Jeremy Staverman en Jelle de Jong versterken het Abu Garcia/Berkley team!

02/04/2019
Jeremy Staverman en Jelle de Jong versterken het Abu Garcia/Berkley team!

Groot nieuws (wederom) vanuit Abu Garcia en Berkley, want beide merken hebben een nieuwe samenwerking aangekondigd met het dynamische duo Jeremy Staverman en Jelle de Jong! Beide vissers zijn pas afgelopen winter met elkaar gaan vissen, dus volgens Pro teammanager David van den Brandt kon de timing van de samenwerking met Abu Garcia en Berkley niet beter zijn.

David van den Brandt: “Ik ben erg blij dat ik zulke bekwame vissers als Jeremy en Jelle in ons team mag verwelkomen. Hun uitgebreide kennis van zo’n beetje alle roofvistechnieken, evenals hun ervaring op het gebied van productontwikkeling, hebben deze keuze voor ons een makkelijk gemaakt. Wij geloven dat Jeremy en Jelle perfect passen bij onze merken, onze producten en de vele doelen die we voor de toekomst hebben.”

Jeremy Staverman (Facebook, Instagram) glimlacht in overeenstemming: “Onze ambitie is om op het hoogste niveau mee te kunnen doen. Daarvoor is het belangrijk om over de beste producten te beschikken. Abu Garcia en Berkley zijn inderdaad de perfecte match voor mij. De geschiedenis en de ambitie van deze merken zijn voor mij een inspiratiebron en helpen mij om steeds die extra mijl te gaan. Ik kan niet wachten om deze merken te vertegenwoordigen, vooral samen met mijn teamgenoot Jelle, die het opsporen van grote snoeken tot een ware kunstvorm heeft verheven. Samen vormen we echt een heel sterk team.”

Jelle de Jong (Facebook, Instagram) denkt terug aan waar het allemaal begon: “De zee is de plaats waar ik ben begonnen met vissen. Mijn broers namen me vroeger als kind mee om te vissen op makreel en zeebaars. Later ben ik ook het zoete water opgegaan, waarbij de zoektocht zich vooral op roofvis richtte. Mijn specialiteit is inderdaad het jagen op grote snoeken. Ik vis twee keer per week, dus op een gegeven moment weet je wel hoe en waar je ze kunt vinden.

De synergie tussen Jeremy en mij is echt goed en ik kijk ernaar uit om samen met hem deel te nemen aan grote toernooien zoals de World Predator Classic en beide edities van de Predator Tour (één in Zweden en één in Nederland). Ik heb ook echt het gevoel dat de samenwerking met Abu Garcia en Berkley mij zal gaan helpen om mijn visserij naar een nog hoger niveau te tillen. Zowel Jeremy als ik zijn ervan overtuigd dat deze drievoudige verbinding heel sterk zal zijn!