🚨Verbod op hengelsport in Amsterdam? Jij kunt er wat aan doen!🚨

30/08/2023
🚨Verbod op hengelsport in Amsterdam? Jij kunt er wat aan doen!🚨

Donderdag 7 september dient de Partij voor de Dieren (PvdD) een zogenaamd herziend wetsvoorstel in om de hengelsport in Amsterdam te verbieden. Dat laten wij vanzelfsprekend niet gebeuren en daarom moeten we in actie komen. Wij zullen er zijn namens Roofmeister, we hopen jou daar ook te zien.

Het is twee voor twaalf Roofmeisters. Als het voorstel van de PvdD door de Amsterdamse gemeenteraad wordt aangenomen dan is het afgelopen met het sportvissen in de hoofdstad. Dat kan en mag niet gebeuren en daarom deze oproep om deze raadsvergadering in het Stopera-gebouw op 7 september, 9 uur massaal bij te wonen.

 

LET OP!!!

Wij als publiek mogen de vergadering op de publieke tribune bijwonen, maar er niet aan deelnemen. Natuurlijk kan het zijn dat er emoties opspelen, het gaat immers om onze passie. Maar… Iedereen dient zich aan de regels te houden van deze vergadering, zo is het niet toegestaan om bijvoorbeeld te klappen of anderszins instemming of ongenoegen te laten blijken. Het dringend verzoek om dit te respecteren.

Juul Steyn en cabaratier Hans Sibbel (Sibbel), twee zeer bevlogen Amsterdamse sportvissers. O.a. deze twee coryfeeën zullen namens de hengelsport spreektijd krijgen. 

De standpunten van de hengelsport worden vertolkt door de reeds aangemelde insprekers. Als publiek ben je dus vooral toehoorder en door je aanwezigheid laat je zien dat deze kwestie je echt aan het hart gaat. Jullie zijn tijdens de vergadering de stille maar zeker zichtbare ambassadeurs van de hengelsport! De raadscommissievergadering op 7 september is de laatste gelegenheid dat we inhoudelijk van ons kunnen laten horen.

Amsterdam is misschien wel de mooiste stad voor Streetfishing. Een verbod op de hengelsport in de hoofdstad zou dat aan diggelen kunnen helpen.

Het zou geweldig zijn als we de publieke tribune helemaal vullen met betrokken sportvissers en zo laten zien dat we onze manier van leven niet zomaar laten afpakken! Roofmeister zal er zijn! Jij ook?

 

Dus als de hengelsport je lief is, zorg dan dat we donderdag 7 september om 9.00 uur massaal aanwezig zijn in de Willem Kraanzaal in de Stopera, Amstel 1 in Amsterdam! Klik HIER voor meer informatie, inclusief het onzalige initiatiefvoorstel vinden: