De ideale visvakantie in eigen land!

27/03/2024
De ideale visvakantie in eigen land!

Nederland is rijk aan water en dat weten we allemaal, want we vissen niet voor niets graag! Zo hebben we de Randmeren, de grote rivieren en de wateren van de Rijndelta, zoals het Hollands Diep, Haringvliet en Volkerak. De laatste drie hebben zeker iets magisch en bij Jachthaven Waterkant in Dinteloord heb je de ideale uitvalsbasis om alle drie de wateren te bevissen!

Jachthaven Waterkant in Dinteloord ligt aan de oostkant van het Volkerak, vlakbij de sluizen naar het Hollands Diep. Dit betekent dus dat je vanaf hier heel gemakkelijk op het Volkerak, Hollands Diep en Haringvliet kunt komen. Wij hebben al eens op één dag op alle drie de wateren vis gevangen, dat zie je in DEZE video.

In de haven is onder andere een brasserie te vinden.

Naast dat je je boot in deze jachthaven te water kunt laten, zijn er ook ligplekken beschikbaar. In de haven vind je onder andere een brasserie, douches en andere faciliteiten. Hetgeen wat deze jachthaven voor ons roofvissers echt een parel maakt, zijn de Houseboats!

 

Luxe Houseboats

In de haven liggen namelijk vier Houseboats, voorzien van alle gemakken. Je boot leg je gewoon aan je Houseboat vast, zodat het letterlijk instappen en wegwezen is. In dit verblijf vind je twee slaapkamers, beide voor twee personen, een fijne woonruimte en een moderne badkamer.

De boot te water laten en vervolgens lekker parkeren bij je Houseboat.

Deze drijvende verblijven combineren het gemak van een vakantiehuis met de vrijheid van een boot. Met een sfeervol interieur en moderne voorzieningen zorgen de houseboats voor een gezellige en ontspannen sfeer. ’s Ochtends drink je lekker je koffie in het zonnetje op de vlonder van de boot en kun je de boot in stappen.

Lekker modern interieur met uitzicht op het water.

Je stapt zo van je vlonder je boot in.

Of je nu een weekendje weg wilt met vrienden, je gezin of gewoon de drukte van het dagelijks leven wilt ontvluchten, de houseboats van Jachthaven Waterkant bieden een prettige ervaring. Verken de wateren, geniet van de natuur en kom helemaal tot rust in deze prachtige omgeving aan het Volkerak.

 

Weinig zorgen over je boot en slapen vlakbij je stekken. Ideaal, zeker omdat de Rijndelta voor velen wel een heel stuk rijden is. Haal meer uit je visweekend of visvakantie en ga lekker uitgerust het water op! Boek HIER je houseboat.