Visreis & Pure Fishing slaan de handen ineen

22/12/2023
Visreis & Pure Fishing slaan de handen ineen

Nieuwe samenwerking in de hengelsport! Pure Fishing en Visreis.nl slaan de handen ineen! Ze willen het aanbod van visreizen en de bekendheid van de merken Savage Gear, PENN, Abu Garcia, Berkley en Plano vergroten en versterken.

Het is Visreis een groot genoegen om aan te mogen kondigen dat vanaf 1 januari 2024 Visreis.nl en Worldsbestfishingtrips (WBFT) gaan samenwerken met Pure Fishing voor de merken PENN, Savage Gear, Berkley, Abu Garcia en Plano. De samenwerking wordt dus ingevuld op het gebied van materialen, product ontwikkeling, marketing en social media.

Visreis biedt visreizen aan over heel de wereld, van tropisch vissen tot aan de koude fjorden van Noorwegen.

Visreis.nl en WBFT hebben zich in de afgelopen jaren sterk ontwikkeld en dat is niet onopgemerkt gebleven. Deze professionele  organisatie is namelijk over de afgelopen jaren hard gegroeid in aantal bestemmingen en in aantal gasten. Met WBFT zijn ze met diverse internationale partners samenwerkingen aangegaan. Hiermee hebben ze een groot aantal hoogwaardige groepsreizen op de kaart gezet.

 

Verregaande samenwerking

Blij verrast waren ze dan ook toen de firma Pure Fishing contact met ze opnam. Ze wilden praten over een verregaande samenwerking. Op basis van hun kennis en ervaring kunnen ze binnen de producten van PENN, Savage Gear, Berkley, Abu Garcia en Plano hun gasten optimaal adviseren over de door hen geplande visreizen naar de verschillende continenten. Visreis kan voor alle vormen van visserij zoals big game, Noorwegen, roofvissen, etc. goede adviezen geven die door de producten van alle merken samen worden afgedekt. Uiteraard kunnen ze tijdens de reizen nieuwe producten testen en foto- en videomateriaal maken wat door Pure Fishing weer gebruikt kan worden.

Visreis kan gasten goede adviezen geven over te gebruiken materiaal.

Op deze manier leveren zij elkaar een positieve bijdrage aan de verdere ontwikkeling en groei van de merken PENN, Savage Gear, Berkley, Abu Garcia en Plano. Niet alleen deze merken, ook de bedrijven Visreis.nl en Worldsbestfishingtrips worden hier beter van. Naast deze nieuwe samenwerking met Pure Fishing is het Visreis ook een groot genoegen om aan te kondigen dat ze in een eerdere fase een samenwerking met John Smit zijn aangegaan.

Er is ook een samenwerking aangegaan met John Smit.

Dit is specifiek gericht op Worldsbestfishingtrips. John ondersteunt Visreis.nl al jaren en heeft een uitgebreide ervaring in internationale visreizen. Ook heeft hij al diverse reizen als “tour leader” opgetreden. John heeft dit jaar meegewerkt in de opzet van de nieuwe groepsreizen. Hij gaat zich focussen op de groei van de groepsreizen binnen WBFT.

De mannen van Visreis.nl kijken uit naar een goede samenwerking. Groot nieuws dus voor Visreis.nl en WBFT! Met deze samenwerking kunnen ze de service en ondersteuning aan hun nationale en internationale gasten naar een hoger plan brengen.

 

Voor meer informatie over alle visreizen kijk op www.visreis.nl of www.worldsbestfishingtrips.com.