Roofmeister Inside – Het Roofmeister Pro-staff Team & ruim 30 actuele vangstfoto’s

12/07/2020
Roofmeister Inside – Het Roofmeister Pro-staff Team & ruim 30 actuele vangstfoto’s

Yooo Roofmeisters, in de startblokken voor een nieuwe week. Natuurlijk niet voordat je weer helemaal op de hoogte bent gebracht met de laatste roofvisnieuwtjes. Roofmeister Inside, at your service 😛

 


 

Het Roofmeister Pro-staff team

Het gaat als een trein met Roofmeister. De bezoekerscijfers schieten door het plafond momenteel. Dat zal ook iets te maken hebben me de Corona crisis en het feit dat deze voor een ongekende boost zorgt in de hengelsport ansich. Maarrr… Sowieso weten jullie roofvissers ons meer en meer te vinden en daar zijn we trots op!

Bezoekersrecord na bezoekersrecord wordt verbroken op dit moment. We love it!

Zoiets gaat niet zomaar en achter de schermen wordt er dan ook volop geploeterd. Overigens met het grootste plezier, het is een passie en hoe mooi om daar mee aan de slag te gaan. De kern van Roofmeister wordt gevormd door onze Tackle Meisters. Gedreven gasten die producten voor ons testen en hier reviews van te maken. Maar ze doen veel meer dan dat. Zo ook vormen ze ons klankbord. Zo krijgen zij vaak als eerste onze video’s te zien en is er iets niet in de haak voor wat betreft een artikel, dan horen we dat bij deze mannen het eerst. Oftewel een grote Roofmeister denk tank. Tijd om deze toppers in willekeurige volgorde eens een voor een in het zonnetje te zetten.

 

Lau Boom> Snoekmeister

Lau met zijn pr snoek op een product dat hij moest testen, de Westin BullTeez.

Lau vindt alles mooi op roofvisgebied, maar die Esox lucius heeft een speciaal plekje in zijn hart. Super enthousiaste visser, die leuk kan schrijven, mooie foto’s maakt en ook voor de camera geen gek figuur staat. Van Lau gaan we in de toekomst meer horen 🙂

 

Tim Hakkert en Stein Honders> Bonnie & Clyde

Hakkert en Honders kun je alleen maar in één adem noemen. Roofvisbrothers!

Noem je een van deze twee apart dan doe je iets verkeerd. Hakkert & Honders, onlosmakelijk aan elkaar verbonden. Beiden knettergek, maar ook zeer gedreven vissers. Een tijd terug gaven we ze een video camera mee om hun knotsgekke avonturen te filmen en zo langzamerhand ontpoppen ze zich tot kijkcijferkanonnen.

 

Rico Stougie> Finesse expert

Rico met een dikke mama op zijn finesse gear.

We plagen hem er wel eens mee, maar Rico is de man van het finesse vissen. Geen techniek in het ul vissen die hem ontgaat. Heeft al een weergaloos artikel over de Ned rig geschreven en er zit meer in de pen! Sowieso een wandelende encyclopedie als het gaat om de namen van allerlei stukken kunstaas.

 

Sander Paans> Know how & skills

Sander heeft al jaren een zeebaarsverslaving erbij.

Als Tackle Meister vragen we mensen die niet gebonden zijn aan een merk, maar voor Sander Paans van Rozemeijer hebben we een uitzondering gemaakt. Allereerst omdat ze vanuit het merk Rozemeijer het gebruik van andere merken alleen maar toejuichen. Ten tweede omdat Sander een ongekende topvisser is met ontzettend veel know how en skills!

 

Joost Spraakman> Vlogger in opkomst

Joost is bezig met video. Stay tuned! 🙂

Super enthousiaste visser, kan top foto’s maken en heerlijk schrijven. Verder zet hij zijn eerste stappen als vlogger en dat doet hij heel verdienstelijk. Echt zo’n allrounder dus en niet alleen op het gebied van vissen. Van Joost ga je meer zien en dan met name toffe video’s!

 

Bart van de Walle> Beste kantvisser ever

Een topper op het gebied van kant- en bellyboatvissen!

Onze trots uit net noorden. Deze man heeft zo’n beetje elke Streetfishing wedstrijd die er georganiseerd is op zijn naam staan. Zet hem langs een onooglijk prutslootje en hij tovert er nog steeds de mooiste rovers uit. Daarnaast al regelmatig vertaalwerk voor Roofmeister gedaan en ook dat heeft hij prima in de vingers.

 

Bas Westerveld> Duizendpoot

Bassie de alleskunner!

Wie kent hem niet, onze Bassie. Onze razende reporter die al enkele supervette video’s op zijn conto heeft staan. Bas kwam uit de lucht vallen en bleek gouden handen te hebben op het gebied van filmen en editen. Behalve dat zijn zijn tackle reciews om je vingers bij af te likken. Een 100% duizendpoot! Ook op het gebied va vissen.

 

Robert Noorland> Snoekbaars baas

Robert gaat hoge ogen gooien op menige roofviswedstrijd.

Misschien wel onze beste bootvisser. Wat een talent. Dit vorig jaar ook meegedaan aan het Nederlands kampioenschap Snoekbaarsvissen (NKS) en helemaal niet onverdienstelijk. Echt een topper als het gaat om de glasook, maar zeker ook op meerval de laatste jaren.

 

Johannes Elzinga> TM coördinator

Johannes met zijn grote liefde 😛

Uit Groningen onze Johannes met een duidelijke voorliefde voor de stekels. Snoeken vind ie maar eng 😛 Gedreven, bloedfanatieke kantvisser die met name grossiert tijdens Streetfishing wedstrijden samen met zijn vaste vismaat Bart van de Walle. Johannes coördineert sinds kort het team met Tackle Meisters.

 

Luc de Groot> Rookie

Welkom Luc! Coppens zijn we zo vergeten 😛

Onze nieuwste aanwinst, een blik op zijn Insta zegt al genoeg eigenlijk. Vangt veel, groot, alle soorten zo’n beetje en het zijn stuk voor stuk vette foto’s. Daarnaast kan hij lekker schrijven en dan kom je al snel in aanmerking natuurlijk. Welkom in het team Luc!

 


 

***Vangsten Update***

Wat een doldwaze week, wat een vreemde zomer. Eerst een hittegolf en dan is het zoeken naar echt zomerse temperaturen. Mmmm… die roofvissen hoor je niet klagen. Sterker nog, die zijn lekker actief. Check maar de vangsten die afgelopen week zijn gevangen. Thanks voor het insturen van deze waanzinnige vangsten wederom!

Wil jij je vangstfoto terugzien in Roofmeister Inside, drop hem dan in de comments bij ons vangstenbericht dat we elke maandag om 14:00 uur op onze Facebookpagina plaatsen. 

Een mooie baars van het kanaal voor Kenny van den Berghe. Voor Kenny blijft het toch de mooiste rover!

Johan Scholten wist deze gigantische snoekbaars van 90 centimeter ”even tussendoor” de andere vangsten te vangen. Klasse Johan!

Een harde klap op de top deed Mathieu de Vogel vermoeden dat er een grote snoek aan de lijn hing. Helaas geen meterbak, maar toch een hele mooie snoek!

Werpend met een lichte hengel en een kleine baars plug wist Jao Olie deze mooie bijvangst van 105 cm te verzilveren!

Rick Simmerman: ”Het gaat super lekker, al twee dikke 70+ snoeken op de kant mogen verwelkomen, en snoekbaars en baars alleen maar maats en al 3x een 40+ baars!” Goed bezig, Rick!

Jigging Jay is lekker wezen uitwaaien, en met succes!

Meerdere snoekbaarzen kwamen er afgelopen weekend langs bij Koen de Been, gewoon werpend gevangen!

Jeroen Bouwer besloot het weer eens op snoekbaars te proberen, dit was de grootste van de sessie. ”Wat blijven die aanbeten toch heerlijk!”

Deze geweldige plaat ontvingen we van Karl van West: ”Deze ferme snoek nog net al werpend kunnen vangen voordat de felle wind ons geen keuze meer liet om op deze manier verder te vissen. Hadden het nochthans op snoekbaars gemunt, maar mij hoor je zeker niet klagen… ZEER tevreden mee.”

Een hele mooie bijvangst voor Dennis Metaal tijdens het baarzen!

Reinder Jordens wist afgelopen weekend zijn PR snoekbaars op te krikken. Goed gedaan, Reinder!

Milan Ligtenberg: ”Zaterdag lekker met het bootje geweest, een poosje met snoek kunstaas gedaan, maar dat wou niet, toen maar de ultra light (0.5/3.5g) gepakt en een Hornet 4 eraan, dat wou wel. Tijdens het binnen draaien van een baars klapte er een snoek van 96 cm aan de oppervlakte op, wat een sport op zo’n licht hengeltje.”

Hier poseert het Fishimpact team in full force met een snoekbaars, gevangen door Dylan Yans!

De blanksaver van de dag voor Jesse-Lucas van der Wal!

Patrick Kreijkes besloot op vrijdag nog even met de bellyboat op pad te gaan, dit was de grootste vangst van de dag!

 

Een mooie meerval voor Marien Derksen!

Een mooie snoekbaars voor Jens De Goffau. Wat een mooie plaat ook, Jens!

Ook Serge Sonneveldt had weer succes afgelopen weekend met deze mooie snoek (en foto!).

Walter Vos: ”Trollen langs de kant, ook wel kantitrollen genoemd, levert in de zomer gegarandeerd baars op. Soms ook van vrij aardig formaat!”

Hard werken wordt beloond, zeker met pittige omstandigheden! Marcel Hoekman bewijst het met deze massieve dame.

Tijdens het slechte weer zorgen vangsten als deze baars toch voor een glimlach op het gezicht bij Kevin Klein!

Jurgen van Schijndel beleefde de afgelopen tijd een aantal super dagen op het water, met als bonus deze klapper!

Ruben Mohr wist zijn eerste snoekbaars te vangen, en direct een mooie van 70 cm! ”Een subtiele aanbeet, maar een mooi gevecht met drillen! Wat een top gevoel.”

Dropshotten in Antwerpen werkt altijd! Deze snoekbaars wist Tim Vermeersch te vangen op de Spro Iris.

Erwin Bensbach: ”Een mooie krokodil gevangen in een Belgisch oerwoud…ook hier zitten leuke snoeken!”

Niet de grootste vangst voor Kenny Vandewalle, maar wel een bijzondere: ”Tijdens deze visdag kwamen er maar liefst 13 vissen op de kant, alleen de baars ontbrak nog in dit lijstje. Alles geprobeerd en niet te vangen! Tot 1 van de laatste worpen voor de krib, in de hoop niet vast te komen, ik voel een tik, en toen nog een, BAM, yes, baars! Zo blij mee.”

Tim Coppens: ”Winderige zondag met de kayak achter de snoek aan. Zoveel wind dat de grote driftzak soms nog te klein was. Maar wat is het dan extra leuk als het plannetje toch lukt en er enkele exemplaren ff voor de lens kwamen.”

Niet alledaags! Larsen Throns wist deze rietvoorn aan een shadje in de bek te haken, blijft vreemd!

Een nieuw zomertarget behaald door Robin Preenen! ”Wat een aanbeet dat deze vissen kunnen leveren.”

Koen van Rijen wist tijdens het hondenweer even snel een snoekbaars te vangen. Netjes!

Mark Verhoeven: ”In de taaiere middaguurtjes even een Hornet uitlaten brengt altijd vis in de boot!”

Succes op de Waal voor Maurice Willems!

 


 

***Foto van de week***

Zou Ton Hilvers een nieuwe camera gekocht hebben? Deze week hebben wij in ieder geval deze ge-wel-dig mooie foto ontvangen! ”Een heerlijke vangst aan het einde van de visdag” Aldus Ton. Zeg dat wel, ja! En ook nog eens foto van de week.

Wil jij je vangstfoto terugzien in Roofmeister Inside, drop hem dan in de comments bij ons vangstenbericht dat we elke maandag om 14:00 uur op onze Facebookpagina plaatsen 🙂

 


STAGE lopen bij Roofmeister

Wil jij STAGE lopen in de roofvis branche? Dit is je kans! Klik HIER.