Nieuwe terminal tackle – BKK gaat voor 100% vertrouwen

02/02/2021
Nieuwe terminal tackle – BKK gaat voor 100% vertrouwen

We willen ons nog wel eens blindstaren op onze hengels, molens en niet te vergeten het kunstaas. Waar we echt de vis op vangen, staat daar nog wel eens bij in de schaduw, ofwel de haken, wartels, dreggen, spelden, splitringen, etc. Wat betreft is er in de Benelux een nieuwe speler op de markt. BKK, een bedrijf dat high end (terminal) end tackle levert.ย 

En jawel, BKK duikt de diepte in, van het echte powervissen op giant trevally’s tot het finesse vissen op kleine baarsjes in de stad. Daarbij kwaliteit hoog in het vaandel met specifiek voor haken en dreggen de criteria; vlijmscherp, oersterk en duurzaam. Klik HIER voor het hele productassortiment van BKK.

Eindeloos veel aandacht voor het ontwerp, de power die het kan hebben en uiteraard de werking. Bij BKK aandacht voor de kleinste details.

Al een tijdje druppelde BKK Belgiรซ en Nederland binnen en spoedig waren de kritieken lovend over de producten. Nu heeft groothandel Ultracast (o.a. verdeler van Cinnetic, HTO en Hart) de verdeling van de Lage Landen op zich genomen.

 

Terminal tackle

De BKK loodkoppen, door de kenners in de Benelux reeds geroemd.

Daarbij meteen ook prostaffers, maar dan ook echt vissers die aan end tackle de hoogste eisen stellen. Niet de minste, namelijk Christian Drost, Ronald Traas en Jaimy Posthumus. Mannen die uiteraard volle bak met het materiaal aan de slag gaan, maar ook als adviseurs zullen optreden voor materiaal specifiek voor onze visserij.

 

Ronald Traas

Ronald Traas zal zich met name op de exotische visserijen richten, ofwel het (little) big gamen. Daarbij natuurlijk extra aandacht voor o.a. haken, dreggen en splitringen. Als het ergens aankomt op buigen of barsten…

 

Jaimy Posthumus

Dan Jaimy Posthumus, check zijn Facebook pagina en je wordt van je stoel geblazen. Wat een vangsten. Al met al een gelouterde visser die niets aan het toeval overlaat. Jaimy: “…deze producten worden niet voor niets ’terminal tackle’ genoemd en bevinden zich aan het einde van je lijn en komen dus in direct contact met de vis.

Dit moet dus gewoon goed zijn en hier moet je dan ook zeker niet op bezuinigen. Ik ben zeker niet iemand die alles wil promoten, maar wat goed is mag benoemd worden en zo dus ook de producten van BKK!”

 

Christian Drost

Last but not least Christian Drost die al heel actief bezig is met BKK producten voor diverse vissystemen, takels en screw in montages. Check alleen al onderstaande video ๐Ÿ™‚

Overigens is Christian een vet platform begonnen voor roofvissers, een aanrader om eens te bezoek. Klik HIER en zie hier reeds verscheidene artikelen met zijn bevindingen ten aanzien van BKK.

Nog heel eventjes geduld, maar spoedig zal menig winkel bevoorraad worden met BKK producten. Onlangs hoorden we al dat Wout van Leeuwen te Vlaardingen zo’n beetje het hele assortiment opneemt. Wouts motto: ‘Heeft Wout het niet, dan vangt het niet.’ Tja, dat moet genoeg zeggen ๐Ÿ˜›

 

Volg BKK op de voet op Instagram en Facebook. Check HIER de online catalogus.ย