Barbaars de winter in – Outdoor kleding met extreem lange levensduur

07/11/2019
Barbaars de winter in – Outdoor kleding met extreem lange levensduur

De dagen worden korter en de temperatuur is dalende. Winter is coming. Natuurlijk deinzen wij Roofmeisters daar niet voor terug. Althans, mits we ons goed kunnen kleden. Check het nieuwe all-seasons van Geoff Anderson, de Barbarus, gegarandeerd dat droog en warm blijft in de winter.

Geoff Anderson is een klein, energiek, Deens bedrijf met haar roots in… jawel… het sportvissen. Bij Geoff Anderson alle aandacht voor de drager van haar kleding en dan met het oog op comfort en duurzaamheid. Het gehele productieproces, dus materiaalkeuze, design en productieprocessen is afgestemd op deze twee belangrijke peilers.

Nu dus het Barbarus pak, volgens Geoff Anderson zelf: “The new guy in town”, maar dan wel met als basis het 15 jaar oude recept van het bedrijf voor het maken van waterdichte en ademende kleding. De jas en broek zijn qua kwaliteitseisen en vereisten jegens gure weersomstandigheden geheel in lijn met het topsegment in hun kledinglijn. Eén verschil, “de prijs is barbaars laag.”

De Barbarus is een zogenaamd all season pak. Het is aan jou hoeveel lagen je er onder aan trekt en hoe warm je het wilt hebben.

100% waterdicht en ademend.

De Barbarus is gemaakt van zeer innovatief materiaal, dat zorgt voor sublieme bescherming tegen de elementen. Daarnaast ook goed te weten dat het milieuvriendelijk materiaal betreft. Wat veel mensen niet weten is dat dat met veel ander gebruikte materialen voor outdoor kleding niet geval is.

Met 10.000 mm (iso0811) gegarandeerd waterdicht en ademend kun je hiermee bovenal je mannetje staan als het weer niet meer zit. Daarbij uiterst licht in gewicht wat je comfort biedt bij beweging. Èn… de kleding gaat ontzettend lang mee.

Wondermiddeltje.

Extra tip voor outdoor kleding. Merk je dat het niet meer voldoende waterdicht is, dan is Nikwax een uitkomst. Dit middel is eenvoudig in gebruik en kan de levensduur van je kleding ontzettend verlengen. Klik HIER.

Voorzien van verstelbare schouderbanden.

De jas heeft meerdere ruime jaszakken, waarvan 1 binnenzak en een capuchon. De broek heeft twee ruime zakken. Beide kledingstukken zijn voorzien van stevige, waterdichte ritsen en verkrijgbaar in twee kleuren, groen en grijs.  Mac Fishing is in Nederland de verdeler van Geoff Anderson kleding. Voor meer info, klik HIER. Voor verkooppunten, klik HIER.