Roestige haken vangen minder – De superoplossing

01/12/2020
Roestige haken vangen minder – De superoplossing

Zit je vaak op het water dan kom je ze regelmatig tegen. Visdagen die je eigenlijk zo snel mogelijk weer wilt vergeten. De rover, in dit geval vriend(in) snoekbaars, is niet te verleiden tot een aanbeet en heeft nergens maar dan ook nergens interesse in. Alle favoriete softbaits die het normaal gesproken super goed kunnen doen worden genegeerd.

Door Michael Stalenhoef

Zelfs een kakelverse spiering op een fireball montage of een bliekje ‘aan de dropshot’ laten ze links liggen. Stug worden de kaken stevig op elkaar gehouden. Conclusie: Je heb er echt alles aan gedaan om aan een aanbeet te komen, maar dit keer is de natuur, lees vriend(in) snoekbaars, de winnaar geworden.

Als ze willen, zorg dan dat je haken blinken en vlijmscherp zijn.

Een heel ander verhaal gaat het worden als je door je eigen schuld weinig aanbeten verzilvert. Een van de redenen hiervoor kunnen roestige haken zijn. En geloof mij, roestige haken vangen minder. Vaak worden de visspullen zonder deze te laten opdrogen na een visdag thuis meteen op hun vertrouwde plaats neergezet – see you next time-  met alle negatieve gevolgen van dien.

 

Strijd tegen roest

See you next time, maar dan anders.

 

Door vocht wat bijvoorbeeld na een regenachtige visdag is achter gebleven in je tacklebox ontstaat na enige dagen roest op de haken. Ook de fabrikanten van tackleboxen weten dat niet alle vissers de moeite nemen om na een visdag hun uitrusting goed te verzorgen. Een helpende hand tegen roestige haken zijn de Zerust tackleboxen van Flambeau met de kenmerkende blauwe tussenschijfjes en sluitingen.

Wauw, wat een top oplossing. Letterlijk en figuurlijk.

De Zerust producten zijn gemaakt van een chemische formule die onzichtbaar, reukloos en niet giftig is. Door deze chemische formule komt er een corrosie remmende damp vrij die roest vorming voorkomt in je tacklebox. Flambeaus exclusieve gepatenteerde Zerust anticorrosietechnologie beschermt o.a. je haken van vandaag tegen roest de van morgen.

 

De producten van Flambeau worden sinds kort in de Benelux exclusief verdeeld door groothandel Technautic. Klik HIER voor verkooppunten.