Geniale manieren om je tackle op te bergen

01/03/2023
Geniale manieren om je tackle op te bergen

Plano Fishing specialiseert zich in het maken van onder andere tassen en tackleboxen speciaal gemaakt voor jouw doelen. Extreem stevig, goed uitgedacht en voorzien van zeer handige features die de levensduur van je kunstaas verlengen!

Ten eerste de tackleboxen van Plano Fishing, de Edge Flex tackleboxen zijn zo ontworpen dat je ze precies kunt indelen met het ‘internal divider system’ zoals jij dat wilt zonder in te leveren op stevigheid. De tackleboxen zijn gemaakt van duurzaam en robuust materiaal waar echt wel wat kracht voor nodig is al wil je dat kapot krijgen.

De Edge Flex boxen kun je indelen zoals jij dat wilt.

Zie je ook dat Water Wick doosje bovenin de tacklebox? Deze zorgt ervoor dat je haken niet gaan roesten door vocht te onttrekken. Ben je een beetje een slordige visser die niet zijn tackleboxen na het vissen open laat om te drogen? Dan komen de Edge Flex tackleboxen goed van pas.

Het Water Wick systeem onttrekt vocht, zodat je haken niet roesten.

Voor haast alle types kunstaas heeft Plano Fishing wel een speciale tacklebox gemaakt voor optimale opberging. Zo zijn er bijvoorbeeld tackleboxen voor spinnerbaits, crankbaits, shadjes, chatterbaits en noem het maar op. Alle stevig en  zo gemaakt dat je kunstaas zo mooi mogelijk blijft.

Zelfs speciaal voor spinnerbaits.

De StowAll zakken zijn waterdicht en super stevig.

Naast tackleboxen heeft Plano Fishing ook handige StowAll plastic zakken. Deze kun je bijvoorbeeld gebruiken om een flink aantal shads in op te bergen of je spinnerbaits. Deze zakken zijn ook weer extra stevig uitgevoerd en extreem slijtvast. Ook handig om bijvoorbeeld je telefoon in te doen als het weer niet helemaal mee zit…

Altijd je aas vang klaar

Niet alleen tackleboxen zijn slim bij Plano Fishing, ook de tassen van de Guide serie zijn erg goed uitgedacht. Deze tassen zijn uitgerust met een DropZone strip bovenop. Deze strip is magnetisch wat er voor zorgt dat je je kunstaas boven op de tas kunt leggen zonder dat het ergens heen gaat. Super handig bijvoorbeeld wanneer je gaat struinen in de polder en efficiënt wilt wisselen van kunstaas.

Wisselen van kunstaas kan nu in een handomdraai.

De tas is ontzettend stug en haast niet kapot te krijgen, er passen vijf tackleboxen in van de maat 3700 en nog een tacklebox in maatje 3600. Je kunt kiezen uit een 3700 serie en een 3600 serie, deze is wat kleiner en daar passen vijf tackleboxen in van de maat 3600 en nog eentje van de maat 3500. Naast al deze handige en luxe features, is het ook echt een mooie tas om te zien. Visspullen zijn niet meer alleen praktisch, ook stijl komt er tegenwoordig bij kijken en dat heeft Plano Fishing zeker begrepen.

Niet alleen super praktisch, ook gewoon stijlvol.

 

Tackleboxen die je kunstaas droog houden en tassen met handige magneet strips. Handig en stijlvol. Benieuwd naar wat Plano Fishing nog meer in petto heeft? Neem dan een kijkje op de website, klik HIER.