Ga jij mee met Sjoerd Beljaars en Bo Staartjes – Roofmeister Zweden Adventure

01/11/2021
Ga jij mee met Sjoerd Beljaars en Bo Staartjes – Roofmeister Zweden Adventure

Roofmeisters Sjoerd Beljaars en Bo Staartjes gaan naar Zweden om een onvergetelijk snoekavontuur te beleven en ze willen dat JIJ mee gaat. Van 9 t/m 16 0ktober 2022 hardcore vissen in een heus Zweeds snoekenparadijs. Onder persoonlijke begeleiding van Sjoerd, Bo en ook de toppers Christian Drost van BKK en Thomas Danckaert van Hart. GRIJP jij deze KANS?

Volg jij Roofmeister en ben jij benieuwd wie er achter de knoppen zitten van het grootste roofvisplatform van de Benelux? Sterker nog, wil jij actief bijdragen aan een van hun vetste videoproducties ever, dan is dit je kans.

“Klik HIER voor alle informatie over deze groepsreis!”

Meet, greet & fish met hoofdredacteur Sjoerd Beljaars en filmmaker Bo Staartjes en de topvissers Christian Drost en Thomas Danckaert. Zij allen staan klaar om hun expertise en know how met jou te delen. Ga met ze meer naar Dragso in Zweden voor een onvergetelijk snoekavontuur van 9 t/m 16 oktober!

Veel en dikke snoek vangen? Let’s go for it!

Heb jij zin om veel en dikke snoeken te vangen en dat all-inclusive in goed gezelschap, JOIN THE CLUB! Sjoerd en Bo zijn goed in content maken en laten de organisatie van deze waanzinnige onderneming over aan vakman Joris Nieuwenhoff van Visreis.nl. Geloof maar dat het dan allemaal tot in de puntjes verzorgd is.

 

What’s in it?

Om tijdens deze visreis goed beslagen ten ijs te komen krijg je een mooi startpakket. Een mooie drybag van HART en nog een aantal tophaken en dreggen van BKK.

-Kennismakings- en informatie bijeenkomst centraal in Nederland eind augustus 2022
-Volpension van 9  t/m 16 oktober met diner, ontbijt en lunchpakketten, exclusief dranken.
-1 dag persoonlijke begeleiding ter plaatse door Sjoerd Beljaars, Christian Drost of Thomas Danckaert.
-Keuze uit drie type woningen en drie type boten met max 3 vissers per boot.
-Handdoek, bedlinnen en eindschoonmaak inbegrepen.
-Handige startset met materiaal van Hart en BKK.
-Mooie prijzen te winnen van Hart, BKK en Cinnetic.
-The one and only Roofmeister viscap voor elke deelnemer.
-Persoonlijk fotoboek na afloop van de reis voor iedere deelnemer.
-Boekingskosten zijn inbegrepen.

Deze reis is al beschikbaar € 945,- per persoon. Bijkomende kosten: eigen vervoer, eigen verzorging en benzine voor de boten.

 

De locatie

Hardcore vissen in een prachtig decor!

Op het eiland Dragso, in het zuidwesten van Zweden in de Scherentuinen direct voor de kust, ligt een van de meest professionele viskampen van heel Zweden. Vlak naast Karlskrona bevind je je midden in de natuur in een van de best denkbare visgebieden in dit deel van Zweden.

Tim Puts van de VisTD is hier geweest en stond versteld van de hoeveelheid actie die je hier krijgt.

Het potentiële visgebied beslaat maar liefst ettelijke vierkante kilometers en met de goed uitgeruste visboten ben je snel en comfortabel ter plaatse. Daarnaast is de visserij hier enkel en alleen op basis van catch & release wat deze plek voor lange termijn en in alle periodes een aantrekkelijke optie maakt.

Metersnoeken? Ze zwemmen er genoeg!

Deze locatie is geopend vanaf eind maart t/m eind november. De meeste vissers komen hier om op snoek te vissen. Dit wordt in het begin van het voorjaar en aan het einde van het najaar met name op de ondiepe wateren uitgevoerd. In deze periode zie je de snoeken je kunstaas gewoon aanvallen wat een zeer spectaculaire visserij oplevert. In de periode ertussen vis je in de diepere delen en rondom de eilanden en is er in de opkomende beddingen van vegetatie voldoende actie te vinden.

Met name een spectaculaire visserij op het ondiepe.

Het zal je aan niks ontbreken.

Een complete armada van visboten ligt voor jullie klaar.

Deze toplocatie beschikt over alle faciliteiten om deze week onvergetelijk te maken. Het is een compleet pakket geworden en je hoeft alleen maar naar de locatie te rijden en je hengels mee te nemen en wat geld. Dan komt het helemaal goed. Met dit pakket ben je volledig ontzorgd en rest je niets anders dan te vissen!

 

De persoonlijke begeleiding

CHRISTIAN DROST> Christian kan je een heuse wizzard noemen op het gebied van rigs en takels. Geen shad of softbait die hij niet optimaal weet te riggen met o.a. topcomponenten van BKK. Deze topper laat niks aan het toeval over. Zijn doel: Elke aanbeet moet verzilverd worden in ook een vangst. Bonus is dat Christian deze materie ook nog eens feilloos uit kan leggen. Hij vangt doorlopend veel en grote vissen en schuwt hij ook niet de details te delen die hem zo succesvol maken in deze tak van sportvisserij.

SJOERD BELJAARS> Het brein en de drijvende kracht achter Roofmeister en niet vies van een goede grap, maar ook een gepassioneerd roofvisser met vele jaren ervaring. Sjoerd heeft veel ervaring met het vissen op snoek. In Nederland uiteraard, maar ook over de grens. Zo heeft hij reeds enkele keren in Zweden gevist op snoek, maar ook in Spanje, Noorwegen, Finland, Denemarken en Ierland. Elk artikel op Roofmeister is langs de ogen gegaan van Sjoerd, dus vraag hem het hemd van het lijf. Hij staat deze week tot jouw beschikking.

BO STAARTJES> De grote filmmaker van Roofmeister. Bo heeft zijn werkverleden in de muziekindustrie en heeft videoclips voor veel bekende artiesten gemaakt. Inmiddels is hij zijn passie achterna gegaan en dat is 100% roofvissen. Nu full time Roofmeister zodoende. Vergis je niet, behalve filmen weet deze man ook alles van het roofvissen en hij heeft volop skills. Ook Bo is jouw vraagbaak deze trip.

THOMAS DANCKAERT> Thomas is al langere tijd pro staffer voor Hart. En dat is niet voor niets. Het roofvissen zit hem in het bloed en hij is een avontuurlijke en allround roofvisser die ook graag vist in het buitenland. Daarbij is (little) big game zijn favoriete visserij en daarbij is geen uitdaging hem te groot, geen zee te diep en geen rivier te breed. Hij heeft al veel en grote snoeken gevangen en in het verleden daarvoor ook zelf kunstaas gemaakt. Hij is dus echt een roofvisspecialist die je graag meeneemt en zijn kennis ervaring met je deelt.

 

Klik HIER voor alle informatie over deze groepsreis! Wil jij je aanmelden voor deze nu al legendarische ‘Roofmeister goes Sweden’ groepsreis? Meld je dan aan via een e-mail bij info@visreis.nl met je naam, het aantal personen, gewenst huis en boottype en de vermelding “offerte Roofmeister groepsreis” en je krijgt een offerte op maat die je online kan bekijken en als je wilt ook bevestigen.