Top kunstaas om nog snel je PR te vangen!

09/03/2023
Top kunstaas om nog snel je PR te vangen!

Maart, het is vaak geen gemakkelijke maand, maar de rovers zijn nu wel op hun dikst en mooist! Ben jij klaar voor die laatste weken? Hier top kunstaas bij Wout van Leeuwen om de kansen te vergroten. Succes!

 

Voor alles wat wil bijten> Dex Spinner/Chatterbait

De Berkley DEX Spinnerbait is een premium finesse spinnerbait, gemaakt van de meest hoogwaardige materialen. De Colorado en Willow bladen zijn gemonteerd op een duurzaam titanium frame. Door de hoge dichtheid van de tungsten kop (loodvrij dus) heeft de spinnerbait een extreem laag zwaartepunt waardoor het aas zeer stabiel is in het water. Klik HIER.

De Berkley DEX Chatterbait is een premium finesse chatterbait gemaakt met de meest hoogwaardige materialen die beschikbaar zijn. De tungsten kop (dus loodvrij) met hoge dichtheid geeft de DEX Chatterbait een extreem laag zwaartepunt waardoor het aas zeer stabiel in het water ligt. De DEX Chatterbait heeft een handgebonden, flexibele skirt en een chemisch geslepen haak. Klik HIER.

 

Geheim pelagisch wapen> Pintail

De Pelagic Shads Pin-Tail zijn juist bij voorzichtige vissen een geheim wapen en lokt ook de grote roofvissen uit tot een aanval.  Ettelijke kapitale snoeken en zeker ook snoekbaarzen kunnen al op de rekening van de Pelagic Shads bijgeschreven worden. Waarom dan nog verbeteren? Heel duidelijk, om dat sommige situaties hierom vragen! Op zwaar beviste wateren kunnen kleine aanpassingen in de actie al erover beslissen of een visdag een succes of een flop wordt. Klik HIER.

 

Line Thru optie> Monster Jighead

De ‘Softskin’ Monster Vertical Heads van Savage Gear zijn perfect voor het riggen van zacht kunstaas zoals bijvoorbeeld de Monster Slug. Ze bieden een perfecte balans en zijn ook voorzien van een Line Thru systeem die zorgt voor meer aanbeten en meer gevangen vissen. Een splitring en de meegeleverde spacer tube bieden de mogelijkheid voor eenvoudig wisselen van tuigage. Klik HIER.

Lipless plug met S-beweging> Double Kill 

De Double Kill is een volledig nieuw aas op het gebied van lipless pluggen. In tegenstelling tot klassieke modellen, loopt de Double Kill niet recht door de waterkolom met sterke trillingen, maar met een typische S-vormige swimbait-actie. In deze maat is de DK geschikt voor het vissen op echt dikke baars, snoekbaars en snoek. Klik HIER.

Voor grote snoek> Chatter Bait Pike

De Lucky John Chatterbait Pike is een ware magneet voor grote snoek. Deze grove chatterbait maakt zoveel lawaai en geeft zoveel trillingen dat snoek uit de wijde omgeving direct op scherp staan. Deze chatterbait gaat vangen. Verkrijgbaar in diverse kleuren. Klik HIER.

 

Must have voor snoekvisser> Miuras Mouse

Miuras Mouse is al jaren op de markt en er worden extreem grote snoeken mee gevangen. Het grote profiel gecombineerd met de platte “neus” aan de voorkant die veel water verplaatst en de dubbele staart die met alle snelheden beweegt zorgt voor een onweerstaanbare actie. Het zinkt langzaam en je kunt ze vissen op ondiep water, maar je kunt ook een Fastach zinklood in de neus bevestigen en het op elke gewenste diepte vissen. Klik HIER.

 

Nog maar een paar verkrijgbaar> Dexter Jerk

Dit aas is zo gemakkelijk te gebruiken. Vis ze gewoon langzaam terug met veel pauzes en je zal zien wat er gebeurt. Deze jerkbait heeft een scherpe rollende actie tijdens de val die kan worden onderbroken door scherpe tikken die het aas weer terug naar de oppervlakte brengen. Een speciale prismavormige kamer bedekt met groeven bevat twee metalen kralen die van het prisma afkaatsen en een uniek geluidssignaal creëren. Klik HIER.

 

Natuurlijk is dit maar een kleine greep uit het assortiment van Wout, struin eens rond op de webshop of in de winkel in Vlaardingen.