***BREAKING NEWS*** Nederlands record snoek 2.0

11/11/2020
***BREAKING NEWS*** Nederlands record snoek 2.0

Vers van de pers Roofmeisters. Zojuist werden wij getipt door onze Belgische maat Ruben Dekkers dat er een bijzondere vangst was gedaan. Het gaat om de mannen van PikePiratesBelgium (volg ze HIER op Instagram) die een snoek van… 138 cm hebben gevangen. Een evenaring van het Nederlands record! Wauw wauw wauw!

De vangst is natuurlijk een op-en-top teamprestatie van de mannen Daan de Mulder en kapitein Bart van Brantegem uit Belgiรซ. Beide karpervissers, maar ook te porren voor de charmes van het roofvissen. Dit is hun tweede seizoen vanuit de boot, waarbij ze bij voorkeur graag trollen met groot kunstaas.

Wat een prachtige puntgave snoek. Kolossaal, super mooie tekening en dan ook nog eens evenaring van het Nederlands record. Respect snoeken piraten ๐Ÿ™‚

Deze dag is er een om met een dikke gouden lijst te omranden. Eerst een tegenslag, ze waren de loosdop van hun boot vergeten. Toch konden ze al snel het water op en eenmaal boven de volgens hen correcte diepte al meteen een mooie metersnoek van 103 cm. Al snel daarna de volgende aanbeet… Jawel, dat was de vis van hun leven!!! Dat is de vis die nu de roofvisscene weer op haar grondvesten doet schudden. Wauw!

 

Mooi detail, deze bazen zitten nu nog op het water… Meer informatie volgt snel op hun Instagram pagina. Volg ze HIER en feliciteer ze met deze waanzinnige vis! Namens Roofmeister, Daan en Bart: You rock!!!