Hengelsport- en Botenbeurs 2019 dé beurs voor de roofvisser

08/11/2019
Hengelsport- en Botenbeurs 2019 dé beurs voor de roofvisser

Wegen succes is de Early Bird Deal van de Hengelsport- en Botenbeurs verlengd. Je hebt nog t/m dinsdag 12 november de kans om je tickets voor dit event te kopen voor €9.95,- excl €1,- servicekosten. Bestel hier je ticket.

De Hengelsport- en Botenbeurs, die van vrijdag 29 november tot en met zondag 1 december in de Jaarbeurs in Utrecht gehouden wordt, is de belangrijkste beurs voor de fanatieke roofvisser, karpervisser en zeevisser. De nieuwste ontwikkelingen op het gebied van boten, buitenboordmotoren, hengels, werpmolens, reels, lijnen, kunstaas en accessoires zijn hier te zien. Hieronder lichten alvast een klein tipje van de sluier op van wat er op de beurs aan nieuwe producten te zien zal zijn.

 

Extra vangkracht

Prorex, het roofvisprogramma van Daiwa, kent naast nieuwe introducties in hengels ook weer nieuwe kunstaasjes. Dit jaar introduceert Daiwa de Prorex Craw in twee maten. 9,5 en 12,5 cm en in zes succesvolle kleuren. De Craws worden geleverd in hersluitbare zakjes waaraan garnalenmeel is toegevoegd.

Predox Noisy Billy.

Predox, het roofvismerk van groothandel Albatros Hengelsport, brengt een aantal nieuwe producten mee naar de beurs, waaronder de nieuwe Comet Flies, de Predox Dropshot kits en de Predox Noisy Billys. Albatros Hengelsport zal verder aanwezig zijn met het volledige Keitech assortiment en de nieuwe exclusieve kleuren.
De betere roofvisser kent ons al, maar mocht dit niet het geval zijn dan is een bezoek aan de stand van Weebass en het Predator Team ‘de Weebasstards’ zeker de moeite waard! We zijn er weer, dit keer groter, actiever en met een demotank. De topper voor 2019/2020 is met zekerheid de Weebass range aan softbaits.

 

Natuurlijke imitaties

TwinLures Zwitserland produceert levensechte, unieke hardbaits op basis van natuurlijke prooivissen. De range bestaat op dit moment uit diverse formaten pluggen, crankbaits en stickbaits, die blankvoorns, ruisvoorns en houtingen imiteren. Het kunstaas van TwinLures Zwitserland is inmiddels te koop in geheel Europa.

Dit kan wel eens een hit gaan worden.

Ook voor de roofvissers heeft Cordes Travel visreizen weer van alles te bieden, in het programma snoekvissen in Ierland en Zweden, waar het gaat om de aantallen snoek en snoekbaars, prima visboten, mooie rustige visgebieden en een prachtige natuur. Voor die vissers die wat groters zoeken bieden we steurvissen in Canada aan en daar geven we echt steurgarantie!

 

Felle actie

De Rapture Pro Evoque uit het assortiment van Arca is een crankbait met een combinatie van een smal, compact lichaam en een relatief grote zwemlip. Deze combinatie zorgt voor een agressieve actie met plotse bewegingen. Deze 50 mm lange en 8,2 gram zware plug is het meest geschikt voor wanneer je de aanbeten wat dieper moet uitlokken.

Prima plug die een mooie, onvoorspelbare actie heeft.

Over de Vapor hengels van Zebco – Quantum zijn niet alleen de Amerikaanse sportvissers uiterst enthousiast, dit door de uiterst fraaie afwerking, de tijdloze aanblik en de topkwaliteit prestaties. Alle Vapor hengelblanks zijn vervaardigd uit extreem licht HSX60 Toray-grafiet en zijn uitgevoerd met premium kurken handgrepen, Kigan®-aluminiumoxyde geleideogen en reelhouders in ACS-stijl.

 

Zeevisprogramma uitgebreid

In het Daiwa zeevisprogramma is voor 2020 veel nieuws te vinden. In deze range tref je zware spinhengels om tropische giganten achter de schubben te zitten, maar ook een uitgebalanceerde range boothengels voor de vissoorten die in Scandinavië gevangen worden. In de werpmolenrange vind je dit jaar een nieuwe Crosscast strandmolen, welke is voorzien van de legendarische verre worp spoelen welke door Daiwa populair geworden zijn.

De wateren rond Gran Canaria wemelen van de grote vissen en je hebt alle kans om blauwe marlijn, witte marlijn, dorado, wahoo, plus diverse haaien- en roggensoorten te landen. De bemanning van de boot van Cal Rei Charters is professioneel en vriendelijk, een dag op het water staat garant voor veel plezier en het gebruik van een topklasse uitrusting.

 

Hengelsport- en Botenbeurs 2019 feiten:
Waar: Jaarbeurs Utrecht
Wanneer: Vrijdag 29 november t/m 1 december 2019
Openingstijden:
dagelijks 10:00 – 17:00 uur

• Groot aanbod nationale en  internationale hengelsportbedrijven
• 20.000 m² beursoppervlak
• Diverse nationale en internationale exposanten
• Grootste hengelsportbeurs van Europa
• Belangrijke websites: http://www.hengelsportbeurzen.nl   
• Belangrijke Facebookpagina’s: @hengelsportbeurs https://www.facebook.com/hengelsportbeurs/ en @Carpsquare https://www.facebook.com/Carpsquare
• Instagram: @hengelsportbeurs https://www.instagram.com/hengelsportbeurs/

  • Bestel hier jouw ticket https://hengelsportbeurzen.nl/nl/online-ticket