de speciale, unieke hashtag juist vermeldt in je post met je meest recente vangstfoto. Deze hashtag zullen we elke maandag/dinsdag van 27 mei t/m 12 augustus duidelijk in Roofmeister Inside, op Facebook & Instagram vermelden.

Voorbeeld voor Facebook. Liefst dus liggende/horizontale (recente!) foto’s met een korte beschrijving. En… vergeet de hashtag niet. Deze zal elke week anders zijn.

Gelieve geen oude foto’s te posten, we zijn op zoek naar de meest recent vangsten en we zien daarbij graag een korte beschrijving in de post van je actuele vangst. Houd het liefst ook bij 1 foto in de post en geen video. Geen vereiste, maar liefst een liggende foto posten.

In samenspraak met Berkley, Abu Garcia en Lowrance kiest de Roofmeister redactie de Foto van de Week uit en deze is bindend. Tot slot, alleen onbewerkte foto’s maken kans om Foto van de Week te worden.

 

Wij kijken uit naar de super vette vangstfoto’s die we van jullie gewend zijn. Veel succes iedereen!