Predator Tour – De messen worden geslepen

22/04/2019
Predator Tour – De messen worden geslepen

Het is voor roofvissers nog even op een houtje bijten, maar de laatste zaterdag van mei worden we weer losgelaten. Diezelfde dag zal ook het meest prestigieuze roofvistoernooi van Europa losbarsten, de Predator Tour Nederland met als hoofdsponsoren Abu Garcia en Berkley.

Met de Predator Tour als grootste roofvistoernooi en sportvisgiganten als Berkley en Abu Garcia is het vanzelfsprekend dat de wedstrijd op alle fronten naar een nog hoger niveau wordt getild. Vraag een willekeurig roofvisser naar het bekendste roofvisevent in Europa en grote kans dat diegene de Predator Tour zal noemen. Voor zulke grote happenings is het belangrijk dat er goede partners zijn en Berkley en Abu Garcia kunnen dan ook met grootse trots zeggen dat ze de hoofdsponsoren zijn  voor alle Predator Tour events in Europa.

Vanzelfsprekend zullen beide merken ook hun beste vissers naar dit toernooi sturen met vissers vanuit allerlei belangrijke hengelsportlanden zoals Zweden, Frankrijk, Duitsland en de Benelux. Denk daarbij aan grote namen als Claes Claesson en tweevoudig winnaar Jeremy Staverman. Daarnaast ook aandacht voor het Belgische Abu/Berkley Team Pieter-Bas Broeckx en Ruben Dekkers.