Monsterkabeljauw op 2 uur vliegen

05/11/2018
Monsterkabeljauw op 2 uur vliegen

Zelden zul je zo snel en eenvoudig kunnen vissen op ziek grote kabeljauw. Jazeker, die exemplaren van 5 tot 10 kilo zijn al super om te vangen en geven sport first class, maar we hebben het hier over een topcategorie die begint rond de 15 kilo en eindigt tot boven de 25 kilo, een garantie op krommende hengels tot in het handvat en gierende molenslippen!

Klik HIER voor een uniek reisconcept met heuse kabeljauwberen als mikpunt.

Monsterkabeljauwen! Vanaf media februari is het prime time. Zorg dat je er bij bent. 

In het fjord van de Noorse stad Alesund is er elk jaar vanaf februari t/m eind april sprake van een bizar natuurtafereel. Dat is namelijk de periode dat haring massaal het fjord inzwemt. Die haring is dan niet zo interessant, maar in hun kielzog zwemt de zogenaamde skrei, oftewel paairijpe kabeljauw die buitenproportieel groot en dik is.

Beauties van kabeljauwen die de haring achterna zitten in het fjord van Alesund. 

De kans om je pr kabeljauw om zeep te helpen. 

In samenwerking met de Sportfishingcompany en kapitein Nick van de Wahoo heeft Visreis.nl een super reispakket in elkaar gezet om hier als visser een droomtrip te beleven en wie weet wel je pr kabeljauw veilig te stellen. Geen ingewikkeld gedoe met transfers, je vliegt direct op Alesund en dat is nog geen twee uur vliegen. Alles is qua reis zo goed geregeld bij deze trip dat zelfs visweekenden heel goed mogelijk zijn!

Alesund kun je zien als de vishoofdstad van Noorwegen.

Een van de mooiste Noorse steden, maar…

… daar zul je geen tijd voor hebben 😉

Verder hoef je ook niet je Noors bij te spijkeren, want je stapt aan boord bij de Nederlander Nick. Speciaal voor deze intrek van de monsterkabeljauwen heeft hij hier zijn charterboot naar toe gevaren. In 2018 deed hij dat voor het eerst en dat werd een doorslaand succes.

De Wahoo is wat je noemt een echte vismachine met als kapitein de zeer ervaren Nederlandse visser Nick. 

De Wahoo ligt praktisch voor je hotel. 

Je verblijft tijdens je vistrip in het Scandic Hotel, waar het niet je niet aan luxe en comfort zal ontbreken. Overigens is Alesund een van de mooiste steden van Noorwegen. De kers op de taart is dat de visboot feitelijk naast het hotel ligt. Hoe bedoel je optimaal je vistijd kunnen benutten. Klik HIER snel voor meer informatie.