Zander Pro Shad; snoekbaarskiller eerste klas!

06/09/2018
Zander Pro Shad; snoekbaarskiller eerste klas!

Het aanbod aan snoekbaarsshads is groot, idem dito wat betreft goed vangende shads, maar de Zander Pro Shad mag toch een bijzonder plekje innemen. Deze softbait is simpelweg een uiterst betrouwbaar kunstaas en doet wat het moet doen, snoekbaars vangen!

Het zal erg lastig zijn om een snoekbaarsvisser te vinden die de Zander Pro Shad niet in zijn kunstaasassortiment heeft zitten. Met andere woorden hebben we het hier over kunstaas dat je eigenlijk altijd bij je moet hebben als je het op snoekbaars hebt voorzien.

Misschien zit de kracht van de Zander Pro hem wel in het feit dat een snoekbaarsshad er zo uit moet zien. Feitelijk staat het er symbool voor. Qua lengte (met name van de 10 cm zijn we gecharmeerd) heeft het de lengte die de algemene prooivis voor glasoog heeft. Daarnaast het silhouet, slank in plaats van hoog gebouwd. In tegenstelling tot snoek heeft snoekbaars een veel kleinere bek en zijn zijn prooien vanzelfsprekend kleiner.

OOK DE ZANDER PRO SHAD HEEFT NIET HET EEUWIGE LEVEN, MAAR…


Tot slot is het rubber uiterst taai te noemen. Zo zijn er tal van goed vangende shads die al bij enkele aanbeten aan gort worden gebeten. Ook de Zander Pro heeft niet het eeuwige leven, maar ten opzichte van ander kunstaas is deze softbait super duurzaam.

Top 3

Dan, hoe kan het ook anders, de actie. Ook hier weer het gegeven dat de Zander Pro beweegt hoe hij moet bewegen. Een verleidelijk staatactie vanwege de schoepstaart en daarnaast flankt het midden lichaam zachtjes heen en weer. De attractie spat er van af en dat geeft vertrouwen.

Geloof maar dat de Zander Pro Shad menig snoekbaars het leven zuur heeft gemaakt.

De Zander Pro Shad zal in de top 3 staan van menig snoekbaarsvisser en dat is meer dan terecht. Ideaal voor zowel de verticaal als werpend visser. En natuurlijk zal baars er niet vies van zijn. Integendeel.

Team Roofmeister

Specificaties

Naam: Zander Pro Shad
Fabrikant: Fox Rage
Lengte: 7.5, 10, 12 en 14 cm
Kleuren: 10 kleurenpatronen
Prijs(ongeveer): 1,-
Bijzonderheden: Soms zijn er limited edition kleuren verkrijgbaar.

Het complete gamma aan kleuren, inclusief limited kleuren.