Hier kun je traileren nu de Banaan dicht is!

24/05/2023
Hier kun je traileren nu de Banaan dicht is!

Trailerhelling de Banaan is tijdelijk gesloten, precies in een periode waarin het ook erg druk gaat zijn. Niet erg handig dus. Klik HIER voor de details van de sluiting. Daarom zul je dus moeten kijken naar alternatieven om op het Hollands Diep, Haringvliet en Volkerak te vissen. Een alternatief is er zeker, in jachthaven Waterkant in Dinteloord!

De Banaan heeft een gigantische capaciteit en dat is ook nodig, want er vissen ontzettend veel mensen in dit gebied. Jachthaven Waterkant heeft net als de Banaan voldoende parkeerplek voor auto’s met trailers. Bijkomend voordeel is dat je trailer ook nog eens veilig, de haven is beveiligd en je moet door een poort om binnen te komen.

 

Faciliteiten

Naast voldoende parkeerplek, kun je ook een Houseboat huren, klik HIER. De luxe houseboat is een perfecte uitvalsbasis om in het grote gebied te vissen. Je vaart de haven uit en je ligt direct op het Volkerak; in een mum van tijd ben je bij de Volkerak sluizen en ben je op het Hollands Diep en Haringvliet.

Een goede helling met steiger en luxe houseboats. Deze jachthaven is van alle gemakken voorzien.

De houseboats zijn ingericht op comfort.

De houseboats zijn ingericht op comfort en zijn voorzien van alle gemakken. Je boot kun je direct naast je houseboat aanmeren, dus het is instappen en wegwezen. Bij de helling is ook brasserie Oversteeg, hier kun je na een lange visdag lekker eten en direct daarna je bed in duiken om de volgende dag vroeg weer achter de rovers aan te gaan.

De boot kun je direct aanmeren aan je houseboat, instappen en wegwezen!

Gebruik maken van de beveiligde helling kost 15 euro per boot per keer. Wil je vaker hier traileren, dan kun je voor 95 euro van 1 april tot en met 1 oktober onbeperkt je boot te water laten.

 

Dat de Banaan dicht is, is natuurlijk erg jammer. Echter is Jachthaven Waterkant een perfect alternatief. Naast een goede, beveiligde helling kun je hier ook een Houseboat huren en lekker eten. Neem een kijkje op de website van de jachthaven en zie wat ze nog meer te bieden hebben.