5 Euro korting op tickets voor Utrecht beurs

01/11/2019
5 Euro korting op tickets voor Utrecht beurs

Laatste kans! Boek nu jouw ticket met €5,- korting voor de grootste Hengelsport- en Botenbeurs van Europa Jaarbeurs Utrecht.

Met nog maar een paar weken te gaan. Intussen is de organisatie druk bezig om de puntjes op de spreekwoordelijke i te zetten. De beurs is volledig volgeboekt, alle exposanten (klik HIER voor de deelnemerslijst) zijn bekend en het programma is compleet (klik HIER voor het volledige programma)

Deze 18e editie van de Hengelsport- en Botenbeurs is  luxer, unieker met het meest uitgebreide programma ooit. Dit mag u niet missen. Nu een unieke actie waarmee je jouw ticket kunt boeken met €5,- korting.  Tevens kunnen kinderen t/m 13 jaar de beurs gratis bezoeken onder begeleiding van een volwassene. Verder krijgen de eerste 250 kids t/m 16 jaar die de beurs bezoeken een gratis Albatros hengel en 1 kg Berlok lokvoer.

 

Beleving

De jaarbeurs is drie dagen lang omgetoverd tot een walhalla voor de hengelsportliefhebber. Laat je verrassen door de meest prachtige stands, de nieuwste producten en kom kijken bij één van de grootwaterbassins. Laat je inspireren door een lezing van o.a. Michiel Pilaar, Jan van de Bovenkamp en Sean Wit , bekijk een demonstratie bij de forellen waterbak met levende vis of kom naar ons vernieuwde Social Media Plein voor een meet&greet en maak een foto bij onze allereerste selfiewall. Wat je zeker niet mag missen zijn de demonstraties met bellyboaten en Hobie kayaks. Het is zelfs mogelijk om een bellyboat of Hobie Kayak uit te proberen.

Op deze editie kun je zelfs kayaks en bellyboaten uitproberen. Hoe vet is dat?

Kortom, de Hengelsport- en Botenbeurs van 29 november t/m 1 december 2019 Jaarbeurs Utrecht  is een must voor elke hengelsportliefhebber.  Bestel nu je ticket met EARLY BIRD korting en volg ons intussen op Facebook en Instagram voor de leukste winacties.

 

Met de NS naar de beurs

Wil jij graag met de trein naar de Hengelsport- en Botenbeurs?  Bestel dan een combinatie ticket (entree + retour treinticket) voor €25,- via spoordeelwinkel.nl.

 

Hengelsport- en Botenbeurs 2019 feiten:
Waar: Jaarbeurs Utrecht
Wanneer: Vrijdag 29 november t/m 1 december 2019
Openingstijden: dagelijks 10:00 – 17:00 uur

• Groot aanbod nationale en  internationale hengelsportbedrijven
• 20.000 m² beursoppervlak
• Diverse nationale en internationale exposanten
• Grootste hengelsportbeurs van Europa
• Belangrijke websites: http://www.hengelsportbeurzen.nl   
• Belangrijke Facebookpagina’s: @hengelsportbeurs en @Carpsquare
• Instagram: @hengelsportbeurs

  • Bestel HIER jouw ticket

Bekijk onze YouTube video: