De beste zeebaars hengels volgens Wout & Molix custom spinnerbaits

16/09/2020
De beste zeebaars hengels volgens Wout & Molix custom spinnerbaits

Kom je bij Wout van Leeuwen dan snel doorlopen naar rechts achter op het enorme winkeloppervlak. Daar waan je je in een regelrechte snoepwinkel, omringd met de mooiste roofvisspullen. Natuurlijk de gekende merken, maar net zo goed het meest exclusieve spul wat er te  vinden valt. Onlangs weer een lading aan nieuwe materialen waar wij van gaan watertanden! Een klein overzicht:

 


 

Zeebaars> Nebula N70 Labrax hengels

De vorige serie Nebula was al prachtig, deze… oef! Je moet ze maar eens voelen!

De N70 Labrax Special hengels zijn hengels die specifiek gemaakt zijn voor het vissen op zeebaars. Gebouwd met de beste componenten en het beste carbon. Wout gelooft dat dit misschien wel de beste zeebaarshengels zijn die ooit zijn gefabriceerd. Deze hengels die specifiek ontwikkeld zijn voor de Europese markt zijn superlicht en sterk, zijn perfect voor het nauwkeurige werpen en het werpen van lange afstanden.

Misschien wel de allermooiste zeebaarshengels ever…

Voorzien van Fuji Titanium Framed Torzite 2k geleide ogen en een Fuji VSS reelhouder. De Winn Grips maken het geheel af en zorgen voor een zachte en uitstekende grip. Verkrijgbaar in verschillende lengtes en gewichtsklasses. Klik HIER.

 


 

Spinnerbait> Molix T3

De T3 Molix Custom Spinnerbait Double Willow is een speciaaltje, ontworpen door T3 en gemaakt door Molix op het frame van z’n iconische Waterslash spinnerbait. Waterslash is de perfecte combinatie tussen ontwerp en functionaliteit. Het frame is iets aangepast om een betere balans bij elke inhaal-snelheid en -techniek te krijgen.

Exclusief bij Wout van Leeuwen. State of the art spinnerbaits van het vermaarde Molix.

Het gewicht van de bladen is zo gekozen dat de spinnerbait niet overbelast wordt en onmiddellijk start na iedere worp. Het is verder gemaakt van een speciale staallegering om de trillingen te versterken zoals alle goede finesse spinnerbaits doen. De skirt is handgebonden met fijn gesneden silicone. Verkrijgbaar in 10 en 14 gram. Klik HIER.

 


 

Crankbait> Westin Squarebill

Of je nu rond rotsen, stronken of een andere vorm van ondergedompelde dekking vist, deze drijvende Squarebill-plug is je ticket om agressieve baars te vangen die op aas jagen. BassBite Squarebill is een totaal uniek ontwerp gemaakt in samenwerking met enkele van de beste bass vissers in Amerika.

Westin timmert hard aan de weg als het gaat om crankbaits en wederom kunnen ze een hit toevoegen aan hun succeslijst.

BassBite heeft een strakke, agressieve zwemactie die stabiel blijft bij langzaam en snel binnenhalen. Deze met de hand geschilderde schoonheid is verkrijgbaar in een reeks gedetailleerde kleuren en heeft een laagfrequent enkel tikkend geluid dat de baarzen op afstand kunnen horen. Klik HIER. Check HIER voor meer fenomenale Westin crankbaits.

 


 

Creature bait> Westin RingCraw

De RingCraw combineert een fantastische actie met een grote waterverplaatsing, een verleidelijk kreeftprofiel en een anijsgeur. Jig het, rig het en houd je stevig vast! Je zult de rovers die van kreeftachtig aas houden laten vechten om dit aas. De ringcraw is doordrenkt met een smakelijke dosis zout in de buik waardoor de vissen die bijten niet meer loslaten.

Deze gaan op de baarzen inslaan als een bom. Dat kan gewoon niet anders…

De RingCraw heeft een gedrongen, diep geribbeld lichaam en dubbele curltails met peddeltails voor een consistente, subtiele actie, zelfs bij zeer lage snelheden. Daarnaast heef dit aas open ribben op de rug voor een gestroomlijnd geheel. Het detailniveau van Westin is ongeëvenaard in dit aas. Het profiel en de actie zullen veel aandacht trekken, zelfs in zwaar begroeide wateren. Klik HIER.

 


 

Skirted jig> Nano Jig van Molix

Voor de gevorderde roofvisser…

De Nano Jig is ontworpen voor finesse-toepassingen wanneer een subtiele en natuurlijke presentatie vereist is. Ideaal voor een perfecte presentatie in dikke begroeiing of om het tussen zichtbare structuren te laten glijden. De Nano Jig wordt aanbevolen als je kleinere en effectieve jigs nodig hebt, die een meer “finesse” benadering geven. De Nano Jig werkt zelfs bij de moeilijkste dagen. Klik HIER.

 


 

Shad> Manolo Naked van HART

De Hart Manolo Naked is een extra zachte softbait met een zeer realistische zwembeweging. Het is een eenvoudig en effectief kunstaas dat te gebruiken is bij het vissen op verschillende soorten roofvis, zowel in zoet als in zout water. Ontwikkeld in samenwerking met Sergio Longas en Ruben Tarazona.

Mooi voor het finesse werk.

 De combinatie van de kop (welke ook nog eens is voorzien van een goede haak) met de body maakt een mooi geheel en zorgt ervoor dat de Manolo nog aantrekkelijker wordt voor de rovers. Verkrijgbaar in diverse maten. Klik HIER.

 


 

Topwater> Molix S-Popper

Oppervlaktekunstaas in Italiaans design.

De Molix S-Popper 65 heeft een stijlvol ontwerp en heeft interne kenmerken die de prestaties verbeteren. Denk bijvoorbeeld aan een innovatieve aerodynamische vorm, linethru wired, ABS-behuizing en gewichtsbalans om de werpafstanden te verbeteren. Als je de S-Popper 65 popt of jerkt, ontstaat er een grote tunnel van bellen wat niet onopgemerkt blijft bij de rovers. Klik HIER.

 

Nogmaals, dit is slechts een fractie aan nieuw spul wat er bij Wout te verkrijgen is. Bezoek de winkel in Vlaardingen of scroll eindeloos rond op hun website. Klik HIER