Minder lossers & classics in een nieuw UV jasje

11/06/2020
Minder lossers & classics in een nieuw UV jasje

Weinig merken die stil zitten tijdens de gesloten tijd. Zo ook Fox Rage die weer achter de tekentafel is gaan zitten voor noviteiten. Hieronder een fractie aan nieuws van wat ons te wachten staat. Stay tuned

 

Minder lossers

Leuk die grote jighaken, maar ze behuizen wel een probleem, met name bij de grotere shads voor snoek. Hoe groter de haak, des te groter de hefboomwerking en des te groter het risico dat roofvis zichzelf kan lossen van de haak. Daarom de Corkscrew Jig Heads, ofwel schroef je de jigkop in de shad en vervalt de haak. In plaats daarvan kun je een stinger gebruiken en zul je veel minder last hebben van lossers. De Corkscrew Jig Heads zijn verkrijgbaar in diverse gewichten, waaronder: 3, 5, 7, 10, 15, 20, 25, 30, 40, 50 gram.

 

Opvouwbaar en robuust

De netten in de reeks van Speedflow zijn populair te noemen en reden genoeg om daar deel 2 aan toe te voegen met de Rage Speedflow II Foldable Nets. Deze reeks kenmerkt zich door een nieuw en super robuust ontwerp. Daarnaast rubber gecoat, een sterke handgreep en, bovenal interessant, opvouwbaar tot minimale transport afmetingen.

 

Classics in nieuw jasje

Fox Rage breidt het kleurenpakket van 3 legendarische softbaits uit, te noemen de Zander Pro Shad, Spikey Shad en Slick Shad. Daarbij hebben we het over 3 zeer attractieve UV-kleurenpatronen: UV Green Pumpkin, UV Hot Olive en UV Sun Dance.

  • Drie nieuwe kleuren: UV Green Pumpkin, UV Hot Olive en UV Sun Dance.
  • Briljante toevoeging aan het legendarische kunstaas patroon.
  • Verkrijgbaar in vier maten: 14 cm, 12 cm, 10 cm en 7,5 cm.
  • Alle zeer UV actief.
  • Uitdagende toevoeging aan ieders kunstaasdoos.

 

 

Plug & play packs

Kun je geen keuze maken tussen kleuren, dan maakt Fox Rage het je makkelijk met de zogenaamde Ultra UV Loaded Lure Packs. Volledig gevuld en kant-en-klaar, nu kun je vier van onze meest populaire kunstaasjes in een gemengde range van fantastische ultra UV kleuren verkrijgen. Verkrijgbaar in vier van onze meest populaire kunstaas modellen: Slick Shad, Spikey Shad, Zander Pro Shad en Mini Fry. Gemengde range van Ultra UV kleuren: Pearl, Pink Candy, UV Perch en UV Stickleback

 

Check de website voor veel meer nieuws. Klik HIER. Houd ze in die gaten bij Fox Rage, more to come!

Fox Rage Predator System Drifter