Roofmeister INSIDE – Actuele roofvis vangsten & Roofmeister goes next level!

29/08/2022
Roofmeister INSIDE – Actuele roofvis vangsten & Roofmeister goes next level!

Yooowww Roofmeisters, in de startblokken voor een nieuwe week. Roofmeister Inside, at your service 😛

 


***DE RM ZATERDAG MIDDAG VIDEO***

In deze video Roofmeisters Sjoerd Beljaars en Bo Staartjes die lijnrecht tegen over elkaar staan. Geen sympathie, geen lieve woordjes. Ze gaan het genadeloos tegen elkaar opnemen tijdens een Streetfishing battle in Utrecht. Zowel Sjoerd als Bo mochten bij Decathlon met een budget van 200 Euro hun wapens kiezen, lees hengel set up, kunstaas en end tackle.

**WINACTIE** Check deze video een maak kans op een superstrakke roofvisset.


 

Roofmeister goes next level

Vorige week in Roofmeister Inside al een piepklein knipoogje naar ons gloednieuwe concept, The Walking Best. En wederom moet ik in raadselen praten. Niet van mezelf, van Bo, die houdt me in de gaten. Afgelopen weekend de eerste shoot en… Ik heb in de Benelux echt nog never nooit zoiets groots gezien op hengelsportgebied. Wat gaat dit leip worden…

Work in progress…

Met name Bo heeft uitgepakt. En, nog belangrijker, Bo kan uitpakken. Het is een beetje zoals met een vol geavanceerde fishfinder. Wat heb je er aan als je geen ene reet van snapt. Hetzelfde met audiovisuele apparatuur. Waardeloos als je niet snapt hoe je er het maximale uit kunt halen.

‘Pfffff, tuurlijk, wie ben jij dan wel niet?’, dacht ik nog.

Terug naar Bo. Zo lang ken ik hem nog niet, maar het voelde meteen al als een broederschap. 11 augustus 2020 0m 12:10 uur, toen kreeg ik voor het eerst iets van hem te horen in de vorm van een E-mail. Hij wilde wel eens kijken en meedenken en -werken voor een video. ‘Pfffff, tuurlijk, wie ben jij dan wel niet?’, dacht ik nog. Maar mijn mond werd meteen gesnoerd bij het zien van zijn website Chef Visuals. Holy shit, wat een zieke video’s!!!

Check onderstaande compilatie van Bo zijn werk. 

Bo werkte in de muziekindustrie en maakte videoclips voor allerlei bekende Nederlandse artiesten. Denk aan Snelle, Frenna, Pjotr, etc. Vol gas professionele filmproducties op het hoogste niveau. Wauw! Roofvissen vond hij ook bruut en hij was toe aan nieuwe uitdagingen. Al spoedig uiteraard een afspraak en na de nodige klik, ging alles snel.

Bo kan ook vissen!

Roofmeister en KWO uit elkaar, zonder enige rancune overigens, Bo mede-eigenaar van Roofmeister en een next level upgrade qua opname apparatuur. Niet bezuinigen daarop, alleen het beste van het beste. Ik weet nog dat we met ons verlanglijstje bij een camera shop kwamen. Natuurlijk werden we met alle egards ontvangen, nog net geen Moët champagne op tafel…

Iets te goed naar mijn zin…

Je zag het meteen terug in de video’s. De kwaliteit ging van een ‘leuk Beljaars video vlogje’ skyhigh naar docu-achtige reportages. Ook jullie lijken het te waarderen, want ook de views per video zijn ontzettend gestegen. Iets waar we ontzettend blij en trots op zijn.

Stay tuned 🙂

En nu het heden. Een next level project dat al maanden in de steigers stond, maar nu hebben we die eerste gigantische videoshoot achter de rug. Bo die de dag ervoor alles in stelling bracht met mij als zijn assistent. Studiolampen, rookmachine, loodzware statieven, een beamer, meerdere camera’s, gigantische doeken, een backdrop, talloze verlengsnoeren, licht diffusers, etc. Ik liep als een kip zonder kop rond, Bo wist het exact tot in perfectie te fixen.

Stay tuned Roofmeisters, dit nieuwe project gaat zuperrrrrr vet worden. Spoedig meer informatie.

 


 

Too hot or not too hot?

Lastig om te zeggen dat het nu verantwoord is om op snoek te vissen. Ok ok, er is wat koelte geweest, maar of het genoeg is… Wij nemen het zekere voor het onzekere en nog even geen gerichte  visserij op onze Esox lucius. Verder natuurlijk weer praschtige vangsten van afgelopen week met hier een selectie van 20

Wil jij je vangstfoto (GEEN SNOEK VANWEGE HITTE) terugzien in Roofmeister Inside, drop hem dan in de comments bij ons vangstenbericht dat we elke dinsdag om 14:00 uur op onze Facebookpagina plaatsen.  

Ivan Verhoeven: “Geen monster dit keer, maar elke fatsoenlijke Waalblei telt voor 10 Maasbleien dus jah…” Een lastige vergelijking, maar mooi vissie toch 🙂

Patrick van Dijk: “Na verschillende avonden roofblei volop zien jagen en keer op keer blanken, eindelijk die vette beloning, mega klap op de Spinmad Jigmaster perch… Schitterende dril. Mooie 75 cm roofblei, en iets later nog een mooie snoekbaars als kers op de taart (op 6 cm shadje). Wat is dat vissen toch mooi!” Zeker weten Patrick, wij genieten mee!

Marco Jagtenberg: “Na drie weken niet te hebben gevist door de warmte werd de drang te hoog. Dan maar heel vroeg en vroeg stoppen; meerdere mooie kunnen vangen met de C-rig dit was de grootste van 51 cm.” Prachtvis Marco, wat een strijder!

Nicky Kleine Staarman: “Mooie baars met een hele mooie lucht op de background.” Niks aan gelogen Nicky, heel fraai inderdaad.

Melvin Kruse: “Drie Maas monsters.” Holy shit Melvin, bizar indrukwekkend! Wat een monsters!!!

Wesley Miedema:”Weer een mooie snoekbaars, heerlijk die aanbeten.” Je voelt gewoon de harde tik op die hengel. We love it!

Edwin de Graaf: “Met dropshot gevangen 45 cm. PR baars voor mijn zoon.” Gefeliciteerd man! Bak van een baars! Leuke foto!

Martijn Leus: “Laatste worpje in de schemer, resulteerde in een leuke 40 plusser. Super sterk in het stromende water!” Lekker LeusMeister, extra tof als ze zo sterk zijn.

Casper van der Baan: “Even na werk mijn nieuwe reishengel testen resulteerde ook in mijn eerste zeebaars!” Ahhh heerlijk man die korte sessies.

Dylan Yans: “50’er gevangen tijds het meerval vissen met een Sebile Flatshad van 100 gram.” Nee joh, hoe dan??? Wel prachtvis zeg.

Stijn Lens: “Avondje baarzen en gelijk een paar mooie 40’ers.” Mooi man, soms lijken alle puzzelstukjes ineen te vallen.

Kenny Maes: “Een avondje op het water met Colin bracht weer een pr voor mij op Floatplus One. Deze snoekbaars van 91 cm kon de shad in hit perch kleur niet weerstaan.” Mooi kasteel Kenny! Goed gevist man!

Siebe Hiemstra: “Nieuw PR snoekbaarsop een MicroGrub dropshot montage. Hij knalde er vol op. Mijn kleinste snoekbaars ooit!” Hahaha wij denken ook de kleinste vis ooit in Roofmeister Inside. Gefeliciteerd amigo!

Timmy Ventriglia: “Zo vader zo zoon…prachtige hobby hebben we samen.” Inderdad, kiek um eens trots zijn. En terecht!

Peter Vancompernolle: “Laatste weekend van het verlof 2 daagse gaan meervallen. Met als kers op de taart een nieuw pr.” Gefeliciteerd Peter! Supertoffe plaat ook!

Kenny van den Berghe: “Niet mijn laatste vangst, maar een mooie roofblei van enkele weken geleden.” Toffe zomerplaat Kenny! Straks in de winter gaan we dit weer missen 😛

Laurent Neuville: “mijn eerste vis sessie ooit in Nederland.” Tof Laurent, dat er meer mogen volgen!

Jessica Vis: “Middagje baars peuteren… Super leuk op licht materiaal. Maar wat was ik blij dat ik toch het schepnet mee genomen had. Want naast een boel klein grut ook een paar hele mooie forse vissen mogen vangen!” Wat ben je toch een topper Jessica!

Randy Das: “1 van de 70 baarzen die dag op vakantie in Zweden, prachtige bestemming met prachtige natuur en veel vis.” Wauw Randy, dat zijn de aantallen.

 

***Foto van de week***

Thomas Wending: “Weer een dikke baksteen baars. Heb hem niet gemeten maar was zeker ver in de 40 en ook erg dik voor deze tijd van het jaar.” Prachtig Thomas en een hele gave plaat. Wadend in een korte broek met deze beauty op de foto. Mooi totaalplaatje en daardoor foto van de week!

 


 

Wil jij je vangstfoto (GEEN SNOEK VANWEGE HITTE) terugzien in Roofmeister Inside, drop hem dan in de comments bij ons vangstenbericht dat we elke dinsdag om 14:00 uur op onze Facebookpagina plaatsen.