Roofmeister INSIDE – Actuele vangsten & grote meervallen

01/08/2022
Roofmeister INSIDE – Actuele vangsten & grote meervallen

Yooowww Roofmeisters, in de startblokken voor een nieuwe week. Roofmeister Inside, at your service 😛

 


***DE RM ZONDAG MIDDAG VIDEO***

In deze video belanden Roofmeisters Bo Staartjes en Sjoerd Beljaars in een roofviswedstrijd, de Raymarine Cup. Ze moeten het opnemen tegen toppers als Volkmar Strikkers, Yaïr Nauta, Hendrik-Jan Verheij en John Smit! Maar geen paniek, wij worden gekoppeld aan de geslepen Rocky van Duijvenvoorde van Spro! Rocky heeft een waterdicht plan en de vangsten druppelen binnen! Met name op de dropshot. Dan slaat het noodlot toe… Iets met een drone en Beljaars🙈 PS: Daags erna vindt een regelrechte held onze drone terug, vandaar dat we de beelden nog hebben 🙂


 

Goed nieuws Roofmeisters, twee keer op rij geen oeverloos gezwam van Beljaars, voorafgaand aan de actuele roofvisvangsten van jullie. Nog steeds begeeft hij zich in Bretagne.

 


 

Vers uit het water

Vakantietijd Roofmeisters en dat zien we terug in de vangstfoto’s. Natuurlijk wordt er ook nog gewoon in de Lage Landen gevist en… gevangen. Onderstaand een selectie van 20 foto’s, super lastig om deze uit te kiezen uit de zee van inzendingen. Thank you all!

Wil jij je vangstfoto terugzien in Roofmeister Inside, drop hem dan in de comments bij ons vangstenbericht dat we elke dinsdag om 14:00 uur op onze Facebookpagina plaatsen.  

Gregg Hofstede: “De 1e 90’er van het seizoen is ook binnen.” Ahhhh, heerlijk Gregg! Wat een prachtvis!

JanvandeMelkboer: “Hofsink Pike boy!” Wat een bak en kijk ‘m eens trots kijken. En terecht!

Wesley Miedema: “Deze speelde verstoppertje onder de brug, maar kon de Crazyfish Vibro worm toch niet weerstaan.” Hahaha, honger maakt onvoorzichtig Wesley!

Kevin de Vries: “Eindelijk weer eens een glasoog van formaat.” Beauty Kevin, mag gezien worden!

Patrick Eijk: “Check die vinnen dan.” Mooie shot inderdaad Patrick! Mooi dat zonlicht er door heen. 

Albert Dekker: “Go big or go home.” Hahaha, daar mag je in ieder geval mee thuis komen. 

Johan Struwe: “Na ze even kwijt te zijn geweest is de grote baars weer terug op het ondiepe. De meeste zijn uiteraard voor de gasten, maar deze mocht ik zelf vangen.” Lekker bezig Johan! Als gids mag je best even meegenieten natuurlijk. 

Sander Paans: “In de nacht blijft het toch net even wat specialer, de aanbeten lijken wel nog harder door te komen!” Het donker maakt het monster in ze los Sander 🙂

Dylan Heijnen: “Na een kleine maand geleden mijn pr baars aangescherpt te hebben tijdens een wedstrijd, was het afgelopen vrijdag de beurt aan de snoekbaars die verhoogd werd naar 95 cm!” Jij zit duidelijk in een goede vibe Dylan! What’s next? Snoek?

Ivan Verhoeven: “Hopelijk start bij iedereen de week net zo blei als bij mij!” Massieve roofblei Ivan! Dat moet een aanbeet zijn geweest!

Kenny Maes: “Een onvergetelijke dag met 6 vissen, de grootste waren 1,61 meter en 1,43 met als kers op de taart mijn pr van 2,10 meter!” Holy shit Kenny, dat zijn sessies om never nooit niet te vergeten. Gefeliciteerd met je pr!

Pedro Van Gaver: “Vakantie in Turkije en kon het niet laten om eens een hengeltje uit te gooien.” Hahaha mooi man en dat met al die drukte op de achtergrond. Knap!

Colin De Smedt: “Vroeger toen ik tot ’s nachts in het café hing, zei mijn moeder altijd: “’s nachts vallen er geen prijzen te winnen!” Ik moet haar weer maar eens ongelijk geven.” Hahaha en zo is dat Colin! Mooi alternatief voor de kroeg in ieder geval, dat zal je moeder beamen. 

Jeroen Deleye: “Een wijze les in pelagic vissen. Als de zon onder gaat komt de vis naar boven en zo ook mijn 1ste meerval 🍾 Super content!” Gefeliciteerd Jeroen! Hoe zit dat als de zon op komt 😉

Wat een Jaws Brian Ferdi! Vette plaat ook!

Coen Kleton: “Ik mocht vorige week deze onverwachte snor vangen tijdens het snoekbaarzen op een 7,5 cm shadje met 12 gram kop.” Bizar voor hoe klein ze soms gaan he Coen! Prachtvis, prachtfoto!!!

Arie Varkevisser: “Vanuit de kayak vissen op zeebaars met topwaters, het blijft voor mij gewoon het mooiste wat er is.” En daar hoeven ze heulemaal niet groot voor te zijn Arie! Een van de mooiste visserijen!

Lesley Maessen: “Baarzen tikken was het plan.. Ik was nog niet vaak zo blij met een “gewijzigd” plan.” Wat een unit Lesley! Snoekbaarstikken net zo leuk joh 😉

Hessel Wijbenga: “Mooie baars op de popper gevangen.” Prachtig Hessel, mooi formaat en dat op oppervlaktekunstaas. Hulde!!!

 

***Foto van de week***

Cornelis van Leeuwen: “Eindelijk weer eens een tripje naar Noorwegen met de vliegenlat en bellyboat in de Noorse fjorden spelen… GENOTEN!” Wauw Cornelis, het avontuur druipt van deze foto af! Je hebt meerdere foto’s ingestuurd, maar deze vonden wij toch het tofste met die double hook up! Twee grote pollakken met die betoverende omgeving op de achtergrond. Foto van de week! Gefeliciteerd!

 

Wil jij je vangstfoto terugzien in Roofmeister Inside, drop hem dan in de comments bij ons vangstenbericht dat we elke dinsdag om 14:00 uur op onze Facebookpagina plaatsen.