ROOFMEISTER INSIDE – Waanzin bij KWO

20/01/2019
ROOFMEISTER INSIDE – Waanzin bij KWO

Yooo Roofmeisters, in de startblokken voor een nieuwe week. Natuurlijk niet voordat je weer helemaal op de hoogte bent gebracht met de laatste roofvisnieuwtjes. Roofmeister Inside, at your service 😛

Door Team Roofmeister

ROOFMEISTER APP

Download nu de Roofmeister app en je kunt overal en altijd het laatste nieuws op Roofmeister volgen. Voor Android klik HIER. Voor IOS klik HIER.

Opnames van de feestvideo van het 20-jarige bestaan van Karperwereld Online. Check die vogel rechts. Dat behoeft enige uitleg…

pino ontmaskerd

In al onze onschuld werken wij ons die kwade dag het schompes aan de allerbeste roofvisartikelen. Echter worden wij bruut gestoord in onze werkzaamheden door dat karpergajes van een kantoortje verderop. KWO’ers noemen ze zichzelf. Nog voor de lunch zijn ze langs geweest bij een winkel voor feestartikelen. Een feest is aanstaande? Waarom, omdat Karperwereld Online 20 jaar bestaat.

Prima, gecondeliflapstaart, maar val ons daar niet mee lastig zou je terecht denken. Maar neen, beschte Roofmeisters, in alle consternatie wordt zelfs de hoofdredacteur Sjoerd Beljaars van zijn werkplek gesleurd. Onder valse voorwendselen. 

Sjoerd Beljaars in betere tijden en in al zijn naïviteit met KWO-cap. 

De KWO-boeven zijn voornemens een kekke video op te nemen om hun feest luister bij te zetten. Een van hun vele dubieuze feestartikelen behelst een smutzig vogelmasker. Sjoerd wordt gevraagd dit op te doen. Sjoerd weigert. Voorts dreigt de KWO-kern belastend beeldmateriaal te publiceren van ons gezamenlijk uitstapje in een Duitse discotheek. Niet dat daar iets noemenswaardig gebeurd is, maar Sjoerd capituleert direct. 

Tssss, net of er iets gebeurd is in Deutschland… Klik HIER

Stefan Rietveld, stagiair bij KWO, groener dan gras en geknipt voor de ‘vogel-klus’, maar nee…

Dit alles met de toezegging van Michiel P. dat nooit en te nimmer iemand zal weten wie zo gek is geweest die Pino-kop op te zetten. Je raadt het al, meteen na het opnemen van de video en   afzetten van die vogelkop, staat diezelfde Michiel P. met zijn pheun voor Sjoerds giechel foto’s te schieten. Uiteraard met een grijns van heb ik jou daar. Om dit stuk onverlaat voor te zijn met een ontmaskering leggen wij de boel maar bloot. Die vogel is Sjoerd Beljaars en eerlijk is eerlijk, hij staat daar hoe dan ook lekker te dansen, toch?

Het dak er af.

De twee hoofdverantwoordelijken, de linker had zijn gulp open staan 😛

Tijdens het 20-jarig bestaan van Roofmeister hebben wij al pakkies voor die KWO’ers in gedachten. 

Midden op het water, de havens laten voor wat ze zijn…

wie durft?

Achteraan sluiten bij de meute of de gebaande paden verlaten en risico’s durven nemen. Ja, natuurlijk zijn de winterhavens magneten voor grote snoeken, maar als je iets op het wijd vangt, dan is het doorgaans groot. Goed, dat betekent wel het verlaten van de comfortzone. Het is zo’n beetje de strekking van het verhaal in deel 2 van ‘Hooked on snoek…’ van specialist Hilco van Nuil. Klik HIER.  De hamvraag: ‘Wie durft?”

Een beauty zonder havenallures voor Hilco…

Wie dat durven? Nou, Ralph Rispens en Wim Kemna. Vandaag kreeg Hilco van deze twee vissers twee foto’s in zijn FB Messenger met de volgende tekst: “Hé Hilco. We hebben je tips in de praktijk gebracht. Wat een dag!!! Dank!!! Vandaag 101, 111 en 116!!!” Tja, als auteur van een artikel kun je geen mooier compliment krijgen! 

Jackpot in no mens land.

Ralph Rispens, weg van de gebaande paden, “plekken waar niemand vist en… VOLHOUDEN.”

beste of the week

Vorige week inzage in onze maandstatistieken, dit keer nemen we de afgelopen week onder de loep. Wat viel bij jullie het beste in de smaak Roofmeisters?

1> inspirator

Topper Hilco van Nuil met een epistel over het wijd. In de winter. Weg van de gebaande paden, vol uit de comfortzone, daar waar vrijwel elke aanbeet tot grote vissen leidt. Superartikel, terecht op uno en ook nog eens andere vissers geïnspireerd. Zie boven 🙂

Klik HIER

2> snoekbaarshotspots 

Voìla Roofmeisters. 7 criteria maar liefst om een topstek voor snoekbaars te vinden. Voor menigeen mag het vanzelfsprekend lijken, voor anderen één bron van informatie, waar in de praktijk wat mee gedaan kan worden

Klik HIER

3> live strikes

Spektakel pur Sang. Een top 3 live onder water aanbeten van snoek. Specialist Sean Wit filmt al jaren onder water en heeft speciaal voor jou zijn top 3 onder elkaar gezet. Sit back and be amazed! 

Klik HIER

voorgerecht

Onlangs zijn we met Luc Coppens van Westin op stap geweest en hebben we onze SD-kaarten propvol geschoten. Wat een dag, wat een vangsten. Aan de hoofdfilm wordt hard gewerkt, tot die tijd enkele ‘how-to’ video’s met de grootmeester. Kijk en leer 😉

Klik HIER

januarivangsten

Jullie vangsten van afgelopen week, zijn wij weer blij mee! Elke maandag op onze Facebook pagina een oproep waar je in de comments je foto’s kunt droppen. Hier een selectie. 

Sophie Neitzel met haar eerste meerval van 2019, ook nog eens op haar verjaardag. Felicitaties met een dubbele lading Sophie!

Yannick Besseling on fire. 

Kladabam, hoppa! Double hook-up! Netjes man!

Cornelis de Jong: “Geen aanbeet, niks….. Ik zit erdoor in de put.”

Walter Put 😉

Simon Torenbeek doet waar ie goed in is, grote baarzen vangen!

Rico Stougie had een topweek in de polder met de Buster Jerk. 

Arjan van Dorp met een keurig snoekie!

Rick Simmerman met zijn eerste 80’er snoek van 2019. 

Meervalcrack Roy Noom heeft het snoekvirus (weer) te pakken. 

Timo Oosterveen met een betere vis dan de vorige in RM Inside 😉

Mooi gekleurde pike Nigel Wirtz. Met recht goud in handen!

THE WINNER IS…

Robin van Dongen. Wat een brute snoek, zo kolossaal, massief en mooi van kleur. Superfoto in het donker en geloof maar dat dat niet makkelijk is met een flitser! Puik werk Robin!

facebook speurhonden

De hele week weer Facebook afgestruind en hierbij een selectie van leuke roofvisplaatjes en bijzonderheden. 

Geniale woordspeling. Gezien door Sander Paans. 

Holy shit, nooit gedacht dat die black bass zo groot kan worden. 

Binnenkort verkrijgbaar. Speciale Roofmeister hengel-opbergkasten. You gotta have one 😉

Bijzonder baars voor Luc Coppens. Maar niet alleen voor Luc, ook voor…

…Tim Puts. Tim ving deze vis een maand eerder. Leve catch & release!!!

Tja, daar kunnen ze in Rusland nog wat van leren 🙁 (ingezonden door Rolf Bouman)

Vette releaseplaat van Fox Rage met de tekst: “Let them go, let them grow!” 

Sean Wit met een ‘ijsvisplaat’.

Tsjech Jakub Vagner met monstermeerval. 

Artistiek meesterwerk van Engelsman David Miller. Wauw!

JULLIE OGEN EN OREN

Elke zondag Roofmeister Inside om jou te voorzien van inspiratie, dromen en het laatste nieuws en dat lekker luchtig 😉 Wij zijn jullie ogen en oren in de scene, maar kunnen net zo goed jullie hulp gebruiken. Heb je zelf een vette vangst of een bizar nieuwtje, je kunt ons altijd tippen via info@roofmeister.nl.