Levensechte forel- en snoekimitaties van Fox Rage

17/10/2019
Levensechte forel- en snoekimitaties van Fox Rage

Weer snoepen met al het nieuws van Fox Rage met o.a. levensechte forel- en snoekimmitaties voortbordurend op het Replicant succes. Daarnaast ultra sterke jigkoppen, de Super Slick Shad en meerrrr…


 

Nieuw in Replicant serie

Perfect voor dit jaar nieuwe modellen uit de Fox Rage Replicant serie met o.a. de Realistic Replicant Trout Shallow. Juist ja, perfect voor de ondiepe stukken waar grote snoeken hun opwachting maken. Verkrijgbaar in 18 en 23 cm en 5 verschillende kleurenpatronen. Mooi ook dat ze van stevig materiaal gemaakt zijn, dus bestand tegen enige snoekentanden πŸ˜‰

Wauw, wat een vet kleurenpatroon…

Natuurlijk ook in natuurlijke kleurenpatronen verkrijgbaar.

Erg interessant is ook de meerdelige variant, de Realistic Replicant Trout Jointed voor een super verleidelijke β€˜S’ beweging. Ook te verkijgen in 18 en 23 cm. Geloof maar dat deze jongens een hit gaan worden.

Nauwelijks van echt te onderscheiden.

Een gewonde variant. Extra kwetsbaar, extra stimulans voor grote luie snoek?

Nieuw in het Replicant gamma, de Realisitic Replicant Pike Shallow, oftewel de zeer realistische snoekimitatie die ondiep kan worden aangeboden. Uiteraard ook gemaakt van uiterst duurzaam materiaal en voorzien van hoogwaardige haken. Verkrijgbaar in 20 en 25 cm.

 


 

Nieuwe hengel ranges

Fox Rage heeft de bekende en geliefde Prism hengelrange nog verder ontwikkeld, de Fox Rage Prism X biedt meerdere opties van uiterst populaire modellen. Deze hengels zijn echte werkpaarden en bieden uitstekende waar voor hun geld, met hun briljante actie en balans zorgen ze voor een fenomenale kunstaasbeleving. De serie bevat maar liefst 20 verschillende hengels, alle gemaakt van high modulus carbon.

 

Een topsegment hengels met niks dan kwaliteitsonderdelen.

In een hoger segment de Tri Pro Pods hengels, waarbij hoogwaardig design, attractieve styling en kwaliteitscomponenten samenkomen. De Ti Pro range dekt het complete spectrum van de kunstaasvisserij af, en biedt daarbij gereedschap voor subtiele visserij en ultrazwaar kunstaaswerk, en alles daartussenin. Van lichte spinhengels (5 – 21 g) tot hengels voor zwaar kunstaas (40 – 160 g) met in toaal 14 verschillende modellen. Gemaakt van 30-40 Ton Carbonmat en voorzien van Fuji reelhouders en EVA handgrepen.

 


 

X Strong Jig Heads

Heavy duty jigheads waar je op kunt bouwen.

Als je grote, hardvechtende rovers wilt vangen dan moet je op je jigkoppen kunnen vertrouwen – Fpx Rage X Strong jigkoppen zijn dan precies wat je zoekt. Ze zijn gebouwd op super robuuste gesmede haken, de jigkoppen geven jou het vertrouwen dat nodig is om de door jou gewenste vissen succesvol te belagen. Ingebouwde kunstaashouder voor betere positionering en actie van het kunstaas Β en een extra groot oog voor grote clips of lijnen met dikke diameters. Verkrijgbaar in 10, 15, 20, 30 en 40 gram en in de haakmaten 6/0 en 8/0. Per drie stuks verpakt.

Nu ook verkrijgbaar, de Finesse Jigheads van Fox Rage.

 


 

Super Slick Shad

Attractieve kleurenpatronen en let op dat extra grote oog als mikpunt voor roofvis.

De Super Slick Shad is een extra grote versie van de briljante Slick Shad en heeft dezelfde geweldige actie als het kleinere origineel, maar met een extra grote staartuitslag en vormt een groter doelwit. Verkrijgbaar in 13 en 18 cm en voorzien van grote target ogen. Eventueel prima weedless in te zetten.