Vis jij door in het najaar en de winter? Kleding tegen weer en wind!

03/10/2020
Vis jij door in het najaar en de winter? Kleding tegen weer en wind!

Mooi voor het vissen dat we de hitte achter de rug hebben. De vissen hebben er zin in nu. Jawel, dit is prime time voor het vangen van veel en grote vis. Maarrrr… Ben jij qua kleding klaar voor deze topperiode? Ben jij bestand tegen gure omstandigheden? Twee suggesties van Mac Fishing met op-en-top out door kleding, speciaal voor de visser. 

 

Optimale prijs-kwaliteit> Barbarus

Check het all-seasons pak van Geoff Anderson, de Barbarus, gegarandeerd dat je droog en warm blijft in de winter. Met als basis het 15 jaar oude recept van het bedrijf voor het maken van waterdichte en ademende kleding. De jas en broek zijn qua kwaliteitseisen en vereisten jegens gure weersomstandigheden geheel in lijn met het topsegment in Geoff’s kledinglijn. Eén verschil, “de prijs is barbaars laag.”

Roofvisser Wim Russchen vist al enige tijd met de Barbarus en het laatste waar hij over klaagt is het weer 😛

De Barbarus is een zogenaamd all season pak. Het is aan jou hoeveel lagen je er onder aan trekt en hoe warm je het wilt hebben. De Barbarus is gemaakt van zeer innovatief materiaal, dat zorgt voor sublieme bescherming tegen de elementen. Daarnaast ook goed te weten dat het milieuvriendelijk materiaal betreft. Wat veel mensen niet weten is dat dat met veel ander gebruikte materialen voor outdoor kleding niet geval is.

Met 10.000 mm (iso0811) gegarandeerd waterdicht en ademend kun je hiermee bovenal je mannetje staan als het weer niet meer zit. Daarbij uiterst licht in gewicht wat je comfort biedt bij beweging. Èn… de kleding gaat ontzettend lang mee. Klik HIER voor meer informatie.

 

Next level all season> Dozer, serie 6

Andere, kwalitatief nog hoogwaardigere outdoorkleding is die in de serie van Dozer. Dozer kent al een ontwikkelingsrange van 20 jaar en nu is daar de sublieme 6e versie uit voort gekomen. Net als altijd zijn de top of the bill materialen optimaal op elkaar afgestemd en bieden ze bescherming tegen de guurste weersomstandigheden. Daarbij staat het praktische centraal. Ofwel genialiteit, maar tegelijkertijd eenvoud qua functionaliteit.

Zelfs met de meest intense regenbuien en/of hardste windstoten blijf jij droog en comfortabel. We hebben het over ademend, 100% waterdicht materiaal. Het slechte weer kun je nu niet meer als excuus gebruiken om thuis te blijven 😛 Er is zelfs aan de vissers op de zee gedacht met zoutwaterbestendige, zogenaamde YKK AquaGuard ritssluitingen. Daarbij nog tal van features voor een zo aangenaam mogelijk verblijf op of langs het water. Echt next level kleding voor vissers, die niet graag thuis zitten met slecht weer. Klik HIER voor meer informatie.

 

Mac Fishing is in de Benelux de verdeler van Geoff Anderson kleding. Voor verkooppunten, klik HIER.