ROOFMEISTER TOP GEAR #7

28/12/2018
ROOFMEISTER TOP GEAR #7

Roofmeister Top Gear, the place to be voor heet-van-de-naald productnieuws. Hier tweemaandelijks alle noviteiten uit de kokers van de meest gerenommeerde roofvismerken.

Door Team Roofmeister

Eén bom attractie voor onze jacks!

innovatieve xxl spinnerbait 

Spinnerbaits zijn niet meer weg te denken en al helemaal niet bij het snoekvissen. Ze zijn door hun vorm ideaal voor tussen de planten, maar bovenal is het één bom attractie, waar snoek gek op is.

De RIP Spinnerbait 28 van Storm is er eentje in de buitencategorie met een extra versterkt stalen frame, waarmee je de grootste snoeken de baas bent. Daarnaast is de trailerhaak met een vernuftig systeem ideaal gepositioneerd. 

Ideaal! Snel en eenvoudig je spinnerbait tunen met meer of minder gewicht!

Last but not least is het extra gewicht dat je  optioneel kunt bevestigen voor verdere worpen, meer diepgang of het sneller kunnen binnendraaien. 

 De RIP Spinnerbait is verkrijgbaar met zogenaamde Willow spinnerbladen voor een subtielere aanbieding en wanneer je minder weerstand in het water wilt hebben. Of met Colorado spinnerbladen voor een meer agressieve benadering in de bovenste waterlagen. 

ROOFMEISTER APP

De Roofmeister app is uit! Voor Android klik HIER. Voor IOS klik HIER. Download hem nu en je kunt overal en altijd het laatste nieuws op Roofmeister volgen.

Een klassieker, maar dan een maatje groter. We love it!

a classic goes big!

De Salmo Slider. Deze eerste Europese slider is een legende. Hij won al veel prijzen en kreeg lovende recensies van roofvissers uit de hele wereld. Het heeft wat tongen los gemaakt in de roofvisscene.

Het unieke model (het meest gekopieerd door andere fabrikanten) en de fantastische, absoluut specifieke actie triggeren de roofvissen enorm. De grootste kracht van de Slider is dat deze simpelweg niet verkeerd kan worden gevist; alle technieken zijn effectief gebleken!

De Salmo Slider is en blijft een klassieker!

 Dit wereldberoemde kunstaas is nu verkrijgbaar in een grotere 16 cm lange uitvoering; perfect voor de gespecialiseerde grote vissen jager. Ideaal voor het trollen en werpen. Let op! Special edition, beperkte voorraad. 

oudejaarsactie bij fauna

Natuurlijk zitten we met allerlei goede visvoornemens voor 2019. Net even een andere techniek onder de knie krijgen, of je pr´s aanscherpen. Bij Fauna kun je snel nog materiaal aanschaffen met maar liefst 15% korting en ja, ook in de Webshop. Klik HIER.

Zeer recent is er een nieuwe lading Torobs en Whoppers binnengekomen van eigen-bouw-Meister Rob Kraaijeveld.

Bij Fauna nu de volledige range van Nilsmaster. 

gevoelig rotsvissen

Het ligth rock fishing begint ook in Nederland steeds meer in zwang te raken. Inderdaad, aan onze kust ontbreekt aan rotsen zoals we dat gewend zijn in bijvoorbeeld Bretagne, maar vergeet de talloze stenen oevers aan de kust niet en de havens, waar je eindeloos kunt pielen op vis die hier zijn voedsel zoekt.

Het Engelse merk HTO komt met een vernieuwde versie van hun succesvolle Rockfish hengelrange, ideaal voor dit werk, met optimaal aandacht voor de juiste actie voor bij deze visserij. Zo is de UL lichting binnen deze range voorzien van een wat zachtere topactie, zodat vis niet meteen weerstand ondervindt bij het aanbijten. Natuurlijk zijn deze hengels ook perfect voor het streetfishing op binnenwateren te gebruiken.

Gezien bij WOUT VAN LEEUWEN.

Mooi zo’n hengel met lekker veel uitstraling!

back in business

Ze is terug! Op veler verzoek is dit kunstaas voor snoek, de originele Mann’s Twinler, terug in het pakket van Quantum/Mann’s. Deze unieke snoekmagneet is nu weer verkrijgbaar in acht attractieve kleuren. Vaak geïmiteerd, maar de actie van de Twinler is volstrekt uniek.

De zeer stabiele actie van het zachte kunstaas en de onregelmatige bewegingen van de sikkelvormige staart maken dit kunstaas uniek. Geen enkele andere twister met een dubbele staart heeft voor de vangst van zoveel grote snoeken gezorgd.

Een speciale spinnerbait met 3 spinnerbladen!

nieuw bij wout

Bij WOUT VAN LEEUWEN zijn ze altijd op zoek naar exclusief kunstaas, wat je nergens anders kunt krijgen en inmiddels hebben ze behoorlijk wat in de schappen liggen.

Gloedjenieuw is de Lover Spinnerbait, mede ontwikkeld door Mike Iaconelli, een legend in de prestigieuze Bass Master Classic. Met een zogenaamde horizontale paraplu aan spinnerbladen kun je maximale attractie uitoefenen. Geloof maar dat dit unieke kunstaas alsnog mooi recht door het water loopt.

Begin 2019 verkrijgbaar bij WOUT VAN LEEUWEN!

De Daiwa Ballistic LT, Light & Tough, voor maximaal viscomfort!

light & tough bij carpcube

Bij Daiwa zijn ze reeds een dik jaar de weg ingegaan om naast het feit dat ze sterke molens maken ook het gewicht sterk te reduceren om zeker bij het UL-vissen de visserij zo aangenaam mogelijk te maken. Met name de Fuego LT reeks is een topper met de specificaties waar velen toch de wenkbrauwen van fronsen, de 1000D is Mag Sealed en weegt amper 185gr én dat voor 82.99 euro…

De Ballistic LT zit dan in een iets hogere prijsklasse maar met nog iets fijnere technologieën en nog wat lichter start de 1000 vanaf 165gr en 199.99 euro.

Hét paradepaardje in het UL segment van Daiwa is toch wel de Exist LT 1000D-P die maar een luttele 155gr op de weegschaal tovert! Over de prijs gaan we het even niet hebben 😛

Allemaal direct uit voorraad leverbaar bij Carp Cube!

De Daiwa Fuego LT, een topper pur sang!

Een shad met een uitstekende zwemactie. 

kannibalistische shad

 Savage Gear heeft elk jaar weer nieuwe innoverende producten. Toch kan het geen kwaad om bij een van hun klassiekers stil te staan, de Cannibal Shad, een zeer effectieve en populaire shad met een super zwem actie en op veel verschillende manieren in te zetten. Ideaal voor het vissen op snoek, baars en snoekbaars. Geloof maar dat hier menig pr op gesneuveld is. 

Drie keer raden waar baarzenspecialist Nick Landman veel van zijn XXL baarzen op vangt…

Mooie kleuren voor in alle condities, van troebel tot helder water…

TIP ONS

Team Roofmeister staat altijd open voor noviteiten en bijzondere productnieuwtjes! Schroom niet om ons te mailen: info@roofmeister.nl