Nieuwe screw-in-jigheads & Jointed Pro Shads

07/07/2020
Nieuwe screw-in-jigheads & Jointed Pro Shads

Het seizoen is in volle gang en zo ook is het een drukte van jewelste achter de tekentafels bij Fox Rage. Nu nieuwe screw-in-jigheads, micro loodkopjes en jointed softbaits. Hieronder een selectie van wat je in de winkels voor nieuws kunt verwachten.

Β 

Fox Rage Super Screws

Een enkele jighaak heeft als nadeel dat er behoorlijk sprake kan zijn van een hefboomwerking, ofwel de kans op lossers is relatief groot. Met de Super Screws van Fox Rage minimaliseer je dit risico. Het ontbreekt zogezegd aan een enkele haak en dat laten we nu over aan een dreg aan een stinger. De Super Screws zijn verpakt per drie en beschikbaar in de gewichten 15, 20, 25 en 30 gram.

 

 

Jointed Pro Shad


De Pro Shad van Fox Rage. Wie kent β€˜m niet? Sowieso een classic en daar wordt nu een vervolg aan gegeven door met een jointed versie op de markt te komen, de Jointed Pro Shad.Β  Sowieso had de Pro Shad al een sublieme actie, maar hebben ze daar nu een schepje bovenop gedaan. Verkrijgbaar in 14, 18 en 23 cm.

 

Micro Jig Heads

Het UL of finesse vissen op roofvis zit in de lift. Met de opkomst van Streetfishing is ook deze visserij in populariteit gegroeid. Terecht, want op sommige dagen is dit de enige manier om stugge rovers over de streep te trekken. Nu hoogwaardige Micro Jig Heads van Fox Rage in de gewichten 2,3,4,5 en 6 gram en in twee verschillende haakmaten, 4 en 2. Geloof maar dat deze haken vlijmscherp zijn πŸ™‚

Β 

 

Terminator Vertical Spin

Een zeer kwalitatieve toevoeging aan de hoogwaardige Terminator hengelrange, de Vertical Spin. Deze hengel is specifiek ontworpen voor verticaal vistechnieken, dus ultra gevoelig en met genoeg power om goed de haak te kunnen zetten.

  • Lengte: 180 cm.
  • Werpgewicht tot 30 gram.
  • Licht en tegelijk power ontwerp met snelle actie.
  • Gemaakt met IM9 Multi Directional Carbon.
  • Kurk en EVA gedeelde handgrepen.

 

Β 

 

Terminator Dropshot

Nog een topper die aan de Terminator familie toegevoegd wordt, de Dropshot hengel. Ideaal voor deze populaire visserij. Uitgerust met ene strakke blank met net genoeg topactie om je dropshot shadje zijn werk te laten doen.

  • Lengte: 270 cm.
  • Werpgewicht: 4 tot 17 gram.
  • Licht en tegelijk krachtig ontwerp met snelle actie.
  • Gemaakt met IM9 Multi Directional Carbon.
  • Kurk en EVA gedeelde handgrepen.

 

 

Check de website voor veel meer nieuws. KlikΒ HIER. Houd ze in die gaten bij Fox Rage, more to come!

Fox Rage Predator System Drifter