Goed voorbereid het nieuwe zeebaars seizoen in!

25/04/2022
Goed voorbereid het nieuwe zeebaars seizoen in!

Het merk HTO specialiseert zich in alles wat stekels heeft, het zoute water niet uitgezonderd, integendeel. Bij ons worden de eerste zeebaarzen reeds gevangen. Hoog tijd dus voor de laatste inkopen om volledig voorbereid het nieuwe zeebaars seizoen in te gaan!

De HTO Nebula is een prachtige serie voor de allround visserij op zeebaars.

Laten we beginnen met een goede hengel. Gelukkig heeft HTO wat betreft hengels een flink arsenaal. Voor onze Nederlandse visserij op zeebaars is vooral de HTO Nebula hengelserie een fantastische serie.

De fantastische allrounder> HTO Nebula

Wat deze serie zo mooi maakt is dat deze hengels goed te gebruiken zijn voor een breed scala aan visserijen. Van jiggen tot topwaters, deze hengel kan het. Je kunt ook prima vanaf de kant op snoekbaars vissen met deze serie. Je krijgt dus flink waar voor je geld. Met deze serie heb je in principe aan een hengel genoeg als je gaat vissen! Er zijn meerdere uitvoeringen te krijgen tussen de 2, 40 en 3 meter en de werpgewichten variëren van 7-30 gram tot 15-56 gram! Meer weten over de precieze werpgewichten en lengtes die te krijgen zijn? Klik HIER. 

Verkrijgbaar in bijna elke denkbare lengte en gewichtsklasse voor zeebaars zit er sowieso wat tussen voor jou!

De tweedelige blank heeft een extra snelle actie die een lange nauwkeurige worp mogelijk maakt. Daarnaast geeft deze hengel je veel feedback van het kunstaas wat over de bodem stuitert en wanneer je een aanbeet krijgt. Verder geeft de Nebula serie je de controle die nodig is om je vangst te landen. Deze hengelserie is uitgerust met Fuji VSS reelhouder en Fuji Alconite-geleiders!

 

Zeebaars on a budget> HTO Hooligan

Ondanks dat de Nebula serie goed betaalbaar is, is het ook logisch als je niet teveel geld wilt uitgeven aan een zeebaars hengel. Voor sommigen zijn het sporadische tripjes naar het zoute en dan is het ook logisch als je er niet de wereld aan uit wilt geven. Voor de mensen die toch op zeebaars willen vissen, is er de Hooligan serie. Deze serie is net als de Nebula serie lekker allround in te zetten en ze zijn verkrijgbaar in lengtes van 2,40 tot 2,65 meter.

Zeebaarzen on a budget!

Deze serie beslaat werpgewichten van 5-25 gram tot 12-42 gram. De blanks die een snelle actie hebben lenen zich prima voor het werpen van goede afstanden. Alle hengels zijn afgewerkt in een zwart, grijs en zilver kleurenschema met een oranje accent op de puntring, ideaal bij het vissen in omstandigheden met slecht zicht! Alle modellen worden geleverd met K-Guide ogen en een VSS-reelhouder. Klik HIER voor meer info!

De hoofdlijn

De HTO Nebula X8 Braid – 150 meter is een prima gevlochten lijntje voor een hele mooie prijs. Daar waar je voor een goede kwaliteit PE lijn veel geld neerlegt, blijft de HTO Nebula schappelijk geprijsd wat ervoor zorgt dat deze lijn voor de meeste mensen bereikbaar blijft.

Gevlochten lijn en fluorcarbon, geproduceerd door HTO!

Deze lijn is soepel, zacht, sterk en rond! Zo weinig mogelijk weerstand is de truc bij finesse visserij en dat heeft HTO begrepen en verwerkt in deze HTO Nebula X8 Braid. De lijn is te krijgen van 08/00 tot 18/00. Klik HIER voor meer info!

 

Tassie

Als je over gladde stenen loopt, is het toch wel prettig als je geen zware tas op je rug hebt. Met een heuptasje blijf je lekker mobiel en kun je toch nog wat spulletjes meenemen! De HTO Hip Bag geeft je net genoeg ruimte om alle kunstaasdozen en accessoires op te bergen die je nodig hebt voor een korte vissessie.

Voor de mobiele visser is een tasje als dit een uitkomst!

Gemaakt van stevig, waterafstotend, afveegbaar 420D Oxford Nylon materiaal. Deze tas is ontworpen om over je schouder te dragen en heeft een gewatteerde achterkant en schouderband voor comfort. Meerdere compartimenten zorgen ervoor dat je een groot aantal uitrustingen overzichtelijk kunt opbergen, zodat je precies weet waar alles is. Klik HIER voor meer info!

 

Met deze spullen ga jij ongetwijfeld goed voorbereid het nieuwe zeebaars seizoen in! Veel succes en stay stafe op de glibberige rotsen! Voor meer updates en foto’s van HTO, check dan zeker even de Facebook en Instagram pagina!