Essentials voor in de winter – Warm de kou in

15/11/2022
Essentials voor in de winter – Warm de kou in

Goede kleding is een must in de winter, je vist lekkerder en geconcentreerder als je warm en droog bent. Comfort is alles en met deze essentials voor in de winter van Geoff Anderson weet je zeker dat niet alleen je lichaam warm blijft, maar ook je hoofd, voeten en handen. Ook is dit jaar een nieuwe kleur voor de Dozer en Urus serie uitgekomen, de kleur moss!

De missie van Geoff Anderson bij hun nieuwe pakken is om ze zo sterk en duurzaam mogelijk te maken. Het waterafstotende effect van de Dozer jacket is vergeleken met de oude versie enorm verbeterd. De gedetailleerde afwerking zorgt er ook nog eens voor dat het pak langer meegaat en niet snel zal slijten. Geoff Anderson gelooft namelijk in het feit dat producten die lang meegaan beter zijn voor het milieu en de klanttevredenheid natuurlijk. Het pak is dus niet alleen groen qua kleur ;).

De Dozer jacket in combinatie met de Urus broek.

Het pak is zelfs niet bang voor zout water en zal je in de meest heftige omstandigheden comfort geven. De zoutbestendigheid is mede door de YKK® AquaGuard® ritsen. Het pak is speciaal ontworpen om zo beweeglijk mogelijk te zijn en jou dus alle ruimte te geven om te doen wat je wilt. Of het nou vanaf de kant is of vanaf de boot, comfort staat voorop. Check hem HIER.

 

Waterdichte benen

De bijpassende Urus 6 broek is net als de Dozer jacket erg duurzaam en zal lang meegaan. De knieën en achterkant zijn verstevigd gezien dat dat toch de plekken zijn die het snelste slijten. De broek heeft een hoge taille wat betekent dat hij een stuk over je rug heen loopt en met banden over je schouders zit. Zo kun je het beste de broek afstellen naar jouw lengte.

Een duurzame broek en 100% waterdicht.

Bijkomend voordeel is dat de Urus 6 broek ook genoeg opbergruimte heeft in de vier ruime zakken. Net als de Dozer jacket staat deze broek garant voor een lange tijd plezier en comfort. Check hem HIER.

 

Vingerloos

Sommige vissers hebben een hekel aan handschoenen, omdat ze te dik zijn en je daarmee de hengel niet lekker kunt vasthouden. Gelukkig heeft Geoff Anderson precies wat je zoekt. De Wizwool Corespun Fingerless gloves zijn speciaal voor het vissen gemaakt. Ze zijn gemaakt van Merino wol wat 100% natuurlijk is en bekend staat om de zachtheid, ademend vermogen en temperatuur regulatie.

Strak en warm. Deze zitten absoluut niet in de weg bij het vissen.

Op de handpalm zitten rubberen dots die dienen als extra grip bij het vasthouden van de hengel. De handschoentjes zijn lekker rekbaar en slijtvast. De wol laat vocht 10x zo snel vrij als andere synthetische handschoenen. Last but not least, deze handschoenen houden geen geur vast. Dat is wel zo fris na een hele dag vissen! Een ware must have. Check ze nu HIER.

 

Nekwarmer

De Wizwool tube wordt gebruikt om je nek warm te houden en vocht te weren zodat je hoofd niet koud wordt. Zelfs wanneer hij nat is, blijft het lekker warm bij je nek. Ook hier is Merino wol een van de sleutel componenten die je helpen om warm te blijven en vocht te weren.

Lekker voor om je nek.

Je merkt haast niet dat je hem om hebt door het extreem zachte materiaal en deze buff is ideaal voor als er een guur windje opsteekt. Je nek is toch al snel een van de lichaamsdelen die redelijk bloot ligt. Door een buff te dragen, komt de wind dus niet via je nek je pak in. Doe er je voordeel mee en check hem nu HIER.

 

Voor de snelle boten

Voor de echte racemonsters onder ons is dit misschien niet eens zo gek. De Wizwool Balaclava bedekt je hele hoofd om je te beschermen tegen elke vorm van kou. Zeker voor de eigenaren van snelle boten is dit best een goede oplossing om een warm hoofd te houden.

Bedekt je hele hoofd en is ideaal voor de snelle boot eigenaren.

De Balaclave creëert een soort micro klimaat rond je hoofd waardoor de temperatuur lekker stabiel en warm blijft. Ook hier is het deels gemaakt van Merino wol waardoor het enorm ademend is en een optimale thermoregulatie biedt. Check hem HIER.

 

Voetenwarmers

Koude tenen is misschien wel een van de irritantste dingen als je aan het vissen bent. Goede sokken helpen hier natuurlijk enorm bij. Ademende sokken zijn echt belangrijk, zo kan het zweet eruit en word je niet koud door het zweet/vocht.

Ademend en lekker warm, ideaal voor in de winter.

Deze lekkere zachte en comfortabele sokken zijn ook weer deels gemaakt van Merino wol waardoor de temperatuur regulatie super is. Bijkomend voordeel is dat ze net als de handschoenen geen geur vasthouden en dat is wel zo fris! Check ze nu HIER.

 

Met deze essentials voor in de winter kom jij de winter gemakkelijk door. Hou jezelf warm en droog zodat je het veel beter volhoudt op of langs het water. Neem ook een kijkje op de website van Geoff Anderson voor andere handige outdoor artikelen.