Waarom je voor een Leech Zonnebril zou moeten kiezen

16/10/2019
Waarom je voor een Leech Zonnebril zou moeten kiezen

De zomer is voorbij en daarmee zal het aantal zonuren afnemen. De noodzaak voor een goede polaroid zonnebril lijkt af te nemen, maar niets is minder waar. Het vissen op snoek is nu op zijn best en een polaroid bril is daarmee een onmisbare tool. 5 redenen om een Leech zonnebril te overwegen.

 

Veiligheid

Top bescherming voor je kostbare kijkers.

Een ongeluk zit in een klein hoekje en al helemaal op een visboot met rondvliegende stukken kunstaas, de dreggen inclusief. Je ogen zijn een kwetsbaar goed en alle reden om deze goed te beschermen. Leech glazen zijn exteem sterk en ja, bij een harde klap er op zal deze beschadigen, maarrr, zal het glas niet versplinteren.

 

Polariseren

Geen fishfinder meer nodig 😛

Polariserende zonnebrillen nemen de schittering van het wateroppervlak weg, dat betekent dat jij beter doorzicht hebt en bijvoorbeeld volgers achter je kunstaas veel beter kunt zien. Bij Leech zonnebrillen is hier met de zogenaamde Premium Plus glazen extra aandacht aan besteed met nu nog meer polariserende werking. Mooi om te weten is dat Leech brillen ontwikkeld zijn door uiterst gedreven Zweedse snoekvissers.

Ontwikkeld door en voor roofvissers.

 

UV protectie

Alles voor de focus! 😉

Wat weinig mensen weten is dat zonlicht behoorlijk vermoeiend kan werken voor de ogen om te verwerken. In het ergste geval kun je er hoofdpijn van krijgen, in mindere gevallen gaat het ten koste van de focus tijdens het vissen, waardoor je misschien net die big mama mist… Leech glazen beschikken over UV 400 protection en beschermen je kijkers 100% tegen UV-licht.

 

Anti kraslaag

Duurzame brillen met twee jaar garantie…

Wij vissers zijn zuinig op onze spullen, maar in de hitte van de strijd kan er een hoop gebeuren. Iets laten vallen op je zonnebril of je zonnebril zelf laten vallen is zo gebeurd. Niets vervelenders als een kras op het glas. De Leech glazen hebben een anti-kraslaag. Niet dat je er met een mes over heen kunt gaan natuurlijk, maar het reduceert de kans op krassen enorm. Sterker nog, Leech geeft twee jaar garantie op zijn zonnebrillen.

 

Speciaal voor ons

Bij ons ander licht dan bijvoorbeeld Zuid-Europa. Leech brilglazen zijn daar speciaal op afgestemd.

Je kunt je voorstellen dat wij in Noordwest Europa minder zon hebben dan bijvoorbeeld een land als Mexico dat veel dichter bij de evenaar ligt. Het Zweedse Leech stemt daarom haar brillen af op de mindere lichtomstandigheden in dit deel van de wereld. Heb je een trip naar de tropen op het programma, no problem, ook heeft Leech brillen speciaal voor die landen.

Reden 6 zouden we bijna vergeten. Leech kenmerkt zich ook met uiterst modieuze en strakke brillen waar je mee gezien mag worden. Check de vette modellen die nu HIER in de Benelux verkrijgbaar zijn. Klik HIER voor verkooppunten.