Nieuwe topper bij team Westin – Thomas Wæver

09/07/2020
Nieuwe topper bij team Westin – Thomas Wæver

Het Deense roofvismerk Westin is inmiddels gemeengoed geworden in de Benelux, maar ook buiten deze grenzen zeer bekend en daarbij houdt het niet op bij de Europese grenzen. Inmiddels is er wederom een grote naam toegetreden tot de professionele line up, Thomas Wæver. Thomas was de grote naam achter WileyX, heeft nu gekozen voor een nieuwe stap en zal voor Westin export manager worden.

Westin CEO Thomas Peterson: “Ik ben blij en trots dat we Thomas aan ons team kunnen toevoegen. Er was altijd al een connectie door de jaren heen en met zijn  toetreding kunnen we nieuwe markten aanboren. Met de ervaring en vaardigheden van Thomas heb ik grootse verwachtingen voor de toekomst.”

Thomas Wæver zelf: “Het is een droom die uitgekomen is. In mijn vorige functie kende ik Westin al heel goed en had ik daar een speciale connectie mee. De mogelijkheden met dit merk zijn eindeloos en ik weet dat de kwaliteit van de producten van het allerhoogste niveau zijn. Saillant detail, zowel mijn pr snoek als baars heb ik gevangen op Westin kunstaas.”

Links Thomas Wæver, rechts CEO Thomas Peterson. 

De laatste jaren heeft Westin een belangrijke plaats ingenomen in de roofviswereld met hoge kwaliteit stukken kunstaas en zeker ook hengels. Met de gloednieuwe W10 hengel mogen ze zich tot het allerhoogste niveau rekenen op hengelgebied. More to come, houd dit merk in de gaten, want ze zijn niet te stoppen. Klik HIER voor meer informatie.