Corona virus – Het beste advies – Ga toch vissen

12/03/2020
Corona virus – Het beste advies – Ga toch vissen

Jawel, we zijn in de greep van het Corona virus. Daar waar we voorheen de link legden met het verfrissende Mexicaanse biertje, slaat ons nu de angst om het hart. Angst voor het virus zelf of voor een land dat in rep en roer is.  Hoe dan ook, de autoriteiten hebben drastische maatregelen genomen. Lekker er op uit gaan om te gaan vissen is misschien wel het beste advies dat wij kunnen geven. 

Door team Roofmeister

Daar waar we eerst nog lacherig konden doen over het Coronavirus, kan nu niemand meer ontkennen dat we een serieus probleem hebben. Of je de angst voor het virus nu overdreven vindt of niet, door de nu genomen maatregelen wordt iedereen in Nederland getroffen. Thuis werken als het kan, bijeenkomsten met veel mensen zijn uit den boze, geen handen meer schudden en het einde is nog niet in zicht.

Toch nog even een flauw grapje in al deze zwaarmoedigheid. Excuus.

Wij vissers worden door de buitenwacht nogal eens weggezet als einzelgängers en dat kunnen we nu in het voordeel ombuigen. In je uppie op of langs het water zul je het virus niet oplopen, des te meer reden om het water op te zoeken Roofmeisters. Hoe dan ook bij deze een optimistisch geluid te midden van deze ellende. Sterkte en vang ze!