Roofmeister Inside – Een weekje roofvissen – Grote baarzen en volle bak variatie

02/08/2020
Roofmeister Inside – Een weekje roofvissen – Grote baarzen en volle bak variatie

Yooo Roofmeisters, in de startblokken voor een nieuwe week. Dit keer een wat kortere Inside dan je van ons gewend bent, vanwege vakantietijd. In ieder geval weer maximaal actuele vangstfoto’s. Roofmeister Inside, at your service 😛

 


 

***Vangsten Update***

Om een lang verhaal kort te maken, veel én mooie vangsten deze week!

Wil jij je vangstfoto terugzien in Roofmeister Inside, drop hem dan in de comments bij ons vangstenbericht dat we elke maandag om 14:00 uur op onze Facebookpagina plaatsen. 

Op een taaie dag wist Kenny van den Berghe deze kanaalbaars toch zo gek te krijgen om toe te happen!

Na het werk een paar uurtjes het water op, Roy Schenk laat zien waarom het de moeite waard is!

Jens de Goffau blijft lekker doorvangen, de aanbeten van snoekbaarzen als deze zijn dan ook verslavend!

Een van de vier veertigplussers van afgelopen zaterdag voor Bart van Wanrooij!

PR alarm! Regina wist vanuit de bellyboat deze baars van 41 cm te landen, wat een nieuw record betekent!

De snoek is los bij Melvin Degen!

Een lange dame van 111 cm betekent een nieuw PR voor Mark Waasdorp!

Sjoerd Bonenkamp: ”De eerste worp met de tsjet leverde direct mijn eerste snoekbaars sinds 25 jaar op.” Rotterdamser krijg je een vangst niet. 

Tim Vermeersch: ”Allereerste meerval gevangen op een meer in Frankrijk. Gevangen op een Westin Swim. Gevlochten lijn van 08/00. Het was me de dril wel…” Billenknijpen dus Tim 😛

“Snoeiharde aanbeten in de volle stroming!” Aldus Enzo Claessens.  Wat zijn ze mooi die zoetwater tarpons!

Een snoek van 91 cm uit de bellyboat voor Jonnie Wind! Mooi zomers plaatje Jonnie!

Marcel Hoekman: ”Nog een Giga bak van de week dit keer op de handgemaakte Miuras Mouse wat een killer🐭'” BakkenMeister Marcel op dreef dit jaar! Wow!

Chris Schlaufeli: ”Na maanden vissen, velen uren maken, eindelijk mijn eerste meerval aan de IJssel!” Loon naar werken Chris, meteen een beauty!

Tomas Vangorp: ”Nog geen kwartier aan het vissen, knalt deze op je shad. Nieuw pr voor mij!” Haastige spoed is soms goed 😛

Eric Hove: ”Lekker weer en vis vangen. TOP!” NIks meer aan toe te voegen Eric!

Een record-breaking baars van 48 cm voor Ronald Weerd! Oef, een volle baars in de zomer. Netjeeees!

De roofblei is los bij Arjan Botter!

Een mooie baars voor Gyula Király! En dat op een popper, dat geeft toch altijd iets speciaals. 

Jesse-Lucas van der Wal: ”De afgelopen dagen zijn de zeebaarzen goed los! En wat zijn ze toch sterk!” Check de social media van deze man, de een na de andere. Goed bezig Jesse-Lucas!

Mike van Kley: ”Gewoon omdat de tekening zo mooi is, Cracky X power!” Hell yeah! Wat heb je dat prachtig op de foto gezet man.

Een dikke baars op een kleine crankbait voor Bert Rijkers! Weer zo’n dikkerd. Prachtige vis. 

Kerim Spaans: ”Baars van 47 cm uit de boot kleine Salmo’s blijven toch het beste kunstaas voor baarzen.” Mooi die stekels op. Wauw! Met Hornets gevist?

Niels de Ren vindt baarzen de mooiste vissen van Nederland, en oh zo leuk om werpend te vangen! Volledig mee eens Niels!

Serge Sonneveldt: ”Viel tegen zaterdag met al die regen, maar mocht gelukkig nog een mooie baars vangen!” De aanhouder wint Serge, zo zie je maar weer. 

Jigging Jay: ”Sinds het nieuwe seizoen ben ik echt gaan focussen op de pelagische visserij omdat ik nu de Live Scope heb. Inmiddels al mooie vissen pelagisch mogen vangen en afgelopen vrijdag een nieuw PR, 88 cm schoon aan de haak!” Het is dé manier oor het vangen van de echte joekels 🙂

Wederom een mooie snoek voor Jeroen Bouwer op de Buster Jerk. Wat blijft het toch een top jerkbait!

Mario Laureys: ”Zelfs de ondermaatse vechten zich te pletter om niet met mij op de foto te staan . De kleinste Shadteez van Westin op een loodkopje van 7,5 gram geeft altijd een paar uurtjes fun.” Mario ving met name de aantallen en dat geeft niets dan voldoening!

Rick Simmerman heeft zijn nieuwe set voor baars en snoekbaars direct even goed ingewijd!

Koen van Rijen ging samen met zijn jongste zoon Joshua op pad om een dagje te finten. Ze zijn doorgegaan tot Joshua zei dat hij moe was! En dat duurde wel even, nemen wij aan 😉

Benjamin van Pelt: ”Voor het eerst met de bellyboot op pad, wat gaaf!” Extra spannend in de schemering. Meer van dit Benjamin, goed bezig!

Mirjam Michielsen wist een 80 cm roofblei te vangen aan een dode voorn. Mooie vis en dat in het donker!

Carl Smeets: ”Mooie snoek voor mijn zoon!” Mooi man! Dat heeft ie goed voor elkaar. 

Vlakbij zijn vakantiehuisje in de Algarve wist Martijn Laag deze mooie black bass te vangen! Altijd een hengel mee nemen op vakantie 🙂

Op een heule taaie dag wist Arjan Rensink toch nog deze dertiger te strikken!

De eerste keer dropshotten levert Dave Mieremet direct zijn eerste snoekbaars op!

De eerste metersnoek van het seizoen voor Bertus de Wit! Hoppa, in the pocket!

Weer leuke vangsten op de twitchbaits voor Freek Schoonderwaldt! Klik HIER om te zien hoe hij dat doet. 

David Vos: ”Het was even zoeken naar wateren in de buurt, maar de eerste paar black bass van de vakantie zijn geland!” Blijft zonde dat we deze vis niet in NL hebben.

Een nieuw PR snoek van 118 cm voor Friso Boersma! Gevangen samen met Leon, 11 jaar oud! Goed gedaan mannen.

Mario Baeten: ”Op vakantie in Bretagne voor de eerst maal gaan rotsvissen. Gewoon met een castingreeltje van 8-38 gram en een paar shadjes.” Wauw, dat is genieten man! Bretagne het walhalla voor zeebaars?…

… Of is dat toch onze eigen Europoort? Een zeebaars van 76 cm voor Leroy Bradley!

Een dikke Waalse Maas meerval voor Flipke Nijssen! Supermooie omgeving met de grootste zoetwatervis van onze watersystemen.

 


 

***Foto van de week***

Deze week is de foto van de week ingezonden door Jurgen van Schijndel! Jurgen aan het woord: ”Een middagje trollen leverde deze kneiter van een roofblei op voor mijn 8 jarige dochter. De jongens hielden hem vast voor de foto!” Hele gave foto geworden zo, Jurgen! Fototechnisch prima in orde, maar die drie bleie gezichten zijn natuurlijk pas echt goud.

Wil jij je vangstfoto terugzien in Roofmeister Inside, drop hem dan in de comments bij ons vangstenbericht dat we elke maandag om 14:00 uur op onze Facebookpagina plaatsen 🙂

 


STAGE lopen bij Roofmeister

Wil jij STAGE lopen in de roofvis branche? Dit is je kans! Klik HIER.