Zo pimp jij je kunstaas voor snoek!

21/04/2022
Zo pimp jij je kunstaas voor snoek!

Pikecraft specialiseert zich in endtackle voor met name snoek met als doel het jou gemakkelijker te maken aan de waterkant. Kant en klare stingers, spinners en speciale clipjes voor lood, met deze gadgets kun jij je softbaits nog veel aantrekkelijker maken dan het al was! Zo pimp jij je kunstaas voor snoek!

Het bekende ‘The System’ maakt je leven een stuk eenvoudiger.

The System is een stinger rig voor je softbait. Wat het nou zo bijzonder maakt, is de clip voorop de shallow screw. Over deze clip kun jij zoals in de afbeelding te zien is heel gemakkelijk je rig schuiven. Vind je je aas te ondiep gaan? Dan schuif je er ook nog een speciaal loodje overheen en is je probleem zo opgelost!

 

Pimp je aas

Gebruik je geen softbait? Pikecraft denkt niet in problemen, maar in oplossingen.

Gebruik je nu geen softbait maar wil je wel dieper vissen? Dan heeft Pikecraft handige clips die je zo op je kunstaas kunt monteren. Het lijkt alsof je zo je kunstaas kunt verspelen, het loodje klikt echter alles vast en op zijn plek, zo kun jij net even wat dieper komen met je favoriete kunstaas en kun je het nog veelzijdiger inzetten.

Kleine spinnerbladen voor extra trilling!

Het is geen geheim dat snoek niet vies is van een beetje bling bling. Met deze kleine spinnerbladen kun jij een extra dimensie aan je kunstaas geven. Schroef hem bijvoorbeeld op de buik of een beetje richting de staart voor net dat beetje extra attractie. Vooral op troebel water kun je wat meer lawaai maken en in zonnig weer schijnt je shad er lustig op los. Zelfs op weedless montages is dit blad te monteren, ideaal!

 

Chatterbait

Een chatterbait is enorm populair aan het worden.

Chatterbaits zijn de laatste jaren enorm toegenomen in populariteit. Deze rare montages trillen flink onder water en zijn redelijk goed door het wier te vissen. Alle rovers zijn er gek op! Zeker bij de baars visserij in de zomer zijn chatterbaits populair. Pikecraft geeft je nu de mogelijkheid om deze handige kant en klare montage voor elk denkbaar kunstaas te monteren. Clip hem voor op je softbait voor snoek, of haal het creatieve in jezelf naar boven en knutsel zelf een hele chatterbait in elkaar voor baars!

Maak een spinnerbait van je aas in een handomdraai!

Net zoals bij de chatterbait kun je je aas een hele andere actie geven door de Pikecraft spinnerbait ervoor te maken. Je kunt ze gemakkelijk voor je aas klikken en er ook zo weer afhalen. Het monteren van een spinnerblad kan zeker op druk bevist water een verschil maken! Als je je rig ook net wat anders maakt door bijvoorbeeld een enkele haak op de rug van je softbait te maken, dan kun je goed door de planten heen vissen. Het spinnerblad duwt de planten een beetje weg en zonder uitstekende haken kun je net dat ene plantenveldje scherper bevissen!

 

Pikecraft maakt het mogelijk om je aas meer dimensies te geven en meer attractie, je kunt je fantasie erop los laten! Je kunt je kunstaas naar wens pimpen. Ook is het zeer gemakkelijk in gebruik en het bespaart je een hoop tijd aan de waterkant! Voor meer info over Pikecraft, klik HIER of check de Instagram pagina!