***Breaking CATCH*** Gigantische snoek van 143 cm!

09/08/2020
***Breaking CATCH*** Gigantische snoek van 143 cm!

We lopen al een tijdje te brullen dat je in Nederland moet zijn voor de grootste en zwaarste snoeken en dan wordt ons de mond gesnoerd met een vangst in Italië. Afgelopen week ving de Milanees Paolo Pacchiarini een snoek van … houd je vast … 143 cm en 19,5 kilo!

Wauw, wat een snoek! Wat een bizar groot exemplaar! Wie gaat er mee naar Italië?

Dit zijn vissen die je zelden boven water ziet komen. Vorig jaar werd in ons land het record snoek gevangen van 138 cm. Een al bijna onwerkelijk grote Esox, eentje voor in de wall of fame, maar daar kunnen we deze Italiaanse dame aan toevoegen. Super vet dat deze vis ook gevangen is op een vliegenhengel, wat een bizarre dril moet dat geweest zijn! De vis is gevangen op 5 augustus op het gigantische stuwmeer Centro Cadore Lago in Noord-Oost Italië.

Daar waar de gigant van Paolo nog steeds rondzwemt 🙂

De beauty in al haar glorie!

Paolo heeft de vis gevangen op een streamer in de kleuren zwart en koper, met een dubbele staart in de kleur fluo oranje. Klik HIER voor deze speciale streamers. Het vorige record snoek van Paolo staat op 16,3 kilo, meteen ook een IGFA record in de klasse 16 ponds tippet. Wat kunnen we nog meer van deze Italiaanse topper verwachten 😛