ROOFMEISTER INSIDE – WEEK 52 – COUNTDOWN

31/12/2018
ROOFMEISTER INSIDE – WEEK 52 – COUNTDOWN

Het aftellen is begonnen Roofmeisters. 2019 staat te dringen en 2018 gaan we achter ons laten. Een laatste Roofmeister Inside voor dit jaar waarmee we het nieuwe jaar inluiden. Aan jullie allen alvast de beste wensen voor 2019 en natuurlijk tight lines tot en met! (Foto: Marcel Schouten)

Door Team Roofmeister

ROOFMEISTER APP

Download nu de Roofmeister app en je kunt overal en altijd het laatste nieuws op Roofmeister volgen. Voor Android klik HIER. Voor IOS klik HIER.

Een of andere ijshal in een discotheek waar je kunt bobsleeën over een ijsbaan. Ff serieus??!!

oudjaarsborrel kwo

Traditiegetrouw organiseert KWO gedurende het einde van het jaar een Oud&Nieuw uitje. Dit keer was een discotheek net over grens bij onze oosterburen aan de beurt. Natuurlijk was ook Roofmeister van de partij om het nieuwe jaar in te luiden.

Dat was dus gisternacht. Excuses voor de deze verlate Inside op de maandag, maar de reden laat zich raden. Het heeft weinig zin om dat aan technische problemen te wijten denken we ;).

Het was al met al een legendarisch uitstapje. Enkele steekwoorden: Boksbal, Zimmer 7 het schouderslot, burp, kleine hyena, champagne, het vliegwiel, Alte Feuerwehr, bobsleeën en nog wat van dat slag. Voor nu, fris en monter 2019 in. Wij zijn er klaar voor!

Verdwalen in een club zo groot als een dorp!

Roofmeister Sjoerd sliep in Zimmer 7 😛

Klik HIER voor de eerste kleding waar je ook daadwerkelijk beter mee gaat vangen.

kleding die vangt

Op de beurs de primeur, maar dan nu ook online te bestellen, Roofmeister kleding! Niet alleen superstrak qua design, maar inmiddels is het bewezen dat je er vis mee kunt vangen. No kidding! Klik HIER.

Roofmeister Gert-Jan Brinkman: “Ik noem het al mijn Roofmeister geluksmuts. Waanzinnig hoe deze hoofdwarmer voor een boost in mijn visserij heeft gezorgd. It’s amazing!”

Roofmeister Rick Simmerman: “Niet alleen langs het water werd ik succesvoller, ook bij de meisies op school met deze superstrakke snapback.

Roofmeister Robert Noorland: “Ik ben voorzichtig met conclusies trekken, maar toch wel erg opvallend dat ik met die Roofmeister trucker cap op plotseling aantoonbaar grotere snoekbaarzen vang.”

what about us?

Nu een keertje niet jullie centraal, maar wij als Team Roofmeister. Wat vonden wij zelf nu echt baanbrekende posts op Roofmeister.nl, waar zijn wij trots op? Natuurlijk zijn er tal die we op kunnen dreunen, maar hier een selectie in willekeurige volgorde.

snoekbaarsfeest

Wat een heerlijke reportage met Jouke Jansma van Daiwa-Cormoran. We zouden een dagje gaan verticalen op de IJssel en het was goed raak, big time! Ondertussen een stortvloed van tips en tricks van grootmeester Jouke.

Klik HIER

zeebaarsheld Mehmet

Vaak heb je bij van die artikelen dat je er meteen zelf op uit wilt gaan. Deze post van Mehmet Buyukyilmaz was er zo een. Hij ging in de late zomer op zeebaarsjacht met super slecht weer, maar hij ving zich een slag in de rondte.

Klik HIER

bertus hartje fluor

Wat zijn we trots op het feit dat niemand minder dan roofvisicoon Bertus Rozemeijer top artikelen voor ons maakt. Deze vonden wij ronduit subliem. Niet alleen neemt hij twijfels weg voor het gebruik van fluorocarbon, ook komt hij met handige tips hoe met dit materiaal om te gaan.

Klik HIER

het perfecte artikel

Onlangs stuurde meervalvisser Sven van Moen ons een artikel en wat zijn we daar nog steeds blij mee. In onze ogen een ideale mix tussen techniek, beleving en mooie foto’s. Meer van dit Sven, please!!!

Klik HIER

oudjaarsvangsten

Nog net ff 2018 afsluiten met een knoeperd, wellicht zelfs je pr aan diggelen vissen. Wij waren benieuwd naar jullie vangsten van afgelopen week.

Prachtige releaseplaat van Timothy Smit! 

Check de kop van deze bizarre snoek. Vette plaat Jeroen Bouwer! 

Double hook-up voor Berry van Zelst. 

En nog een kapitale baars voor Berry! Lekker bezig man! 

En nog een kapitale baars voor Berry! Lekker bezig man! 

Guido Merlijn gaat goed zichtbaar met de bellyboat op stap, veiligheid boven alles. 

Harold Sanders met snoek uit donkerbruin water. 

Jacob Bakker met een oversized obesitas snoekdame. 

Prachtig getekende snoek Martijn Nuis! Een schilderij! 

THE WINNER IS…

…Jurgen van Schijndel. Vroeg in de ochtend genomen en heeft echt iets mystieks. De blauwe gloed bij de fronttroller doet daar een schepje bovenop. Heel vaak kiezen we vangstfoto’s, maar voor deze plaat maken we een uitzondering!

Speciale aandacht voor Robin, deze roofvisrookie heeft tijdens ons prijzenfestival van een tijdje terug een Fox Warrior 2 hengel gewonnen. Deze heeft hij opgehaald tijdens de beurs in Utrecht op de Roofmeister stand. We vroegen of hij wat vangstfoto’s met zijn nieuwe hengel wilde sturen. BAM! Roofblei van 72 cm!

Snoek van 78 cm. Ok ok, lekker bezig Robin!

Maar dit is uitzinnig! Een snoekbaars van 88 cm in dit polderslootje. Check de kleuren van deze waanzinnige vis. Robin jongen, dit is een regelrechte beauty! Een vis waar velen alleen maar van dromen. Bertus Rozemeijer, kijk je mee? Hier je opvolger in wording 😉

geknipt voor jou

Nog net voor het nieuwe jaar wat doldwaze roofvisberichten, zodat jij heulemaal up-to-date het nieuwe jaar in kunt!

Supergave plaat van Frank Steinman (Scale Magazine) met een taimen! 

Een plaatje van een witvisser ergens in Nederland. Weet je waar dit gevangen is, dan kun je er vergif op in nemen dat hier dikke roofvis bij in de buurt ligt.  

Owen van Boven met zijn maten en een triple hook up! Superleuke foto en mooie vissen mannen! 

Lugubere vondst van Isaiah Epping tijdens het struinen op karper, nadat het hoge water  gezakt was. 

Ok.  

Holy shit, wat een monster! Edwin Roethof ging tot 2 uur ’s nachts door en toen… Geeft toch wel een aparte dimensie aan vissen in holst van de nacht vanuit een belly boat. Brrrrr… 

Brendan Geeraths met een double hook up. Nou ja, niet echt, check die forse paling in de snoekenbek.  En dan vragen mensen zich nog steeds af waarom de Savage Gear Real Eel zo succesvol kan zijn 🙂 

Kevin Bos tijdens de Kerstdagen. Dan kan die kalkoen je toch gestolen worden 😉 

Leuke plaat van topvissers Jeremy Staverman en Jelle de Jong. Laatste visdag van 2018 en alvast proosten op het nieuwe jaar! Doen ze goed deze kanjers en wij sluiten ons daarbij aan. Proost Roofmeisters! Op naar een roofvisrijk 2019! 

JULLIE OGEN EN OREN

Elke zondag (behalve volgende week 🙁 Roofmeister Inside om jou te voorzien van inspiratie, dromen en het laatste nieuws en dat lekker luchtig 😉 Wij zijn jullie ogen en oren in de scene, maar kunnen net zo goed jullie hulp gebruiken. Heb je zelf een vette vangst of een bizar nieuwtje, je kunt ons altijd tippen via info@roofmeister.nl.