10 REDENEN waarom het eenjarig bestaan van Roofmeister gevierd moet worden

05/09/2019
10 REDENEN waarom het eenjarig bestaan van Roofmeister gevierd moet worden

1 jaar Roofmeister, 1 jaar roofvispret to the max. Er is van alles gebeurd en gedaan en we kijken tevreden terug. Natuurlijk zijn er bepaalde zaken die daar boven uit springen. We hebben er 10 voor je uitgelicht:

 


Natuurlijk vieren wij onze verjaardag met een knalfuif en een PRIJZENFESTIVAL met roofvisproducten met een totaalwaarde van €6.500,- KLIK HIER EN DOE MEE!!!


 

1> KARPERMISÈRE ACHTER DE RUG

Dat we een eigen kantoor, Roofmeister HQ  hebben inmiddels en niet meer binnenskamers bij die KWO mafkezen zitten. Natuurlijk af en toe nog een doorgedraaide Mark Hofman die binnen dendert, of een Jos Benders die polshoogte komt nemen (Pilaar durft zich niet meer te vertonen).

Tja, shit happens. In ieder geval niet meer van die treurige verhalen over die dito karpers. Een schub van 20 kilo, nieuwe supersmerige boilies…Boeiend! Vandaag de dag louter bloedstollende roofvisverhalen, muziek in de oren en goed voor het arbeidsethos.

 

2> ALLES IS VOOR BASSIE

Rechtstreeks uit de hemel, Bassie.

In den beginne waren we naarstig op zoek naar cameramannen en editors (nog steeds natuurlijk, bij interesse stuur een mail naar info@roofmeister.nl). Toen was daar Bas Westerveld alias Bassie en wij zagen dat het goed was. Een geschenk uit de hemel. In een appgroep vroegen wij wie er enige editskills zou hebben en of diegene dan wat zou kunnen laten zien, Bassie wilde wel een poging wagen. Bij het zien van het resultaat vielen we van onze stoel. We zagen een drieluik aan skills bij de snoeshaan: presenteren, filmen en editen. Leve Bassie.

 

3> GOUDEN HANDJES

Stefan wil niet meer geassocieerd worden met karpers. Wij begrijpen en honoreren dat!

Zo’n beetje hetzelfde verhaal bij de voormalige KWO-stagiair Stefan Rietveld. Tijdens zijn stageperiode vroegen we hem of hij eens een editpoging kon wagen. Te droes ende warempel, deze jonge snaak van 18 jaar monteerde de spetters van het scherm.

Kiek ‘m eens gelukkig zijn…

Gouden handjes die Stefan. Eén probleem, hij zat er te diep in bij de karpervissers, figuurlijk dan natuurlijk. Inmiddels hebben wij hem op slinkse wijze losgeweekt en heeft KWO het nakijken. Steef is van ons!

 

4> DE RM APPGROEP

Die reeds genoemde appgroep. Poeh, dat is me er eentje. Wegens geheimhoudingsplicht kunnen we niet vertellen dat daar o.a. Johan Derksen, Angela Merkel, Kevin Vandam en Kim Holland in zitten.

Rick Simmerman heeft momenteel het wereldrecord zoveel mogelijk liken en volgen op zijn naam staan.

Hoe dan ook zit deze gezellige groep vol met roofvistoppers die Roofmeister een warm hart toe dragen en het broodnodige klankbord vormen. Met als cement Rick Simmerman. Dit alles-op-social-media-likende gekkie heeft altijd de lachers op zijn hand, of hij het nu wilt of niet.

 

5> HEERLIJKE CIJFERS

Sinds de oprichting op 3 september hebben maar liefst 81.000 Roofmeisters de website bezocht. Wij houden van het visualiseren van cijfers. Geen voetbalstadion in Nederland die dit aantal kan huisvesten, zelfs niet de Vijverberg. Of… je zou mot krijgen met dat aantal, ga je niet redden.

Daarbij hebben jullie Roofmeister in totaal 254.000 keer bezocht. Stel dat we voor elke keer een tientje hadden gevraagd. Zou het waard zijn toch!? Hmmmm… Ideeetje 😉

2.600 mensen hebben onze speciale Roofmeister App gedownload. Veul te weinig natuurlijk. Ff snel doen dus als je dat nog niet hebt gedaan. Klik HIER voor Android en HIER voor IOS.

 

6> ONZE SPRAAK MAKENDE VIDEO’S

De best bekeken video tot nu toe. Supertof voor Luc Coppens natuurlijk dat hij een keer mee mocht 😛

Het begin van ons YouTube kanaal. Bij de oprichting hadden we niet kunnen bevatten dat we het in mum van tijd zouden vullen met volop spectaculaire roofvispret. Ruim 70 video’s met o.a. megabaarzen met Luc Coppens, hartverzakkende aanbeten tijdens het zakken met Mehmet Buyukyilmaz, Carolina rig baarzen met Pieter-Bas Broeckx, snoekbaarsperikelen met Herman Schuurman en Jouke Jansma, etc etc… Geloof maar dat deze lijst langer en langer wordt. Abonneer je HIER op ons YT kanaal en mis niks!

 

7> TWEE ARTIKELEN PER DAG

De website zelf natuurlijk, onze ruggengraat. Hier kon en kun je altijd terecht voor het meest actuele roofvisnieuws, de nieuwste producten, vangende technieken en monstervangsten. Inmiddels hebben we ruim 700 artikelen de lucht in geslingerd. Van het twijfelachtige loodverbod tot 25 redenen waarom karpervissers losers zijn. Van Bertus Rozemeijer over de voorjaarsvisserij op snoek tot bruikbare tips om die 50’er baars te strikken. 700 artikelen op jaarbasis betekent bijna 2 artikelen per dag. Reden genoeg dus om elke dag weer een bezoekie te brengen aan je favoriete roofvis platform.

 

8> BROODNODIGE COMMERCIE

In de Benelux hebben we er nogal eens een handje van om commercie in een kwaad daglicht te zetten. Geld verdienen, dat kan toch niet zomaar?! Onzin natuurlijk, zonder rokende schoorsteen geen Roofmeister, maar ook, is de website een en al reclame, dan geen bezoekers en net zo goed geen Roofmeister.

Natuurlijk extra dank aan de adverteerders die een waanzinnig prijzenfestival hebben mogelijk gemaakt. Klik HIER om mee te doen. 

Wij zijn onze adverteerders dankbaar, al helemaal de velen die reeds bij het begin zijn ingestapt. Dat vraagt om vertrouwen en lef en daar hebben wij respect voor.

 

9> KWO BBQ

Afgelopen maand zijn wij voor het eerst meegegaan naar de KWO bbq, die jaarlijks wordt georganiseerd. Een etentje in de field, gevolgd door een Sodom en Gomorra in een gigantische Duitse discotheek. Ut was best leuk hoor, maar dat kunnen wij beter met Roofmeister. Momenteel worden de voorbereidingen getroffen voor een allesomvattende fuif in Costa Rica. Beetje vissen, beetje eten en drinken, beetje dansen met mooie vrouwtjes. Als Pilaar, Hofman en Benders lief zijn mogen ze mee.

 

10> TOP ROOFVIS AUTEURS

Natuurlijk dragen we ook die talloze topvissers een warm hart toe die met artikelen hun kennis en kunde op ons platform met jou hebben gedeeld. We gaan maar geen namen noemen, want dan zullen we er beslist een aantal vergeten. Trots op deze mensen en mooi om te zien dat ze hun tips en tricks willen prijsgeven, zodat wij meer en grotere vis kunnen vangen en bovenal plezier kunnen beleven op en langs het water.

Natuurlijk vieren wij onze verjaardag met een knalfuif en een prijzenfestival met roofvisproducten met een totaalwaarde van €6.500,- KLIK HIER EN DOE MEE!!!

 

Roofmeister in de lift… Stay tuned! 🙂